Onisan Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 (upraveno) Tak jsem objednal na gnomonvatches.com tohle http://www.gnomonwatches.com/AristoFliegerReplika.html a jsou tady Replika od Laco stojí majlant který se mi nechtělo za hodinky které budou po většinu roku jen zdobit sbírečku utrácet .. a tak jsem zkusil Aristo. Z výsledku jsem nadčený, skvěle provedeno, zpracováno, řemen je vynikající, hodinky také... později přidám nějaká srovnávací fota. Upraveno 4. července 2008 uživatelem Onion
Dali Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 Vyfoť to monstrum prosím na ruce, vůbec si to neumím představit.
Frantik Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 Jezis Gratuluju. Chci je videt na ruce! To bude nářez
Filipes Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 (upraveno) jsem si vzpomenul na Diskutéra - že on měl nějakej zaručenej koeficient průměr pouzdraXobvod zápěstí jinak 55mm jsem měl na ruce a vypadal s tím jako trotl ale hodinky se mi líbí, to zase jo! Upraveno 4. července 2008 uživatelem Filipes
Návštěvník YPO Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 lepší je míra i s korunkou - 62mm - Onione ty seš řízek
hciq Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 Ty fliegry je čajda. Vodolaz je ten pravej maxi nářez. Jenže jsem je bohužel místo tobě Onione prodal jinýmu šílenci. Chtěl jsem ti nabídnout ty chronografy, jenže 51 průměr ti nebyl dost dobrej. Teď už to chápu Hale ty originál Vodolaz se dají vcelku slušně na ebay vydražit. Jdi do nich.
Gorg Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 Tak jsem objednal na gnomonvatches.com tohle http://www.gnomonwatches.com/AristoFliegerReplika.html a jsou tady Replika od Laco stojí majlant který se mi nechtělo za hodinky které budou po většinu roku jen zdobit sbírečku utrácet .. a tak jsem zkusil Aristo. Z výsledku jsem nadčený, skvěle provedeno, zpracováno, řemen je vynikající, hodinky také... později přidám nějaká srovnávací fota. Onione, jsi vazne fajnsmekr....taky se primlouvam za fotku na ruce. To proc si koupil tyhle hodinky je mi jasne...konec koncu mohu te i citovat: "...trocha extravagance v podobě výrazných hodinek na výraznějším řemenu neuškodí...říkám tomu "vyvěsit vlajku" " ...a je fakt, ze vyraznejsi (predevsim po stránce velikosti) hodinky tezko najdes... Pak se da na ruce nosit i budik...vyhodou je, ze kalibr ma obvykle i alarm
jovani Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 tak to je narez no ako tam je ulozeny maly strojek ... ?
Onisan Odesláno 5. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2008 Ony primárně nejsou určeny na ruku. Je to takový můj příspěvek do sbírky který jediný není určen ke každodennímu nošení. Diametr 47 nosím běžně, ale tohle už se dá nosit opravdu maximálně tak s košilí která má široký manžety a opticky tak srazí tu velikost.... a snad jenom na nějaké hoodně neformální příležitosti, protože "vyvěsit vlajku" tímhle způsobem, to už by byl masakr a na holé ruce by člověk opraVDU VYPADAL JAKO TROTL fOTKY BUDOU, NEBOJTE
cali Odesláno 5. července 2008 Nahlásit Odesláno 5. července 2008 vtrepat do tak obrovsky velkych hodiniek tak prtavucky stroj to je priam hriech.... keby tam dali aspon unitas
jovani Odesláno 5. července 2008 Nahlásit Odesláno 5. července 2008 nieco ako Revue Thommen Military Observer B-Uhr
Onisan Odesláno 5. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2008 (upraveno) Keby tam dali Unitas tak by to nebylo tak laciné.... a popravdě je mi to jedno, já dovnitř koukat nebudu... je to pro porovnání: Někdo bude koukat na sbírečku a já mu k tom budu říkat "Takhle ty hodinky vypadaly v roce 1943 a takhle třeba Laco dělá jejich současnou verzi..." ale že občas půjdou na ruku, tak o tom není pochyb Vypadají pěkně, předlohy se drží přesně, jsou vyrobený v Německu.. Upraveno 5. července 2008 uživatelem Onion
Onisan Odesláno 6. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2008 Tak je mám od pátku střídavě na ruce (střídám je s Precista Italian které jsem si pořídil na víkendy u vody).. Překvapivě se na tu velikost rychle zvyká a po těch pár hodinách mi ta velikost rozhodně nevadí, resp. se mi třeba ty Precisty se 44 mm přijdou jako dětské hodinečky. :) Překvapivě ani nebudí nějakou extrapozornost..
PepaSFI Odesláno 6. července 2008 Nahlásit Odesláno 6. července 2008 jeden člověk z holandské pobočky naší firmy nosí jakýsi chronograf, snad japonský, quartzový. Jmenuje se to nějak jako Danish design nebo tak nějak podobně. Neměřil jsem to ale je to něco jako budík B71 dvojzvonkáč. To proto že to má taky děsně veliký tlačítka a šroubovací kryt korunky na pantu jak od dvířek králíkárny.
Onisan Odesláno 7. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2008 (upraveno) Tak dle vašich přání přináším něco málo foteček... Pořadí je jasné: 1) B-Uhren hnízdo ) 2) diameter 55 mm , 3) diameter 47 mm Azimuth Bombardier I. 4) diameter 42 mm Laco - L.e. Upraveno 7. července 2008 uživatelem Onion
Hugo14 Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Odesláno 7. července 2008 A neměl bys těch 55 nosit přes košili. Respektive i přes sako/bundu/kabát?
DaDriva Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Odesláno 7. července 2008 No ty blaho, na ty ruce super vostry!!!
Frantik Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Odesláno 7. července 2008 (upraveno) Paráda, na tvoji ruku to neni nic tak hrozneho. Jak tak na to koukam, na moji tlapu by byly akorát Je trosicku skoda toho automatu, ale v Laco je taky a v pohode. Nemam moc rad ted tu vlnu fliegeru s unitasem, kterej ma mimostredku a to trochu zaprasi ten krasne cistej ciselnik. Velka gratulace, toto je skutecny FLIEGER!!!!! Bez kompromisu!!!! Upraveno 7. července 2008 uživatelem Frantik
Onisan Odesláno 7. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2008 Přesně! Na Fliegery prostě nepatří mimostředka a tak když tahle ultimativní velikost, tak jedině s mimostředkou (na jiných by mi nevadila tolik)... prostě 55 mm musí mít vteřinovku na středě
cali Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Odesláno 7. července 2008 hmmm no nebudem klamat prijde mi to na tej rure privela..... su to hodinky pre ozajstneho medveda inak clovek moze budit dojem ze si na ruku priviazal budik.... ja by som ich so svojimi 17cm mosil nosit leda na krku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se