AdamB Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Je to paráda. Mám dotaz na výrobce zda se jeho pocin objeví i na jeho stránkách s renovací PS 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 21. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Je to paráda. Mám dotaz na výrobce zda se jeho pocin objeví i na jeho stránkách s renovací PS 1Přesně jsem nepobral otázku, ale toto také páchám.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/106459-mo%C5%BEnosti-igen%C5%AF/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 21. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Tak jsem zase trochu odběhl od práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Moc pekne! U tech prostrednich vizualne trochu chybi minutove indexy (ktere jsou v originale na armovaku)... Provedeni dokonale, libi se mi, jak v prosklenem dynku sedi ten rotor s okrajem skla... Take zakulaceny vyrez pro pasek je hezci nez u originalu... zkratka moc pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glaber Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Zdravím všechny fanoušky Primáckejch modelů hodinek.S úžasem sleduji a hltám veškeré informace,fotografie i konstrukční počiny zdejších účastníků na různých projektech s nápady k jejich vylepšování."Nová šance Humbert" je tomu důkazem,měl jsem to štěstí je vidět ve skutečnosti a ne jen na fotografiích,kde nejde vše pořádně zachytit.Připadají mi svou konstrukční změnou vůči originálu naprosto nezničitelné,pokud přibude safírové sklo,tak jenom dobře-ty si v co nejbližší době pořídím na non-stop nošení.Přeji hezký večer všem Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 no mazec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 19. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Tak dalčí kousek putuje pod stromeček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Období Prim mně nějak opustilo, ale tohle pouzdro je nádherný. Když je pro někoho děláš,potřebuješ od zadavatele zakázky dárce orgánů nebo si domluvíme jak to má vypadat a ty si poscháníš díly sám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 20. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Pokud se přehazuje pouze kabát tak to je určitě lacinější. Pokud musím vše sehnat tak to něco stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 V tomto pripade se ale musel nechat pretisknout cifernik, ne? Domnivam se, ze ma 96 jinak nozicky na jeho uchyceni... nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Já tam vidim 68.4 a Láďa zřejmě dodělal automatovou nástavbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 20. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Přesně tak, tady je možnost jakéhokoliv ciferníku 68. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Aha, mne to prave moc nehralo, ten cifr vypada jako original... protoze to original je:-) Jen jsem se domnival, ze pretisknout cifr mistnim kolegou je jednodussi (navic podle predchozich prispevku spolu evidentne spolupracujete) nez roubovat automatovou nastavbu na 68 a strojek jsem zase tak moc nezkoumal, pri blizsim pohledu je pod setrvackou oznaceni opravdu videt. Diky tedy za upresneni ;-)Moc pekna prace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glaber Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Povánoční foto s vánočním dárkem - Humberto automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Je to parádní, jen se nemůžu zbavit pocitu, že ten armovák by měl bejt prostě černej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 No ono je to asi tím, že tam armovák není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 No ono je to asi tím, že tam armovák není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 To je mi jasný, že je to součástí pouzdra, to ale nemění nic na tom, že okolo cifru by byla lepší černá... Ale jinak je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 2. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Má to šanci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se