Přejít na obsah

Dýnko  

99 hlasů

1. 1. Dýnko

• Pr?hledné + úprava kalibru
      60
    • Plné - bez úpravy kalibru
      39

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
dnes asi taková, jako bych měl před hlavním konstruktérem Technotime během 15 min. pevně zakousnut do stolní desky složit jejich "tourbilion". Nebojte budu pilně trénovat. :thumbsup_anim:

Za zpěvu operetního popěvku : " Marión, Marión, toť tvůj turbilión.......... (nebo to byl kurva tehdy postilión ?)

• Odpovědi 842
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pánové s dosavadním počtem zájemců na tu dražší variantu jsme na hranici životního minima projektu. Do neděle už není tak daleko. ;)

Odesláno (upraveno)

Takže pánové díky za SZ, tímto to tady uzavírám. 13 lidí z tohoto fóra pokračuje s nějakou podmínkou nebo bez ní dál. Celkový počet hodinek, jenž se v této sérii bude realizovat je 20 Ks. Další sérii 30Ks nechám otevřenou, pro jak, kdy a co. Pro další postup jsem zvolil systém uzavřený skupiny. První výsledky budu posílat přímo na emaily potvrzených zájemců. V průběhu (při troše času) nahraji k sobě nějaký fórum (jako už jednou) upravený, tak aby přispívat mohli jen účastníci projektu, přístup však bude veřejný. Takže sem do tohoto vlákna pro zájemce uveřejním akorát už jen odkaz na toto fórum a nakonec výsledný produkt, jenže to je ještě hodně daleko. Takže všem ostatním díky za příspěvky a názory....jedeme dál.

edit: až dojdou pouzdra pro levnější variantu a bude zájem, můžeme právě tady na ní dále pokračovat

Upraveno uživatelem hciq
Odesláno

Jo, abych nezapomněl, což jsem skoro málem udělal, nezlob(te) se, ale tahle limitka už pojede beze mě, tímto svoji účast v projektu ruším ...

Každopádně díky, dáváš tomu hodně a to je třeba ocenit.

Odesláno

Drzim palce. Do projektu nejdu, jsem ted nejak vyjimecne spokojen se soucasnym arzenalem. Je skoda, ze si tu diskuzi uzavrete a bude i jinde. Vsechny limitky se delaly tady od zacatku do konce (i kdyz u Diplomatu bylo tezky poslouchat ty kecy). Ale rozumim tomu.

Odesláno

tiež si myslím, že nie je správne pokračovať inde, bez možnosti vidieť návrhy. možno by niekoho oslovili natoľko, že by do projektu vstúpil.

Odesláno

Ja se pripojuju k rordovi - i kdyz ten entuziasmus a buldoceni obdivuju, tak se to tak nejak vyvyji... ne uplne presne podle mych prani, takze taky vystupuju (jestli jsem nebyl vystoupen nejakym neodeslanim e-mailu, na chronomag jsem v poslednich dnech nemel moc cas) a jdu setrit na neco jinyho... :D

Odesláno

Myslim, ze se dost lidi prida. Zatim neni v podstate nic videt - navrhy pouzdra, ale ja uz zapomel jak vypadalo. Jinak se resil strojek, a stejne nebylo jasne jakej. Az bude celkovej design ciferniku, ten Unitas s centralnim datem, apod. tak si spousta lidi rekne, ze to za to stoji. Takhle to zavrit nema cenu.

Odesláno
Takže pánové díky za SZ, tímto to tady uzavírám. 13 lidí z tohoto fóra pokračuje s nějakou podmínkou nebo bez ní dál. Celkový počet hodinek, jenž se v této sérii bude realizovat je 20 Ks. Další sérii 30Ks nechám otevřenou, pro jak, kdy a co. Pro další postup jsem zvolil systém uzavřený skupiny. První výsledky budu posílat přímo na emaily potvrzených zájemců. V průběhu (při troše času) nahraji k sobě nějaký fórum (jako už jednou) upravený, tak aby přispívat mohli jen účastníci projektu, přístup však bude veřejný. Takže sem do tohoto vlákna pro zájemce uveřejním akorát už jen odkaz na toto fórum a nakonec výsledný produkt, jenže to je ještě hodně daleko. Takže všem ostatním díky za příspěvky a názory....jedeme dál.

edit: až dojdou pouzdra pro levnější variantu a bude zájem, můžeme právě tady na ní dále pokračovat

:crying_anim: Škoda, bylo to jedno ze zajímavých vláken. Budu si muset najít nějaké to Cigiho :baaasmiley: .

Tedy děkuji.

P.S. S prominutím, také mi to trochu evokuje slogan " po použití vyhodit ".

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tohle jsem napsal 7.7. a moc jsem se nemýlil....

Má snaha směřuje k tomu, aby se to někam pohnulo počas té doby, kdy mám čas se tomu věnovat. Nic víc, nic míň. Tvoje připomínka je jen z dalších zbytečných řádků. Není o hodinkách, ani o způsobu průběhu projektu, nikam projekt neposouvá. Klasicky je na ní vidět, jak moc je nutné vlákno zamknout pro ty co chtějí něco dělat, a ne připomínkovat banality. Jinak to bude dalších 897 stránek výkřiků o ničem.

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno
Tak to vypadá, že zvoní umíráček :sad01_anim:

Škoda

Třeba už jsou ve výrobě a majitelé se pochlubí až hotovým výrobkem. Ale jestli to umřelo, tak jedině proto, že se separovali. Sice jsem se žádné limitky přímo nezúčastnil, ale bylo to vždycky nejzajímavější čtení na Chronomagu. I když se občas někteří pohádali, to už k tomu patří. Tak přestaňte s utajovaním a předveďte, co už jste zplodili.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...