Bencik Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 Panečku to je krásy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 Ok tak ještě jedna fotka. :-) Díky za SZ ! Pak, že nerostou! Chválím, mávám a tleskám - dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 No krasa,to je tolko typov a tvari ...Krasna zbierka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Krása... a já proč je všude tak málo sportů.... U těch dvojek musíš jen prohodit modré se zelenými a pak to bude chronologicky v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Ok tak ještě něco: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Init Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Ok tak ještě něco: velmi pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blahoslav-Renard Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Krása... a já proč je všude tak málo sportů.... U těch dvojek musíš jen prohodit modré se zelenými a pak to bude chronologicky v pořádku. Hmm, já jsem si to taky myslel.... Ok tak ještě něco: A já proč je tak málo diplomatů... Ok tak ještě něco: Servíruješ nám to na etapy. To je dobře. Přijde ještě něco nebo je to všechno...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Ok tak ještě něco: Balzám na duši: stříbrný diplomaty s uložením KIF a správným číselníkem. Chlape, palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 10. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Radost pohledět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Děkuji za pochvalu. OK tak ještě něco : 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 @Krása! Já se snad překonám a taky svoje Sporty vyfotím. No ale stále nejsou všechny dané dohromady... otázkou je, kdy budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Zdravím z BB, niekedy mám pocit ako keby hlavným, ak nie jediným, produktom Prim ale i objektom zberateľov boli Sporty alebo letecké či potápačské "špeciály"...Preto som sa odhodlal ukázať pár kúskov vyrábaných pre celkom inú klientelu - dámske hodinky, zaujímavé dizajnom, niektoré dosiahly kvality šperkov, ale tiež zaujímavé tým, že je to caliber najmenší a najjemnejší cal. 80.Kto ho niekedy rozoberal a skladal, ten vie o čom hovorím...Špecialitkou sú Quartzové "80 -ky" - dizajn typický pre cal. 80, ale so strojčekmi "neprimáckymi". Pozná niektoich typové zaradenie, výrobccv a históriu používania...?Ak niekto má modely cal. 80 ktoré nemám , budem vďačný za foto. jpg][ 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Zdravím z BB, niekedy mám pocit ako keby hlavným, ak nie jediným, produktom Prim ale i objektom zberateľov boli Sporty alebo letecké či potápačské "špeciály"... Preto som sa odhodlal ukázať pár kúskov vyrábaných pre celkom inú klientelu - dámske hodinky, zaujímavé dizajnom, niektoré dosiahly kvality šperkov, ale tiež zaujímavé tým, že je to caliber najmenší a najjemnejší cal. 80. Kto ho niekedy rozoberal a skladal, ten vie o čom hovorím... Špecialitkou sú Quartzové "80 -ky" - dizajn typický pre cal. 80, ale so strojčekmi "neprimáckymi". Pozná niekto ich typové zaradenie, výrobccv a históriu používania...? Ak niekto má modely cal. 80 ktoré nemám , budem vďačný za foto. Smekám klobouk,teda fakt pěkná sbírka,typové zařazení a historie tu může doplnit jedině accutron. Smekám klobouk,teda fakt pěkná sbírka,typové zařazení a historie tu může doplnit jedině accutron. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Zdravím z BB, niekedy mám pocit ako keby hlavným, ak nie jediným, produktom Prim ale i objektom zberateľov boli Sporty alebo letecké či potápačské "špeciály"... Preto som sa odhodlal ukázať pár kúskov vyrábaných pre celkom inú klientelu - dámske hodinky, zaujímavé dizajnom, niektoré dosiahly kvality šperkov, ale tiež zaujímavé tým, že je to caliber najmenší a najjemnejší cal. 80. Kto ho niekedy rozoberal a skladal, ten vie o čom hovorím... Špecialitkou sú Quartzové "80 -ky" - dizajn typický pre cal. 80, ale so strojčekmi "neprimáckymi". Pozná niekto ich typové zaradenie, výrobccv a históriu používania...? Ak niekto má modely cal. 80 ktoré nemám , budem vďačný za foto. Klobúk dole. Krásna zbierka. Musím asi prestať prehliadať všetky vlákna. V každom si totiž nájdem niečo čo sa mi zapáči a čo by som chcel. No v tejto zbierke je takýchto kúskou viac. Tak veľa optimizmu do ďalšieho zbierania. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Zdravím z BB, niekedy mám pocit ako keby hlavným, ak nie jediným, produktom Prim ale i objektom zberateľov boli Sporty alebo letecké či potápačské "špeciály"... Preto som sa odhodlal ukázať pár kúskov vyrábaných pre celkom inú klientelu - dámske hodinky, zaujímavé dizajnom, niektoré dosiahly kvality šperkov, ale tiež zaujímavé tým, že je to caliber najmenší a najjemnejší cal. 80. Kto ho niekedy rozoberal a skladal, ten vie o čom hovorím... Špecialitkou sú Quartzové "80 -ky" - dizajn typický pre cal. 80, ale so strojčekmi "neprimáckymi". Pozná niekto ich typové zaradenie, výrobccv a históriu používania...? Ak niekto má modely cal. 80 ktoré nemám , budem vďačný za foto. Hlubokosklon. Krásná práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Specializované sbírky jsou rozhodně hezké, tahle je zvláště povedená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Parádní kolekce, já mám jenom cal. 50 a 66 v dámských pouzdrech na 80' jsem zatím nesebral odvahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex732 Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Tak jsem včera udělal pár fotek své začínající sbírky hodinek PRIM. Většinu z nich čeká vyčištění, výměna sklíčka, ručiček, korunky atd. Už víc jak dva měsíce čekám až se mi vrátí z chromovny nějaké pouzdra. Je to prostě na takové to večerní šťourání. Jsem PRIMkofil teprve krátce, ale tajně doufám, že jednou skončím taky takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 (upraveno) Sehnal jsem velmi málo časté incabloc kalibr 66 strojek 66.1 Upraveno 19. března 2011 uživatelem stanik73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Za těch několik let , které se tomu, občas, věnuji se mi sešlo pár kousků s pouzdrem, kterému říkám pracovně "soudek",kdyby měl někdo fotku (nebo třeba i hodinky s ciferníkem, který tu nemám, udělal by mi radost zveřejněním ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se