financ Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Mně tam nesedí ten daydate a i font písma v logu PRIM je jinak. Za mně stále tipuji MPM.si myslím to samy, daydate jsem zatím viděl jen na dvou kalibrechEltonu a oba byly v češtině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Hoši, hoši, vy jste jak nevěřící Tomášové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Tvl, fakt. Já ty nový katalogy budu muset nastudovat.Ale nejsou vůbec pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Tvl, fakt. Já ty nový katalogy budu muset nastudovat.Ale nejsou vůbec pěkný. Samozrejme, ze nejsou vubec pekny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Tak jste mně dostali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Mně se taky zdály hnusný. Ale potom co Honza zahlásil ,,Tak jste mně dostali." získaly svoje kouzlo. Ale myslím že je to nějak divný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Taky mě to nějak chytlo - a to tu nejsem ani půl roku a před tím jsem nosil jen Casia... Tak jsem zvědav, jak to bude pokračovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Taaaaak a uz v tom jedes taky....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 Prognózu si přečti ve vlákně o Prim závislosti. Není moc dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 (upraveno) James24: 29 příspěvků a devět primek. Ještě máš čas a sílu to zvládnout. Každopádně buznabílý řemen na druhých primkách zprava jasně svědčí o tom, že máš fakt nejvyšší čas! Jinak se s tebou ámen. EDIT: A jinak straspolovi fakt věř! Jeho vědecky popsaný vznik, průběh a důsledky závislosti na primkách je běžně citován odbornou literaturou! Upraveno 26. ledna 2015 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 konečně jsem sehnal kufřík podle mých představ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Paráda... Omlouvám se za neznalost, proč ty poslední v pravo dole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Paráda... Omlouvám se za neznalost, proč ty poslední v pravo dole?ty jsou nejcennější. Jsem dostal od rodičů v první třídě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Zdravím vás všechny pánové, měl bych na vás žádost od radu. Mám šanci koupit Spartaky s bílým ciferníkem a s nápisem s "rovnými" písmeny. Pouzdro sedí,šípovité ručky také, ale dýnko je bez čísla a uvnitř nemá vyražen znak Chronotechny. Strojek taktéž není značený K25, ale číslem 2256 pod setrvačkou. Západkové kolo nemá nápis Spartak. Podle toho co jsem se zde dočetl hodinky bez označení čísla, chronotechny a K25 jsou ze zkušební série, ale podle knihy se vyrobilo pouze 3000 Ks Spartaků, a proto mi přijde divné, že by číslo 2256 bylo bez označení, protože teoreticky již ve 3. třetině výroby, pokud tomu dobře rozumím. Předem všem děkuji za názory. V Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 To si tak clovek jde vyzvednout k p. Frydlovi Humberta po serizeni, vymene sklicka a datum. vence a najednou se objevi starsi pan, na ruce paradni diplomaty s puvodnim kovotexem a ze pry chce kozeny remen. Mno dali jsme rec, pan sberatel, zrovna ma igeny v eltonu na renovaci a pozlacenej kovotex je muj ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Posílám trochu medicíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 :suicide_anim: Posílám trochu medicíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Posílám trochu medicínyTo strašákovi nedělej,drbne ho to :-) Jinak pěkná sbírka.Nafoť to detailněji a dej sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13191-sb%C3%ADr%C3%A1te-n%C4%9Bkdo-primky/page-44&do=findComment&comment=1370983 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Posílám trochu medicínyVitej v klubu silencu a zoufalcu! Vidim, ze nase nemoc je jiz rozsirenejsi, nez AIDS, kdyz je nas vice, lepe se to snasi.....Jinak hromadka je to pekna, a ja vim, jak se silene trapis, ze neni o neco vetsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Sorry za OT, prosim sefa presunout na spravne misto... kdyz ja jsem se ale neudrzel. dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se