Přejít na obsah

Dějiny F1

Kalifx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 358
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Neměli už náhodou kompletní sestavu, koho nepříjemný Schumacher hodil ze sedla ? 

Hmm, už asi dva nebo tři roky jsem neviděl ani jeden celý přenos závodu F1 (nuda), ale story "legenda se vrací a porve se o místo s mladými vlčáky" přitáhne k bednám mraky lidí... jednoznačný vítěz je Bernie E.

Jo a Ferrari osobně moc nežeru ale tato reklama je nádhera.... volume doprava:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

Tak se nám pomalu začínají představovat monoposty pro rok 2010. První byl Mercedes GP Petronas. Tady ještě odkaz na fotogalerii.

Jinak pro zajímavost další vozy se ukážou:

28. 01. 2010 - Ferrari (Maranello)

29. 01. 2010 - McLaren (Velká Británie)

31. 01. 2010 - Renault (Valencie)

31. 01. 2010 - Sauber

12. 02. 2010 - Lotus

Upraveno uživatelem JiříR
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

to JiříR - to jsi snad ani neměl ukazovat. Vidím Schumachera a dělá se mi blivno. 

Edit - za další info dík

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

to JiříR - to jsi snad ani neměl ukazovat. Vidím Schumachera a dělá se mi blivno. 

Edit - za další info dík

Nesmíš koukat na Schumachera, ale spíše na značku mercedes, která po 55 letech má zase svoji stáj ve formuli 1!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Nesmíš koukat na Schumachera, ale spíše na značku mercedes, která po 55 letech má zase svoji stáj ve formuli 1!!

Pohled na třícípou hvězdu mám rád, ale ne se Schumacherem za volantem. Tohohle sedminásobného mistra světa považuji za jednoho z nejméně fér jezdců F1, své un-fair kousky předvedl mnohokrát.

Můžeš namítnout, že Ayrton Senna (můj idol) a Alain Prost za svého působení ve stejné stáji (McLaren) dělali také pěkná zvěrstva, ale na Schumacherův nečistý boj to zdaleka nestačí. Předpokládám, že letos zase předvede svou stinnou stránku. 

Odkaz ke komentáři

Pohled na třícípou hvězdu mám rád, ale ne se Schumacherem za volantem. Tohohle sedminásobného mistra světa považuji za jednoho z nejméně fér jezdců F1, své un-fair kousky předvedl mnohokrát.

Můžeš namítnout, že Ayrton Senna (můj idol) a Alain Prost za svého působení ve stejné stáji (McLaren) dělali také pěkná zvěrstva, ale na Schumacherův nečistý boj to zdaleka nestačí. Předpokládám, že letos zase předvede svou stinnou stránku. 

Koukám že názor na Schumachera máme totožný, ale to přece nemůže kazit dojem celé stáje... Jinak si myslím, že letos nám toho moc nepředvede, nemyslím si, že bude bojovat ve pičce, ale možné je vše...

Odkaz ke komentáři

Je to jen preklep, ale mily. "..nemyslím si, že bude bojovat ve pičce.." :-) Ja mam Schumiho docela rad.

Tak já to upravovat nebudu, protože je to opravdu hezký překlep, ani jsem ti toho nevšiml! :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Fotky monopostu Ferrari pro sezónu 2010.  KLIK + KLIK

Edit - zajímavá příď 

Formulka vypadá celkem pěkně jak ji pořádně protáhli čumák...ale to zadní úzký křídlo k tomu vypadá nějak divně, za to s tím širokým a nízkým je pěkná.

Ale já se těším na zítřek to ukáže McLaren svoji zbraň a 12.2.2010 nám představí lotus svoje auto a jsem zvědavý na zbarvění...

Odkaz ke komentáři

Fotky monopostu Ferrari pro sezónu 2010.  KLIK + KLIK

Edit - zajímavá příď 

No, musím říct, že zvětšený podíl bílé barvy (především té na zadním křídle) udělal z Ferrari F1 pro tuto sezónu asi nejkrásnější auto... Stále fandím McLarenu (jako posledních 25 let), ale letošní model je fakt příšera z vesmíru. :) Oproti subtilnímu Ferrari je MP4-25 lokomotiva.

post-1975-1264767751.jpg

Zdroj/source: McLaren

EDIT: A tady je oficiální prezentace...

EDIT 2: ... i když po delším zkoumání mně přijde, že je ten novej McLaren tak vošklivej, až je krásnej. :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Přesně tak! To je nářez! Já chci model... :)

No musím říct, že proti ferrari to mclaren vzal od základu a se starým modelem to nemá moc společnýho, vypadá to zajímavě, ještě nějaký fotky z tratě a uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Tak aby zde na fóru bylo i něco jiného než hádky. Renault představil své vozidlo a jeho barevná kombinace je zajímavá, už dlouho tu nebyla takto žlutá formulka. Mají dost podobné zbarvení jako Jordan dříve....

Fotky jsou tu a článek s videem tady!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...