Přejít na obsah

Mobilis in Mobili třetí generace

hciq

Dýnko  

99 hlasů

1. 1. Dýnko

• Pr?hledné + úprava kalibru
      60
    • Plné - bez úpravy kalibru
      39

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Já tady v rychlosti našel tohle - vztaženo k ceně toho Unitasu - je to tedy asi rok starý, ale jestli ta cena je +- pořád stejná, tak je to docela dost.

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...7796&hl=PVD

Cenu zjistím přesně, doufám. Pak se podělím.

Výhodou je, že si tam každý může dát Unitas, jaký chce (co se dekorace týká), pokud se na něm shodneme. Rozměrově to bude sedět.

Snad to nebude vadit hciq...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 842
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Osobne jsem take pro manualni natah, jelikoz hodinky dost stridam, tak mi to prijde praktictejsi.

Ten PVD Unitas vypada dobre a do toho bych sel, pozdro bych ale nechal jako piskovany nerez.

A kdyz by tam uz mel byt ten automat, tak tedy radsi A07.161 s rezervou natahu ci A07.171 s GMT,

jinak to jsou shodne strojky s predkladanou A07.111.

Vzhledem k uvazovane sirce remenu 24mm by se nozicky hodily take sirsi / masivnejsi

a tedy bych je preferoval udelat trochu komplikovanejsi a nejak je profilovat s navaznosti na pouzdro.

(prilozene foto je jen pro znazorneni toho co myslim a ne jako podmet k okopirovani...)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Dobrý nápad, mám zájem účastnit se projektu. Preferoval bych pouzdro varianta č.1 z nerezu pískované, průměr 44mm, výška 8mm a něco luneta a dýnko, vodotěsnost 10 atm a řemen 24mm od Simona. Kalibr by mohl být výše zmíněný automat A07.111, případně ruční nátah Unitas s mikroregulací a úpravou PVD apod. Akceptuji složení zálohy. Rezervoval bych si č.23. Číslo 1 půjde stejně asi do dražby...

Odkaz ke komentáři

Já bych se s dovolením také přidal s předběžným zájmem. Limitující u mě bude cena, do 15.000 CZK je to ok, do 20.000 CZK to ještě nějak zvládnu, vyšší cena je mimo mé možnosti. Zamlouvám si číslo 074/100 :)

Hlasuji za pouzdro č.1 a manuál Unitas.

Upraveno uživatelem MarvinX
Odkaz ke komentáři

Dobrý nápad, mám zájem účastnit se projektu. Preferoval bych pouzdro varianta č.1 z nerezu pískované, průměr 44mm, výška 8mm a něco luneta a dýnko, vodotěsnost 10 atm a řemen 24mm od Simona. Kalibr by mohl být výše zmíněný automat A07.111, případně ruční nátah Unitas s mikroregulací a úpravou PVD apod. Akceptuji složení zálohy. Rezervoval bych si č.23. Číslo 1 půjde stejně asi do dražby...

díky za zájem, pošli mi do SZ email

=MS=

Upraveno uživatelem hciq
Odkaz ke komentáři

tak jsem to předběžně sečetl a je nás větší než malé množství, což je nad mé očekávání. Jestli vše půjde takto, no to bude paráda.

Takže zde jsou ti co se předběžně a nezávazně do tohoto projektu podle mě zatím přihlásili.

decebal

rorda

MarvinX

spiderer

Francin

Quasar007

JJ

maxs

klobadysek

Luk

japa

YPO

skalis

Z.

gas (+1)

Baker

kubson

INA

Course

Cyber

Onion (+3)?

RaGe

mnovace

NIGHTinGALE

Frantik

ppprochy23

jestli jsem někoho vynechal, nebo naopak přidal, tak ať dá vědět. Těm co ještě neposlali email nebudu moci zasílat aktuální 3D data.

Poté co se zvedla vlna nevole nad soudkovým pouzdrem, i po rozeslání 3D dat, budu muset opravdu usilovně přemýšlet :D V tom klasickém pouzdře mám již delší dobu totiž jasno. Je to dobrá zpráva hlavně pro NIGHTinGALE a pro mého starého přítele harpunáře Neda Landa. ;) Možná mi to ale rozcupujete stejně jako ten soudek :crybaby:

Pro Cybera:

moimo je super, jen to zatím vypadá jako boutique s hadrama, ale já se s tím poperu tak aby to mohl nosit na ruce i harpunář Ned :thumbsup_anim:

Příští týden to už rozjedeme zvostra.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

tak jsem to předběžně sečetl a je nás větší než malé množství, což je nad mé očekávání. Jestli vše půjde takto, no to bude paráda.

Takže zde jsou ti co se předběžně a nezávazně do tohoto projektu podle mě zatím přihlásili.

decebal

rorda

MarvinX

spiderer

Francin

Quasar007

JJ

maxs

klobadysek

Luk

japa

YPO

skalis

Z.

gas (+1)

Baker

kubson

INA

Course

Cyber

Onion (+3)?

RaGe

mnovace

NIGHTinGALE

Frantik

ppprochy23

jestli jsem někoho vynechal, nebo naopak přidal, tak ať dá vědět. Těm co ještě neposlali email nebudu moci zasílat aktuální 3D data.

Poté co se zvedla vlna nevole nad soudkovým pouzdrem, i po rozeslání 3D dat, budu muset opravdu usilovně přemýšlet :D V tom klasickém pouzdře mám již delší dobu totiž jasno. Je to dobrá zpráva hlavně pro NIGHTinGALE a pro mého starého přítele harpunáře Neda Landa. ;) Možná mi to ale rozcupujete stejně jako ten soudek :crybaby:

Pro Cybera:

moimo je super, jen to zatím vypadá jako boutique s hadrama, ale já se s tím poperu tak aby to mohl nosit na ruce i harpunář Ned :thumbsup_anim:

Příští týden to už rozjedeme zvostra.

Šoupni mě tam prosím taky, se vším souhlasím a číslo mi je fuk. :)

Odkaz ke komentáři

Jestli strejda Grga neumřel vyčerpáním z radovánek se svým novým blonďatým andělem, tak mě dost nasral, že se sem ještě nepřihlásil...

Grgóóóóóóóóóóóó :toot:

Jinak jsem dost překvapen předběžným počtem zájemců... Jasně, někdo vypadne (ale někdo určitě i přibyde), ale počet zájemců už je hodně slušný.

Na limitky Primu je problém sehnat 10 lidí, ale hciq má evidentně důvěru vyšší a sakra silnou. Asi si vykoval ostruhy na tom Diplomat číselníku :) :) :)

Odkaz ke komentáři

NiGu - tady jde asi i o to, ze se delaji komplet nove hodinky, ktere budou jine, neokoukane, bude v nich novy strojek, nebude se muset skupovat nikde nic po bazarech, nebude to jako u Diplomatu to samy co se prodava bezne jen s jinym kalibrem a popisy na dynku, bude to neco noveho a sveziho.. A co ja vim, treba to odstartuje budouci slibnou hciq-ovu karieru jako hodinarskeho designera, myslim, ze s jeho navrhy by to mohlo byt zajimave ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...