Gilius Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2009 všechno nej...ať se Ti splní všechny sny až na jeden,aby Tvůj život nepozbyl smyslu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2009 Předpokládám, že uvnitř dortu je zapečen originál - jednak dobrej fór, a jednak dobrej test odolnosti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2009 (upraveno) Snad nebyl zkonfiskován Eltonem...a když tak doufám, že jen do muzea Ten datum nemá chybu...jojo, Kristovy léta...celý je to dobrej nápad... Navíc o proti origo Orlíkum to má navíc antireflex jako p.ase...člověk má dojem, že si může na ručičky doslova sáhnout... Všechno nejlepší.... Upraveno 20. května 2009 uživatelem Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2009 (upraveno) konecne PRIM zmaknul tu luminiscenci indexu gratuluji edit: a taky je super to "propagacni" nastaveni casu na 10:10 Upraveno 20. května 2009 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 (upraveno) Určitě bych to nenazval sbírkou, ale jen drobnou sešlostí. Nicméně prosím o radu, ještě bych rád doplnil nějaké žluté (červené mi nedávno na aukru jedny utekly, a asi jsem tomu rád...). Upraveno 15. června 2009 uživatelem rubus32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Možná už v tomto vlákně takové autohodiny byly, ale s vojenským ciferníkem nejspíš ne. Dnes mi s nimi udělal radost kolega v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Pár fotek čerstvě po nákupu Prim Diplomat (doufám, že věnování na dýnku tady nerozpoutá nějaké politické šarvátky ). Chci se ale zasvěcených zeptat, co je to číslo 683 ve strojku na té jedné fotce? Výrobní číslo asi ne, nebo snad ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 683 znamená kalibr 68 ve " verzi" 3. To znamená po třetí " technologické" úpravě tehdejšími soudruhy podle jejich názoru k lepšímu a za účelem snižování nákladů. Dle názoru místních odborníků k horšímu, a čím vyšší třetí číslo, tím větší ****. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 co je to číslo 683 ve strojku na té jedné fotce? Výrobní číslo asi ne, nebo snad ano? Jde o kalibr 68, konstrukcni rada (asi to ma jine spravne oznaceni) 3, tedy 68.3. Muzes si vsimnout, ze tyhle starsi verze (66.3, 68.3) jsou zdobenejsi nez novejsi (66.4, 68.4). Maji frezovane mustky, na natahovacim kolecku je napis "PRIM Czechoslovakia" a drobne modifikace jsou i v konstrukci strojku. Vesmes se v postupnych zmenach odrazi snizovani nakladu na vyrobu. Nekdo sem pred casem posilal podrobny popis vsech tech rad (podtypu). K diplomatum gratuluji, jsou to pekne hodinky, sam je jeste nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 fotku dynka nevidim... Dobrá poznámka, to mi uteklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Apepe, gratuluju, tak bych řekl, že to stálo za to. Čekám, že budou vyfocené v reportáži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 (upraveno) 683 znamená kalibr 68 ve " verzi" 3. To znamená po třetí " technologické" úpravě tehdejšími soudruhy podle jejich názoru k lepšímu a za účelem snižování nákladů. Dle názoru místních odborníků k horšímu, a čím vyšší třetí číslo, tím větší ****. Jde o kalibr 68, konstrukcni rada (asi to ma jine spravne oznaceni) 3, tedy 68.3. Muzes si vsimnout, ze tyhle starsi verze (66.3, 68.3) jsou zdobenejsi nez novejsi (66.4, 68.4). Maji frezovane mustky, na natahovacim kolecku je napis "PRIM Czechoslovakia" a drobne modifikace jsou i v konstrukci strojku. Vesmes se v postupnych zmenach odrazi snizovani nakladu na vyrobu. Nekdo sem pred casem posilal podrobny popis vsech tech rad (podtypu). K diplomatum gratuluji, jsou to pekne hodinky, sam je jeste nemam. Díky za vysvětlení za gratulaci od Skalise, když jsem se na tom Aukru dostal při přihazování až na tu pak konečnou částku, tak jsem skoro začal doufat, že mě