Ronin13 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Dámy a pánové, už delší dobu mě láká uspořádat Rolex sraz v Praze. Prázdniny jsou za námi, tudíž věřím, že většina z nás bude mít čas na příjemné posezení a diskusi nejen o hodinkách. Navrhuji termín srazu 12/10 nebo 26/10. Místo zajistím včetně občerstvení v centru. Prosím napište, který termín preferujete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Ahoj, pojďme. Koukám do mého naplněného minutovníku a oba termíny jsou zatím OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Za me oba terminy taky ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Jsem tez za! Super. Terminove spis toho 12/10 ale to se jeste muze zmenit... ale perfekt napad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 I'm in! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 6. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 12/101.Ronin132.Porsche_9113. Ensi4. Tikzot5. Organic 26/101.Ronin132.Porsche_9113. Ensi4. Organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Hovorka Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Za mě 12.10. Budu se těšit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Jen nesmely navrh - nechcete to spojit s terminem SEWu. Pokud by clovek do Prahy jel, tak muze sfouknout dve akce zaraz a nemusi si bud vybirat nebo jet dvakrat. Osobne ale spis nezvladnu ani jednu akci letos, tak to berte jen jako inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Cus, oba termíny mám schudne, tudíž se na vás budu těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Když bych měl volno, zastavim se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 6. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Jen nesmely navrh - nechcete to spojit s terminem SEWu. Pokud by clovek do Prahy jel, tak muze sfouknout dve akce zaraz a nemusi si bud vybirat nebo jet dvakrat. Osobne ale spis nezvladnu ani jednu akci letos, tak to berte jen jako inspiraci. Díky za návrh, chápu ale termíny jsem navrhnul právě mimo SEW, jelikož se asi valná čás fandů zastaví na večerní banket.. 12/101.Ronin132.Porsche_9113. Ensi4. Tikzot5. Organic6. Jakub Hovorka7. Kuncák 26/101.Ronin132.Porsche_9113. Ensi4. Organic5. Kuncák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Hele je nutny mit nejaky Rolexy, abych se moh zucastnit Rolex srazu? Pokud ne, tak bych se rad pridal. V opacnym pripade se omlouvam za smely dotaz, jeste jsem na zadnym srazu nebyl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Není to nutný. Proto se to jmenuje jen tak - ?Rolex sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Supr tak me klidne dopiste na oba terminy dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Tak jasně, že je blbý na "Sraz majitelů prestiží" přijít v najkách Na druhou stranu předpokládám, že majitelé rolexů nejsou kkti a na sraz může přijít i někdo, kdo se chce dozvědět, jestli je to jeho krevní skupina takže za mě ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Za me taky nema problema, na kukacku na prvnim a v Rku na srazu druhym;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 No ja sem to tak prave bral jako takovej studijni pobyt z me strany. Zas na oplatku vas muzu kdyztak obohatit zazitkem z nejakejch kousku, ze kterej se vam rolexarum nejspis obrati kufr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 nebo samozrejme dorazim i neoden, nebral jsem to jako provokaci, proste nevim co se na takovym srazu dela, ale jestli se jedna o pokochani, tak to bych rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rihoun Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 (upraveno) Rolex sraz je pro majitele hodinek rolex. Pokud tam dorazíš s PP nebo AP či JLC případně Tudoram, tak se asi niko zlobit nebude, ale dorazit tam s Casiama na ruce rozhodně není dobrej nápad. Upraveno 8. září 2019 uživatelem rihoun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se