Přejít na obsah

Mobilis in Mobili třetí generace

hciq

Dýnko  

99 hlasů

1. 1. Dýnko

• Pr?hledné + úprava kalibru
      60
    • Plné - bez úpravy kalibru
      39

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Co to vzít s tím panerai doslova, ale po našom, a na dýnko, nebo víčko vyrýt ilustraci od Buriana -

A autorsky prava?

Chlapi nic proti Verneovi ci Burianovi, uvidime cim nas Hciq prekvapi ale doufam ze to NEbude naky retrofuturisticky fantazmagoricky monstrum. Prece jen doufam ze spatrime originalni moderni hodinky sportovniho strihu. :crying_anim02:

Upraveno uživatelem klobadysek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 842
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Me by se libilo jit touto cestou. Ne kopirovat, ale vytvorit podobne robusni, originalni, techno diversky. A treba i s ocelovam tahem, nebo s kaucukem. Ale i zraloci remen by k nim sel!

Ta luneta je super. Kdyz si k nim predstavim velkou korunku, manualni natah, ne tolik napisu, bez datumky, tak je to bomba!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Tak, na tohle jsem taky čekal, ono totiž to pouzdro, myslím V3 jakoby těm doxám chtělo říct táto - je to logo, jednoduchý sportovní pouzdra takhle nějak vypadají všechna. To jasný, že každýho pak tahle ýdea pokračovat v načatým hnecinky popadne, páč to sou čupr origo hoďky. Jenže DOXA.

Snad teda alspoň všici, co hlasujete pro V3 cuknete zpátečku alspoň k V5, nebo se tu takle začnou objevovat hujery, to je stejná písnička.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Nejsem nervozní... v poslední době se mi sešlo několik tikajících radostí... takže tohle je mimo pln na tuto pětiletku :) Prostě se jen domnívám, že by bylo lepší tady ukázat několik skic... již lze ukázat nejopěvovanější pouzdro... u dýnka to je asi tak, že jak jsem snad pochopil, tak většina těch kteří lasovali pro průhled, včetně mně, je schopna (z různých důvdů) to oželet... po Nightově nápadu na pěkně zdobené dýnko se spíš přikláním pro plné dýnko nějak ozdobené.

Prostě mně jen nebaví číst ty výkřiky do tmy pokaždé když se tady něco objeví a já mám obavu abych neztratil nit...

btw: fuck off s diverskama resp. s vysokýma nárokama na voděodolnost.. :) a co někteří z vás s nima máte? Kolikrát a kam se potápíte? Já fakt prožil s pilotkama Laco (ty první v mém podpisu) dva roky... plavání, skákání do vody, šnorchlováním "potápění na hubu"... nemají ani šroubovací korunku a prošli to, jak se po vojensku píše": "BZ" :)

Upraveno uživatelem Onion
Odkaz ke komentáři

Kedze vlakno je naozaj zive nestihal ho sledovat podrobne a neviem akym smerom sa posledny vyvoj ubera ale ak by ste pani chystali nieco podobneho

http://www.retrospectwatch.com/1954.html

len o milimeter dva mensieho (ta luneta by nemusela byt ani otocna, ani taka zdobena) tak by som sa mozno pridal.

Odkaz ke komentáři

Takže pánové,

trochu jsem přecenil síly a čas a navíc u mne na delší dobu zakotvily mé dvě děti. No a na hodinky mám čas asi tak od půlnoci do doby než vytuhnu. Což následuje téměř okamžitě. Ucelená představa by byla, ale dostat jí z hlavy na papír mi bude trvat o trochu déle než jsem předpokládal. V pondělí ještě máme schůzku, kde se proberou vaše nápady a připomínky a hlavně jejich reálnost za předpokladu určitého finančního limitu. Tak se zatím alibisticky vymluvím, že do této doby nemá smysl dál něco vymejšlet. Jinak díky cigimu za podporu pouzdra V5

Odkaz ke komentáři

Nejsem nervozní... v poslední době se mi sešlo několik tikajících radostí... takže tohle je mimo pln na tuto pětiletku :) Prostě se jen domnívám, že by bylo lepší tady ukázat několik skic... již lze ukázat nejopěvovanější pouzdro... u dýnka to je asi tak, že jak jsem snad pochopil, tak většina těch kteří lasovali pro průhled, včetně mně, je schopna (z různých důvdů) to oželet... po Nightově nápadu na pěkně zdobené dýnko se spíš přikláním pro plné dýnko nějak ozdobené.

Prostě mně jen nebaví číst ty výkřiky do tmy pokaždé když se tady něco objeví a já mám obavu abych neztratil nit...

btw: fuck off s diverskama resp. s vysokýma nárokama na voděodolnost.. :) a co někteří z vás s nima máte? Kolikrát a kam se potápíte? Já fakt prožil s pilotkama Laco (ty první v mém podpisu) dva roky... plavání, skákání do vody, šnorchlováním "potápění na hubu"... nemají ani šroubovací korunku a prošli to, jak se po vojensku píše": "BZ" :)

Diversky mysleno samozrejme spise "designove". Staci standardni vodeodolnost!

Odkaz ke komentáři

Také bych se rád přihlásil do projektu. Cenu bych si představoval cca 20 000,- Kč. Ani ne tak z důvodu ceny samotné, ale s ohledem na to co jsem za takto vytvořené hodinky ochotnej dát. Rozměr určitě 44 mm (ale to už je asi rozhodnuto), a určitě oželím jakékoli komplikace (pokud jde o mě, tak nemusí mít ani datum). Naopak, přimlouval bych se maximálně za nějaký drobný designerský vtípek a co možná nejkvalitnější zpracování. Určitě chci hodinky s korunkou (kdekoliv). Preferuju ruční nátah, ale přiklonil bych se následně k většině. A pokud se přece jen někde zaznamenávají čísla limitky, tak bych měl zájem o 73/100. Rok narození :)

A ještě jedna věc. S ohledem na to, kam se projekt začíná tak trochu ubírat (Verne, Nemo...) Tak se mně čím dál míň zamlouvá název MOiMO. Jednak na mě působí jako ze segmentu výrobce "fashion" hodinek, ale především je vzhledem k současnému charakteru projektu nedůstojný. Vůbec bych se nebál použít celý název "Mobilis in Mobili". Popřípadě i něco jako samostatné MOBILIS nebo MOBILI. A nemuselo by to být napsaný nějakým krucánkovým písmem. Naopak. Spíš lehce dynamickým fontem. A to od prosté typografie, přes umístění např. v kruhu až po naznačenej význam (kruh "pohybující se v "otočném" kruhu) Prostě symbolika. A typově označení bych navrhoval něco jako "Type I" nebo "No. I" nebo klidně vzletněji jako "Prologue" nebo "Overture" (je to první, skoro až nultý kousek :) ). Ale nejlíp asi prostě "No. I"

Přikládám obrázek, ale opravdu jen jako vizuální ilustraci mnou vyřčeného :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

A ještě jedna věc. S ohledem na to, kam se projekt začíná tak trochu ubírat (Verne, Nemo...) Tak se mně čím dál míň zamlouvá název MOiMO. Jednak na mě působí jako ze segmentu výrobce "fashion" hodinek, ale především je vzhledem k současnému charakteru projektu nedůstojný. Vůbec bych se nebál použít celý název "Mobilis in Mobili".

MOiMO je zkratka, ne? Kdo se s tím má ve vláknu pořád vypisovat, s tím celým názvem. Tak to alespoň chápu já.

Silně pochybuji, že by chtěl hciq dát tu zkratku na hodinky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...