Přejít na obsah

Diablov chronodeníček

Diablo1st

Doporučené příspěvky

Jj, dokonca sekundovka triafa všetky indexy, čo som ešte u bateriek nezažil 😀

Aby som len nechválil, veľkosť hodiniek je u mňa troška na hrane, resp. jemne za. Majú cca. 41,5mm a to už je na moju útlu ručku troška moc. Na druhú stranu moc nevážia, takže sa celkom dobre nosia. Ale ak by mali o 2-3mm menej vôbec nič by sa nestalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jj tá inšpirácia tam je, ale viac mi pripomínajú quartzové GS SBGN ako Expy. Od Expov si požičali max tak farby, inak tam ja vidím skôr GS ako Rolády.

Ale inak po prvom prezretí sú to hodinky podľa môjho gusta. Normálne rozmery, parádne puzdro, 20mm medzi nožkami, brúsený ťah, spona s mikroreguláciou, oceľová luneta (tie ja môžem), aplikované indexy, no proste pre mňa super moderné hodinky takmer na všetko 😎

Odkaz ke komentáři

Já tam nevidím absolutně nic. Pokud má Rolex patent na barvy, tak OK. Jinak je všechno jiné. Jiné ručičky, jinde datum, jiné indexy, jiná gmt luneta, jiné pouzdro, jiný rozměr.Takže se ptám v čem se vůbec inspirovali? Mají hloupě pojmutý marketing, kde to prostě dost okatě tlačí, ale kdo někdy viděl expy, tak mi musí dát za pravdu, že to jsou úplně jiné hodinky. Jeden sběratel známek tady nedávno psal, že to je brutááální vykrádačka Rolexu. Tak já to tak rozhodně nevidím. Snažím se na to dívat objektivně, nezastávám se ani Rolexu ani Warda. Užívej si hodinky, ať Ti dělají radost. A nepíšu to v afektu, jen by mě to fakt zajímalo. Zkuste si ty hodinky představit jako černobílou skicu na papíru. Pořád jsou podobný Rolexu? Takže se znovu ptám, má Rolex patent na barvy? Já myslím že ne.

Odkaz ke komentáři

Jardo presne tak. Preto som písal, že s Expami majú spoločné akurát farby. Tie GS sa im podobajú o troška viac.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Radku veru je to tak. Radšej ani ťah nedávať dole, ale čo keď spona nemá mikroreguláciu? 😁

Tuto našťastie má, ale na skúšku som dal ten semiš. K tomu bielemu ciferníku ten remienok celkom ide. Musím priznať, že Wardy si kupujem aj kvôli tej spone. Ale mám rád aj DA34 😉

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...