Bert Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Přátelé, kvůli hlasování o fotkách do kalendáře jsem zapnul možnost hodnocení příspěvků. Bohužel, toto nejde omezit pouze na téma Kalendář 2020. Každoročně se najde idiot, který začne Chronomag srovnávat s fejsbůkem. Prosím, letos by hezkým dárkem byla výjimka :-) Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 +1 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Tady uz je to jak na fejsbuku. Kide, mas tam plusko! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Proboha, trvalo to pouhých 11 minut, než se našel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Nešlo by něco udělat s maximálním počtem bodů? Se mi to vlákno nechce procházet na xkrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Z padesáti na ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Fotek v kalendářovém vlákně je 368, takže alespoň tolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Technicky to (myslím) umím, proberu s Prischerou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Nikdy jsem moc nepochopil, že je možné dávat i mínus. Počítá se to ve finále? Teda o nic mi nejde, přešel jsem na kalendář Houby a plísně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 To se zeptej Prischery. Už jsem mu posílal odkaz, tak se tady snad objeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Berte dik. K dotazum. Pokud je mozne zvednout pocet hlasu jsem pro, alespon bude mozne odhlasovat najednou. Pocet je asi jedno, myslim ze 368 asi neni treba, nikdo neda hlas vsem fotkam. Dal bych to na 200. Co se tyce minusu. Me osobne se to nelibi, prijde mi to neuctive k autorovi. Casto minusuji lide, kteri sami neprispeli nicim. Nicmene je to jedno. Hlasovani pouzivame jako dulezite, ale zdaleka ne jedine kriterium. Dokazu se od minusu oprostit. Ale jejich nepouzivani mi setri praci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Nastaveno 200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Co se tyce minusu. Me osobne se to nelibi, prijde mi to neuctive k autorovi. Casto minusuji lide, kteri sami neprispeli nicim. když se oprostím od nějakého hlasování, páč je mi nějakej kalendář u prdele ...... tak když přijdeš někam na výstavu tak se ti všechno líbí abys neurazil autora a jeho píli ? na druhou stranu odsoudíš ty co ničím nepřispěli páč mají třeba dost sebereflexe, aby tak nečinili ? ------------------------------------------ skvělý ..... gratuluju 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Nelíbí - nehlasuješLíbí - hlasuješ To se dá pobrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Pánové, vaše lajky jsou mý křídla 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Napsal jsem ypovy delsi odpoved, ale travex to vyjadril za me krasne a jednoduse. Jen bych dodal, ze tato galerie je urcena k vyberu fotek do kalendare. Nikoliv k vystavovani obrazu. Proto jsou me osobne minusy nesympaticke. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 travex nevyjádřil vůbec nic .... stejně jako ty ..... páč neumíte číst, ale to je fuk ...... tímto je hlasování zahájeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Tak nevím, hlasoval jsem (samozřejmě pouze u těch, které se mi líbily jsem dal "plus"), par fotek, kde jsem kliknul změnilo stav na "plus jedna". Ale někde od třetiny už zůstal stav "nula". A hlasovací šipky zmizely, takže se to jakoby započetlo. Asi chyba v Matrixu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Zobrazovani hlasu zlobi. Dlouhodobe. Ale modi vidi presne kdo a jak hlasoval. Vychazime z tohoto prehledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se