Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Par let nazpet bych ti doporucil PS2 a mod chip a jak se tak divam kolem sebe, PS3 a procesor Cell by mela byt take vynikajici kombinace.

Upraveno uživatelem afrikab
Odesláno (upraveno)

Ja osobne mam ps3. Microsoft podporovat nehodlam a take si myslim ze do budoucna vydrzi dyl. Kdyz tam hodis linux a potreboval bys paralerni vypocty tak je cell opravdu trefa do cerneho. :) Nicmene vyvoj her na ps3 je asi pekny peklo a vsimam si ze obcas se tomu vyvojari vyhybaj a nebo maji hry spozdeni. Taky na to nejake ohromujici mnozstvi her neni. Taky to ma blue ray, takze to muze slouzit jako docela levny prehravac (pred rokem to tak bylo, nevim kde sou ceny br prehravacu dneska)

Upraveno uživatelem utrejch
Odesláno (upraveno)

Kamoš ma PS3 a utrejch to trafil absolutne presne- je na to malo hier, ale tie, ktore su, vyzeraju naozaj realne+ cele PS3 nie je konzola, ale skor komplexne zabavne centrum- BlueRay prehravač, net, ...

Upraveno uživatelem xlaque
Odesláno

...zatím u mě taky vede PS3 + GT5. Malý výběr her mi nevadí, sám mám za 5 let 5 her (GT3, NFS Und.2, MotoGP, God Of War a Pro Evo Soccer4).

Je GT3 vs GT5 (resp. nyní jen Prologue) velký rozdíl?

Odesláno
Je GT3 vs GT5 (resp. nyní jen Prologue) velký rozdíl?

Mezi GT3 a GT4 je dramaticky rozdil, natoz pak mezi GT3 a GT5. Jeste lepsi fyzikalni model, FullHD grafika pri rizeni z kokpitu, spousta novych licencovanych znacek (napr. Ferrari), zkratka je to zase o notny kus dal. A hlavne - v GT3 neni Nurburgring/Nordschleife a tady jo :).

Odesláno
Mezi GT3 a GT4 je dramaticky rozdil, natoz pak mezi GT3 a GT5. Jeste lepsi fyzikalni model, FullHD grafika pri rizeni z kokpitu, spousta novych licencovanych znacek (napr. Ferrari), zkratka je to zase o notny kus dal. A hlavne - v GT3 neni Nurburgring/Nordschleife a tady jo :) .

Jen škoda, že je to pouze Prologue, protože já jsem to asi za 4 dni dohrál... to samé nové GTA, sice nemám ty dobrovolné mise apod., ale už jsem to dohrál tím stylem, že se mi tam ukázaly titulky také asi za necelý týden, takže pro mě je lepší asi ježek v kleci, nebo Rubikova kostka...

Odesláno

Pro PS3 hovoří ještě manší poruchovost,než u X-SHITU,navíc tam teď exkluzivně vyšel Metal Gear Solid 4 a další zajímavostí je on-line hraní zdarma..........

V kombinaci s FullHD monitorem nebo plazmou je to tuze velká krása.......

Navíc by měli zanedlouho uvolnit aktualizaci na verzi 40GB,která umožní hrát i hry ze starší PS2..........

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...