bandicoot Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 (upraveno) Jakou nextgen konzoli doporučujete? PS3 nebo X-Box 360. Pište tipy z praxe, emocionální, technické, pragmatické atd. Díky Upraveno 1. července 2008 uživatelem bandicoot
afrikab Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 (upraveno) Par let nazpet bych ti doporucil PS2 a mod chip a jak se tak divam kolem sebe, PS3 a procesor Cell by mela byt take vynikajici kombinace. Upraveno 1. července 2008 uživatelem afrikab
utrejch Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 (upraveno) Ja osobne mam ps3. Microsoft podporovat nehodlam a take si myslim ze do budoucna vydrzi dyl. Kdyz tam hodis linux a potreboval bys paralerni vypocty tak je cell opravdu trefa do cerneho. Nicmene vyvoj her na ps3 je asi pekny peklo a vsimam si ze obcas se tomu vyvojari vyhybaj a nebo maji hry spozdeni. Taky na to nejake ohromujici mnozstvi her neni. Taky to ma blue ray, takze to muze slouzit jako docela levny prehravac (pred rokem to tak bylo, nevim kde sou ceny br prehravacu dneska) Upraveno 1. července 2008 uživatelem utrejch
bandicoot Odesláno 1. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2008 afrikab: PS2 mám, hlavně kvůli Gran Turismu. To je jeden z argumentů pro PS3.
xlaque Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 (upraveno) Kamoš ma PS3 a utrejch to trafil absolutne presne- je na to malo hier, ale tie, ktore su, vyzeraju naozaj realne+ cele PS3 nie je konzola, ale skor komplexne zabavne centrum- BlueRay prehravač, net, ... Upraveno 1. července 2008 uživatelem xlaque
no-one Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 Za mě PS3. I když už na ní nijak moc nehraju je to dobrej a levnej přehrávač BR. A navíc, odmítám podporovat Microsoft
DaDriva Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 PS3 kvuli Gran Turismo 5 a Blu-ray diskum, Xbox kvuli Live sluzbam a Guitar Hero. Idealni je mit oboje . Mirne pozitivni clanky na tema Xboxu treba u pana Hulana - http://myego.cz/category/xbox-360.
utrejch Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 PS3 kvuli Gran Turismo 5 a Blu-ray diskum, Xbox kvuli Live sluzbam a Guitar Hero. Idealni je mit oboje . Mirne pozitivni clanky na tema Xboxu treba u pana Hulana - http://myego.cz/category/xbox-360. Davat odkaz na hulana jako relevantni referencni link?
DaDriva Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 Davat odkaz na hulana jako relevantni referencni link? Je fakt, ze jsem mel slovni spojeni MIRNE POZITIVNI dat do uvozovek
no-one Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 Davat odkaz na hulana jako relevantni referencni link? Hulán -> největší DEMAGOG na českém internetu.
kubson Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 já to moc nesleduju, ale xbox co jsem viděl, dělal dost velký kravál, to bych asi nesnesl..
jacob Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 Mám PS3 a spokojenost, možnost sledovaní Blu-Ray filmů je výhoda...
bandicoot Odesláno 2. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2008 ...zatím u mě taky vede PS3 + GT5. Malý výběr her mi nevadí, sám mám za 5 let 5 her (GT3, NFS Und.2, MotoGP, God Of War a Pro Evo Soccer4). Je GT3 vs GT5 (resp. nyní jen Prologue) velký rozdíl?
DaDriva Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Odesláno 2. července 2008 Je GT3 vs GT5 (resp. nyní jen Prologue) velký rozdíl? Mezi GT3 a GT4 je dramaticky rozdil, natoz pak mezi GT3 a GT5. Jeste lepsi fyzikalni model, FullHD grafika pri rizeni z kokpitu, spousta novych licencovanych znacek (napr. Ferrari), zkratka je to zase o notny kus dal. A hlavne - v GT3 neni Nurburgring/Nordschleife a tady jo .
bandicoot Odesláno 2. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2008 jasně sorry... myslel jsem samozřejmě GT4 - že v GT5 je pohled z kokpitu a Ferrari mi jako killer argument stačí
afrikab Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Odesláno 2. července 2008 A co Nintendo Wii? Docela zajimava hracka.
decebal Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Odesláno 2. července 2008 A co Nintendo Wii? Docela zajimava hracka. Máme doma a je to super. Teď budu dokupovat tu podložku na další sporty. Jediná konzole, u které se člověk fakt zapotí.
jacob Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Odesláno 2. července 2008 Mezi GT3 a GT4 je dramaticky rozdil, natoz pak mezi GT3 a GT5. Jeste lepsi fyzikalni model, FullHD grafika pri rizeni z kokpitu, spousta novych licencovanych znacek (napr. Ferrari), zkratka je to zase o notny kus dal. A hlavne - v GT3 neni Nurburgring/Nordschleife a tady jo . Jen škoda, že je to pouze Prologue, protože já jsem to asi za 4 dni dohrál... to samé nové GTA, sice nemám ty dobrovolné mise apod., ale už jsem to dohrál tím stylem, že se mi tam ukázaly titulky také asi za necelý týden, takže pro mě je lepší asi ježek v kleci, nebo Rubikova kostka...
bandicoot Odesláno 2. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2008 afrikab: Wii je fajn, vím o co jde, zablbnul bych si i s dětma. Akorát jsem na to trochu konzerva, asi mi chybí odvaha.
hopa26 Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Odesláno 2. července 2008 Pro PS3 hovoří ještě manší poruchovost,než u X-SHITU,navíc tam teď exkluzivně vyšel Metal Gear Solid 4 a další zajímavostí je on-line hraní zdarma.......... V kombinaci s FullHD monitorem nebo plazmou je to tuze velká krása....... Navíc by měli zanedlouho uvolnit aktualizaci na verzi 40GB,která umožní hrát i hry ze starší PS2..........
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se