Kid_A Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 .... ale dorazit tam s Casiama na ruce rozhodně není dobrej nápad. za tenhle blabol se tu verejne omluv a na zadnej sraz uz radej nechod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Já myslím, že třeba s těmato G-shockama by se tam rozhodně neměl za co stydět https://www.hodinkee.com/articles/solid-18-karat-gold-g-shock-pure-gold-g-d5000-9jr Kuci, nechci vám do toho kecat, ale to že se Rolex sraz v Brně dělá po SZ má svůj důvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rihoun Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 (upraveno) Za to že s Casiama na Rolex sraz chodit nemáš se fakt omlouvat nebudu, protože Rolex sraz je sraz pro majitele Rolex hodinek, nikoliv pro majitele hodinek Casio. To je asi jako kdybys na sraz Porsche přijel s FIATem Upraveno 8. září 2019 uživatelem rihoun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Ja bych taky prisel.. casio mam, i ten rolex by se nasel... 12/101.Ronin132.Porsche_9113. Ensi4. Tikzot5. Organic6. Jakub Hovorka7. Kuncák8. Petr_cha 26/101.Ronin132.Porsche_9113. Ensi4. Organic5. Kuncák6. Petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Kuci, nechci vám do toho kecat, ale to že se Rolex sraz v Brně dělá po SZ má svůj důvod.Slyšeli jste slovo boží. Amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 (upraveno) Teď už chybí jen soupis toho co donesete ... a co pak odnese někdo jiný Ještě že už žádný hodinky nemám a věnuju se rybaření. Upraveno 8. září 2019 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Oba termíny OK a rád bych se zúčastnil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 (upraveno) Jarett: fakt to az tak resit? Prejit do ilegality, zmenit termin, kodovat komunikaci? Jsem to vzdycky spis bral, ze Brno je soukromejsi, aby se tam nemuseli resit az tak otazky typu - muzu prijit, kdyz mam sve prvni casio.. ale mozna se pletu... Docela by me zajimal sirsi nazor.. Treba by stačil verejny nastrel zajmu a po sz doladit detaily jako konkretni misto... A zarezervovat to nakonec jako uzavřenou spolecnost.. ? Upraveno 9. září 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 9. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 12/101.Ronin132.Porsche_9113. Ensi4. Tikzot5. Organic6. Jakub Hovorka7. Kuncák8. Petr_cha9. Miloshu26/101.Ronin132.Porsche_9113. Ensi4. Organic5. Kuncák6. Petr_cha 7. Mioshu kdyžtak se prosím dopisujte.. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Jarett: fakt to az tak resit? Prejit do ilegality, zmenit termin, kodovat komunikaci? Jsem to vzdycky spis bral, ze Brno je soukromejsi, aby se tam nemuseli resit az tak otazky typu - muzu prijit, kdyz mam sve prvni casio.. ale mozna se pletu... Docela by me zajimal sirsi nazor.. Treba by stačil verejny nastrel zajmu a po sz doladit detaily jako konkretni misto... A zarezervovat to nakonec jako uzavřenou spolecnost.. ?Vzdyt je tady jen termin, nikoliv misto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 9. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Co se týče místa, klidně můžu přihlášeným sdělit přes SZ (jakmile bude jasné kdo všechno se přidá). Jarett: fakt to az tak resit? Prejit do ilegality, zmenit termin, kodovat komunikaci?Jsem to vzdycky spis bral, ze Brno je soukromejsi, aby se tam nemuseli resit az tak otazky typu - muzu prijit, kdyz mam sve prvni casio.. ale mozna se pletu... Docela by me zajimal sirsi nazor..Treba by stačil verejny nastrel zajmu a po sz doladit detaily jako konkretni misto... A zarezervovat to nakonec jako uzavřenou spolecnost.. