Locky Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Pěkně se ti sbírka rozšiřuje. Teď, když máš přímé srovnání: prosím tě, jak vnímáš pohodlnost řemene na míru vs. Hirsh Performance? Viz tvé výběrové vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 22. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Z môjho pohľadu len o vlások vyhráva remeň na mieru a to z dôvodu "prirodzenejšieho" pocitu na ruke. Proste kožka je predsa len prirodzenejšia pre pokožku než guma, ale je to dosť subjektívne. Inak z hľadiska pohodlnosti nebadám rozdiel. Ale inak Hirschu môžem vytknúť asi len cenu. Za cenu jedného Hirsch Performance mám 2 remene od Habadaja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 30. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Dnes som skúsil dať DA34 troška do "gala" a Sarx035 do športova. Veru ani jedna kombinácia nie je vôbec špatná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Hoď to zpátky. Ale jinak bych klidně oboje zas ponosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 30. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Pár dní to takto ponosím a potom to hodím naspäť. Tie Sarx035 sa dajú nosiť asi na všetkom. Aj keď z fotky to tak nevyzerá, ale na tom Hirsch Robby vyzerajú fakt dobre. Máš GS a takéto obyčajné Seika by si chcel znova vyskúšať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Za ty peníze jsou moc dobrý, jen bych je bral o milimetr, dva menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 8. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Chronobundus u mňa úraduje v plnom prúde, tak skúšam moje prvé čisto pilotky a ešte bez dátumu. Veľmi pekne spracované hodinky s nie bežným strojčekom Eterna 3920A. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 10. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Po bližšom zoznámení pár postrehov na Biatec Corsair: - origo remeň s dosť masívnou sponou mi vôbec nevyhovuje, tak som ich prezul na ďaleko pohodlnejší remeň od habadeja - vďaka úzkej lunete pôsobia väčšie ako 40mm - korunka je na môj vkus veľká, ale zasa je veľmi dobre spracovaná a do ruky netlačí - predbežná presnosť strojku je na úrovni -5s/deň, rezervu som nemeral - čitateľnosť ciferníka je super - absenciu dátumu zatiaľ nepociťujem, ale neviem či mi časom toto nezačne vadiť Zatiaľ prevláda spokojnosť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Gratuluji, vypadají velmi dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 10. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Ďakujem Veru poctivo urobené hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Tak Tebe k nim táhne jistě i národní hrdost :-D, ale jsou nádherné, už jsem je na chronoshopu okukoval a až vyřeším tlumiče a vysokoškolský start mladýho, půjdu se na dělostřílny pokochat a ozkoušet na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 11. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Zasa nehovorím, že to je priorita, ale poteší ak môžeš povedať, že vieš kúpiť kvalitné hodinky Made in Slovakia. Veru po troška rozpačitom prvom dojme to môže byť aj dlhotrvajúce vlastníctvo, aj keď človek nikdy nevie. Musím priznať, že ma očarili viac ako Damasko DA34. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 No, o Primkách poslední doby to bohužel moc tvrdit nelze, ale snad se blýská na lepší časy Jinak se mi líbí hodinky od Martina Brože, ale tam už jsou finance někde zatraceně daleko Sice jsem nějak nepochopil tu vloženou zlatou minci v Majesticu a neuchvátilo mne Golden Ratio, ale Corsair se mi líbí moc. Čisté, jednoduché Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 31. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Odložím si sem fotku aktuálnej zostavy bez SDGM, ktoré sú v servise. Ako so mnou ten chronubundus mláti, nastanú menšie zmeny v zostave Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 11. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Jedna spoločná s dcérou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 20. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 (upraveno) Pilotky bez dátumu nie sú moc pre mňa, preto šli z domu a miesto nich Oris Divers 65 Pôvodný ZULU strap musel ísť dole (nemám rád Nato a Zulu) a išli hneď na kožku. Nakoniec to vyhral čierny reienok s bielym prešitím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. listopadu 2020 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Škoda, ty Biatec byly nádherné datumka by mi nechyběla, no ale Ty víš, proč ji potřebuješ, takže Tvá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 20. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Ako vyhotovením boli super, ale okrem chýbajúceho dátumu pôsobili väčšie než sú papierové parametre. Tento pilot štýl mi nejako nesadol. Naopak Oris 65 ma milo prekvapili (teda okrem zulu strapu na ktorom mi prišli). Nízke pohodlné hodinky s vintage dizajnom a neskutočným sklíčkom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Ano, ten safír nemá konkurenci, možná SLA017 má podobný, ale jinak si nemůžu nic podobného vybavit. Gratuluji, nenápadné, ale extrémně povedené a hlavně skvěle nositelné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 20. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 V 20. 11. 2020 v 9:10, shewcza napsal: Ano, ten safír nemá konkurenci, možná SLA017 má podobný, ale jinak si nemůžu nic podobného vybavit. Gratuluji, nenápadné, ale extrémně povedené a hlavně skvěle nositelné hodinky. Rozšířit Len to mám podobne ako si to mal ty: majiteľ je debil, takže o pár týždňov/mesiacov pôjdu ďalej, aby uvoľnili miesto nejakým iným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se