někdo ještě přehodí, přišlo mi to už dost peněz. Ale hodinky jsou v pěkném stavu a až je trochu zvenku vyčistím (strojek mi přijde v pohodě - ale -edit- asi ho nechám u hodináře vyčistit a prohlédnout pro pořádek taky ) a dostanou nový řemen (který už mám pro ně připravený, díky, Bobe ), tak je tu znovu předvedu /... a samozřejmě se i někam reportážně potom podívají ... / Upraveno 26. června 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Ví někdo průměr sklíčka pro Prim Diplomat? Bohužel jsem našel pomocí superlupy malou prasklinku na sklíčku u těch svých - právě si objednávám pár věcí v Parexu a změřil jsem průměr 2,9 mm. Je to možné to takhle objednat? Nebo radši objednat průměr 3 mm? To dodatečné obrušování pak ale vypadá dost nešťastně - ostatně i na těch mých diplomatech to sklíčko někdo takhle přibrušoval (při tom mu asi malinko prasklo). Je to blbost, ale trochu mi to zkazilo radost z jejich nákupu ... Díky za nějakou rychlou radu abych ten e-mail mohl odeslat ještě předtím, než mě vrátný dneska odsud z práce vyrazí (nemám na dnešek povolenku - takhle to u nás holt chodí ... díky všem, P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Ví někdo průměr sklíčka pro Prim Diplomat? Bohužel jsem našel pomocí superlupy malou prasklinku na sklíčku u těch svých - právě si objednávám pár věcí v Parexu a změřil jsem průměr 2,9 mm. Je to možné to takhle objednat? Nebo radši objednat průměr 3 mm? To dodatečné obrušování pak ale vypadá dost nešťastně - ostatně i na těch mých diplomatech to sklíčko někdo takhle přibrušoval (při tom mu asi malinko prasklo). Je to blbost, ale trochu mi to zkazilo radost z jejich nákupu ... Díky za nějakou rychlou radu abych ten e-mail mohl odeslat ještě předtím, než mě vrátný dneska odsud z práce vyrazí (nemám na dnešek povolenku - takhle to u nás holt chodí ... díky všem, P. Nejsem si jisty, ale myslim, ze je to sklicko 328. Presne ti nereknu, co ty jednotlivy cisla znamenaji (to bych musel najit, ve ktere knizce jsem to videl), ale jestli ti nekdo dalsi potvrdi, ze se nepletu, tak ho muzes podle cisla objednat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pepahop Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Nejsem si jisty, ale myslim, ze je to sklicko 328. Presne ti nereknu, co ty jednotlivy cisla znamenaji (to bych musel najit, ve ktere knizce jsem to videl), ale jestli ti nekdo dalsi potvrdi, ze se nepletu, tak ho muzes podle cisla objednat. Diplomaty mají sklíčko 296, respektive průměr sklíčka 29,6 mm, a to už hezký čásek není v ČR k sehnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Diplomaty mají sklíčko 296, respektive průměr sklíčka 29,6 mm, a to už hezký čásek není v ČR k sehnání. Díky, už jsem v tomhle smyslu tedy začal shánět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Jen malé upozornění: Na Aukru jsou nabízené pod č. 677392739 PRIM-SPORT-1-bílá luneta. Vypadají pěkně - ale možná už ta aukce skončila .. ? Jsou nabízeny od spolelivého prodejce, mám s ním dobrou zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Jj, taky jsem se tam přece jen podíval a trochu se nad tou nabídkou zamýšlel, ale musím si dát chvíli pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pepahop Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Jj, taky jsem se tam přece jen podíval a trochu se nad tou nabídkou zamýšlel, ale musím si dát chvíli pokoj To nemyslýš vážně, žene? Pouzdro nemá jedinou ostrou hranu, dýnko je oleštěné filcákem. Za čtyři tisíce výborný kup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 To nemyslýš vážně, žene? Pouzdro nemá jedinou ostrou hranu, dýnko je oleštěné filcákem. Za čtyři tisíce výborný kup Ja bych je nazval Prim IGENIE , vznikly ocucanim IGENu a naslednym pochromovanim.... Neco jako Felicie z Favoritu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se