Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 8. 9. 2019 v 7:26, rihoun napsal:

.... ale dorazit tam s Casiama na ruce rozhodně není dobrej nápad.

za tenhle blabol se tu verejne omluv a na zadnej sraz uz radej nechod! 

• Odpovědi 131
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Za to že s Casiama na Rolex sraz chodit nemáš se fakt omlouvat nebudu, protože Rolex sraz je sraz pro majitele Rolex hodinek, nikoliv pro majitele hodinek Casio. To je asi jako kdybys na sraz Porsche přijel s FIATem

Upraveno uživatelem rihoun
Odesláno

Ja bych taky prisel.. casio mam, i ten rolex by se nasel...

12/10

1.Ronin13

2.Porsche_911

3. Ensi

4. Tikzot

5. Organic

6. Jakub Hovorka

7. Kuncák

8. Petr_cha

26/10

1.Ronin13

2.Porsche_911

3. Ensi

4. Organic

5. Kuncák

6. Petr_cha

Odesláno
  V 8. 9. 2019 v 17:07, Lamiczka napsal:

Kuci, nechci vám do toho kecat, ale to že se Rolex sraz v Brně dělá po SZ má svůj důvod.

Slyšeli jste slovo boží.

Amen.

Odesláno (upraveno)

Teď už chybí jen soupis toho co donesete ... a co pak odnese někdo jiný  :2guns:

Ještě že už žádný hodinky nemám a věnuju se rybaření.

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno (upraveno)

Jarett: fakt to az tak resit? Prejit do ilegality, zmenit termin, kodovat komunikaci?

Jsem to vzdycky spis bral, ze Brno je soukromejsi, aby se tam nemuseli resit az tak otazky typu - muzu prijit, kdyz mam sve prvni casio.. ale mozna se pletu... Docela by me zajimal sirsi nazor..

Treba by stačil verejny nastrel zajmu a po sz doladit detaily jako konkretni misto... A zarezervovat to nakonec jako uzavřenou spolecnost.. ?

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

12/10
1.Ronin13
2.Porsche_911
3. Ensi
4. Tikzot
5. Organic
6. Jakub Hovorka
7. Kuncák
8. Petr_cha

9. Miloshu

26/10
1.Ronin13
2.Porsche_911
3. Ensi
4. Organic
5. Kuncák
6. Petr_cha 

7. Mioshu

kdyžtak se prosím dopisujte.. díky

Odesláno
  V 9. 9. 2019 v 6:52, petr_cha napsal:

Jarett: fakt to az tak resit? Prejit do ilegality, zmenit termin, kodovat komunikaci?

Jsem to vzdycky spis bral, ze Brno je soukromejsi, aby se tam nemuseli resit az tak otazky typu - muzu prijit, kdyz mam sve prvni casio.. ale mozna se pletu... Docela by me zajimal sirsi nazor..

Treba by stačil verejny nastrel zajmu a po sz doladit detaily jako konkretni misto... A zarezervovat to nakonec jako uzavřenou spolecnost.. ?

Vzdyt je tady jen termin, nikoliv misto :D 

Odesláno

Co se týče místa, klidně můžu přihlášeným sdělit přes SZ (jakmile bude jasné kdo všechno se přidá). 

V 9. 9. 2019 v 6:52, petr_cha napsal:

Odesláno

Zdar, přiidal bych se a oba termíny jsou ok. Casia nemám tak snad mi bude účast povolena... :D

PS: prosím o dopsání dalšího zapisovatele, nejsem ignorant, jen mi nejde kopírovat do editoru...

Odesláno

Mi prijde, ze se z toho zase zbytecne dela kovbojka, jako vzdycky... proste ten kluk se slusne zeptal, zda tam muze prijit s casiem, ja v tom nevidim problem, to co uz nasledovalo potom... zbytecny rejpani, nadrazovani atd... nechapu a prijde me to trapny. Apropos sraz v Brne byl vzdy veden jako RLX&PAM co ja vim - a ze bych tam videl jen tyhle dve manufaktury..? Nikoliv...

@Tkol: dopisuju te;-)

Odesláno

12/10

1.Ronin13

2.Porsche_911

3. Ensi

4. Tikzot

5. Organic

6. Jakub Hovorka

7. Kuncák

8. Petr_cha

9. Miloshu

10. Tkol

26/10

1.Ronin13

2.Porsche_911

3. Ensi

4. Organic

5. Kuncák

6. Petr_cha

7. Mioshu

8. Tkol

Odesláno

Chlapci klid :-) Pochopil jsem. Nikam se nevnucuju. Casio sice jedno mám, ale že bych je bral jsem ani neplánoval, ani nenabízel. Takže nebojte, nemusíte přecházet do ilegality :-) Přísahám, že nepřijdu a to ani tajně, abych se po očku od vedlejšího stolu pokoušel zahlédnout ty vaše poklady :-)

Odesláno (upraveno)

Ja tu vidim dve oddelene linie..

1.mam casio a rad bych se podival na nejake rolexy, třeba si je jednou koupim..

2.verejnost srazu s ohledem na bezpecnost... Dost drahych hodinek na jednom miste a to vyhlášeném na internetu..

Oboji si zaslouzi nejaky rozumny pristup a rozhodne to.... ... Zakladatel vlakna.. ;-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Co se týče bezpečnosti, mám již domluven podnik, kde budeme sami. Místo upřesním do SZ, jakmile bude finální seznam účastníků (v Praze ? centru). 

Jedná se o sraz Rolex, tudíž předpokládám, že si každý z nás s sebou přinese alespoň jedny hodinky zn. Rolex (nad rámec toho zajímavé kousky/zn. vítány). Věřím, že jsme parta gentlemanů a nebudeme nikoho vyhazovat?

V 9. 9. 2019 v 12:46, petr_cha napsal:

2.verejnost srazu s ohledem na bezpecnost... Dost drahych hodinek na jednom miste a to vyhlášeném na internetu..

Oboji si zaslouzi nejaky rozumny pristup a rozhodne to.... ... Zakladatel vlakna.. ;-)

Odesláno
  V 9. 9. 2019 v 12:46, petr_cha napsal:

Presne k tomu jsem svym prispevkem (neobratne) smeroval. Chronomag byl vzdy komunita gentlemanu...a nepamatuji si, ze by nekdy nekdo nekoho vyhazoval ze srazu, protoze se "netrefil" brandem...

Odesláno
  V 9. 9. 2019 v 13:16, Kid_A napsal:

Presne k tomu jsem svym prispevkem (neobratne) smeroval. Chronomag byl vzdy komunita gentlemanu...a nepamatuji si, ze by nekdy nekdo nekoho vyhazoval ze srazu, protoze se "netrefil" brandem...

Jo protoze Brnenskej je invite only, navic se berou i jine hodinky ve stejne ci vyssi cenove kategorii (GS, PP, Panerai, AP atd.)

Odesláno

12/10
1.Ronin13
2.Porsche_911
3. Ensi
4. Tikzot
5. Organic
6. Jakub Hovorka
7. Kuncák
8. Petr_cha
9. Miloshu
10. Tkol

11. AdaMoss (pokud zrovna nebudu u porodu :-D)

26/10
1.Ronin13
2.Porsche_911
3. Ensi
4. Organic
5. Kuncák
6. Petr_cha
7. Mioshu
8. Tkol

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...