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Zdar, přiidal bych se a oba termíny jsou ok. Casia nemám tak snad mi bude účast povolena... PS: prosím o dopsání dalšího zapisovatele, nejsem ignorant, jen mi nejde kopírovat do editoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Mi prijde, ze se z toho zase zbytecne dela kovbojka, jako vzdycky... proste ten kluk se slusne zeptal, zda tam muze prijit s casiem, ja v tom nevidim problem, to co uz nasledovalo potom... zbytecny rejpani, nadrazovani atd... nechapu a prijde me to trapny. Apropos sraz v Brne byl vzdy veden jako RLX&PAM co ja vim - a ze bych tam videl jen tyhle dve manufaktury..? Nikoliv... @Tkol: dopisuju te;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 12/101.Ronin132.Porsche_9113. Ensi4. Tikzot5. Organic6. Jakub Hovorka7. Kuncák8. Petr_cha9. Miloshu10. Tkol 26/101.Ronin132.Porsche_9113. Ensi4. Organic5. Kuncák6. Petr_cha 7. Mioshu8. Tkol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Chlapci klid :-) Pochopil jsem. Nikam se nevnucuju. Casio sice jedno mám, ale že bych je bral jsem ani neplánoval, ani nenabízel. Takže nebojte, nemusíte přecházet do ilegality :-) Přísahám, že nepřijdu a to ani tajně, abych se po očku od vedlejšího stolu pokoušel zahlédnout ty vaše poklady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 (upraveno) Ja tu vidim dve oddelene linie.. 1.mam casio a rad bych se podival na nejake rolexy, třeba si je jednou koupim.. 2.verejnost srazu s ohledem na bezpecnost... Dost drahych hodinek na jednom miste a to vyhlášeném na internetu.. Oboji si zaslouzi nejaky rozumny pristup a rozhodne to.... ... Zakladatel vlakna.. ;-) Upraveno 9. září 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 9. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Co se týče bezpečnosti, mám již domluven podnik, kde budeme sami. Místo upřesním do SZ, jakmile bude finální seznam účastníků (v Praze ? centru). Jedná se o sraz Rolex, tudíž předpokládám, že si každý z nás s sebou přinese alespoň jedny hodinky zn. Rolex (nad rámec toho zajímavé kousky/zn. vítány). Věřím, že jsme parta gentlemanů a nebudeme nikoho vyhazovat? Ja tu vidim dve oddelene linie..1.mam casio a rad bych se podival na nejake rolexy, třeba si je jednou koupim..2.verejnost srazu s ohledem na bezpecnost... Dost drahych hodinek na jednom miste a to vyhlášeném na internetu..Oboji si zaslouzi nejaky rozumny pristup a rozhodne to.... ... Zakladatel vlakna.. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Ja tu vidim dve oddelene linie.. 1.mam casio a rad bych se podival na nejake rolexy, třeba si je jednou koupim.. 2.verejnost srazu s ohledem na bezpecnost... Dost drahych hodinek na jednom miste a to vyhlášeném na internetu.. Oboji si zaslouzi nejaky rozumny pristup a rozhodne to.... ... Zakladatel vlakna.. ;-)Presne k tomu jsem svym prispevkem (neobratne) smeroval. Chronomag byl vzdy komunita gentlemanu...a nepamatuji si, ze by nekdy nekdo nekoho vyhazoval ze srazu, protoze se "netrefil" brandem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Presne k tomu jsem svym prispevkem (neobratne) smeroval. Chronomag byl vzdy komunita gentlemanu...a nepamatuji si, ze by nekdy nekdo nekoho vyhazoval ze srazu, protoze se "netrefil" brandem...Jo protoze Brnenskej je invite only, navic se berou i jine hodinky ve stejne ci vyssi cenove kategorii (GS, PP, Panerai, AP atd.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 12/101.Ronin132.Porsche_9113. Ensi4. Tikzot5. Organic6. Jakub Hovorka7. Kuncák8. Petr_cha9. Miloshu10. Tkol11. AdaMoss (pokud zrovna nebudu u porodu :-D)26/101.Ronin132.Porsche_9113. Ensi4. Organic5. Kuncák6. Petr_cha7. Mioshu8. Tkol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se