mnovace Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 No bude to oživení F1, perfektní bylo prohlášení šéfa Ferrari: nemohl jsem mu nic nabídnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 (upraveno) Neměli už náhodou kompletní sestavu, koho nepříjemný Schumacher hodil ze sedla ? Upraveno 23. prosince 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Neměli už náhodou kompletní sestavu, koho nepříjemný Schumacher hodil ze sedla ? Hmm, už asi dva nebo tři roky jsem neviděl ani jeden celý přenos závodu F1 (nuda), ale story "legenda se vrací a porve se o místo s mladými vlčáky" přitáhne k bednám mraky lidí... jednoznačný vítěz je Bernie E. Jo a Ferrari osobně moc nežeru ale tato reklama je nádhera.... volume doprava: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Tak jsem pres Vanoce nahodou shledl par zavodu lonske serie Nascar a zacinam premyslet o kabelovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 (upraveno) Tak se nám pomalu začínají představovat monoposty pro rok 2010. První byl Mercedes GP Petronas. Tady ještě odkaz na fotogalerii. Jinak pro zajímavost další vozy se ukážou: 28. 01. 2010 - Ferrari (Maranello) 29. 01. 2010 - McLaren (Velká Británie) 31. 01. 2010 - Renault (Valencie) 31. 01. 2010 - Sauber 12. 02. 2010 - Lotus Upraveno 25. ledna 2010 uživatelem JiříR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 (upraveno) to JiříR - to jsi snad ani neměl ukazovat. Vidím Schumachera a dělá se mi blivno. Edit - za další info dík Upraveno 25. ledna 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 to JiříR - to jsi snad ani neměl ukazovat. Vidím Schumachera a dělá se mi blivno. Edit - za další info dík Nesmíš koukat na Schumachera, ale spíše na značku mercedes, která po 55 letech má zase svoji stáj ve formuli 1!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Nesmíš koukat na Schumachera, ale spíše na značku mercedes, která po 55 letech má zase svoji stáj ve formuli 1!! Pohled na třícípou hvězdu mám rád, ale ne se Schumacherem za volantem. Tohohle sedminásobného mistra světa považuji za jednoho z nejméně fér jezdců F1, své un-fair kousky předvedl mnohokrát. Můžeš namítnout, že Ayrton Senna (můj idol) a Alain Prost za svého působení ve stejné stáji (McLaren) dělali také pěkná zvěrstva, ale na Schumacherův nečistý boj to zdaleka nestačí. Předpokládám, že letos zase předvede svou stinnou stránku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Pohled na třícípou hvězdu mám rád, ale ne se Schumacherem za volantem. Tohohle sedminásobného mistra světa považuji za jednoho z nejméně fér jezdců F1, své un-fair kousky předvedl mnohokrát. Můžeš namítnout, že Ayrton Senna (můj idol) a Alain Prost za svého působení ve stejné stáji (McLaren) dělali také pěkná zvěrstva, ale na Schumacherův nečistý boj to zdaleka nestačí. Předpokládám, že letos zase předvede svou stinnou stránku. Koukám že názor na Schumachera máme totožný, ale to přece nemůže kazit dojem celé stáje... Jinak si myslím, že letos nám toho moc nepředvede, nemyslím si, že bude bojovat ve pičce, ale možné je vše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Je to jen preklep, ale mily. "..nemyslím si, že bude bojovat ve pičce.." :-) Ja mam Schumiho docela rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Je to jen preklep, ale mily. "..nemyslím si, že bude bojovat ve pičce.." :-) Ja mam Schumiho docela rad. Tak já to upravovat nebudu, protože je to opravdu hezký překlep, ani jsem ti toho nevšiml! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 (upraveno) Fotky monopostu Ferrari pro sezónu 2010. KLIK + KLIK Edit - zajímavá příď Upraveno 28. ledna 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Fotky monopostu Ferrari pro sezónu 2010. KLIK + KLIK Edit - zajímavá příď Formulka vypadá celkem pěkně jak ji pořádně protáhli čumák...ale to zadní úzký křídlo k tomu vypadá nějak divně, za to s tím širokým a nízkým je pěkná. Ale já se těším na zítřek to ukáže McLaren svoji zbraň a 12.2.2010 nám představí lotus svoje auto a jsem zvědavý na zbarvění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 29. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 (upraveno) Fotky monopostu Ferrari pro sezónu 2010. KLIK + KLIK Edit - zajímavá příď No, musím říct, že zvětšený podíl bílé barvy (především té na zadním křídle) udělal z Ferrari F1 pro tuto sezónu asi nejkrásnější auto... Stále fandím McLarenu (jako posledních 25 let), ale letošní model je fakt příšera z vesmíru. Oproti subtilnímu Ferrari je MP4-25 lokomotiva. Zdroj/source: McLaren EDIT: A tady je oficiální prezentace... EDIT 2: ... i když po delším zkoumání mně přijde, že je ten novej McLaren tak vošklivej, až je krásnej. Upraveno 29. ledna 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 EDIT 2: ... i když po delším zkoumání mně přijde, že je ten novej McLaren tak vošklivej, až je krásnej. Přesně tak! To je nářez! Já chci model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Přesně tak! To je nářez! Já chci model... No musím říct, že proti ferrari to mclaren vzal od základu a se starým modelem to nemá moc společnýho, vypadá to zajímavě, ještě nějaký fotky z tratě a uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 A jelikož wiliams nehodlá letos svůj vůz veřejně představit, tady už je první spyphoto!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Tak aby zde na fóru bylo i něco jiného než hádky. Renault představil své vozidlo a jeho barevná kombinace je zajímavá, už dlouho tu nebyla takto žlutá formulka. Mají dost podobné zbarvení jako Jordan dříve.... Fotky jsou tu a článek s videem tady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 A jelikož wiliams nehodlá letos svůj vůz veřejně představit, tady už je první spyphoto!!! A jezdci budou zrejme na ruce tahat Orisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se