Návštěvník Snow Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Ještě mi to nedalo a neodpustím si fotku bohémského mistra světa Jamese Hunta za volantem vozu Hesketh 308 B ze stáje jejímž vlastníkem byl neméně bohémský aristokrat T.A. Fermor třetí baron z Heskethu přezdívaný pro svou nadváhu Bubbles. zdroj http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hes...08_Goodwood.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Dotaz na odborníky, už se začínají rýsovat nové sestavy jezdců pro příští sezónu ? Co nové týmy, už najímají piloty, když ano, tak koho už ulovili ? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Dotaz na odborníky, už se začínají rýsovat nové sestavy jezdců pro příští sezónu ? Co nové týmy, už najímají piloty, když ano, tak koho už ulovili ? Díky. Dyť je to jedno koho uloví.Stejně vyhrávají auta a ne jezdci,jako v dobách kdy jezdili Nuvolari,Ascari a později třeba Hill,Clark........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Tak co říkáte na koupi a přejmenování stáje Brawn GP mercedesem a na nový název Mercedes GP. Mclaren od mercedesu odkoupí akcie a bude semostatný, ale motory zatím bude mít mercedes. Viz tady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Tak co říkáte na koupi a přejmenování stáje Brawn GP mercedesem a na nový název Mercedes GP. Mclaren od mercedesu odkoupí akcie a bude semostatný, ale motory zatím bude mít mercedes. Viz tady! To jsem ani netušil, hodně zajímavé (!!!!!!), ale vůbec se mi nelíbí obsazení jezdců. Myslím si, že v roce 2010 titul nebude. Nedovedu si přestavit, že Rosberg nebo Hedifeld jsou piloty v jejichž silách by bylo, aby dosáhli na titul. Domnívám se, že se jim to nepovede ani v budoucnosti. Také mě překvapila zpráva o možném přechodu Buttona k McLarenu, nedovedu si představit, kdo by se stal jedničkou. Mazánek Lewis Hamilton by případnou roli dvojky asi psychycky nezvládl. Zeptám se, nevíte, kdo usedne jako dvojka do monopostu Renaulta ? Renault je moje oblíbená značka, zatím nemám povědomost ani o hlavním sponzorovi. Každou informaci budu hodně vděčný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 To jsem ani netušil, hodně zajímavé (!!!!!!), ale vůbec se mi nelíbí obsazení jezdců. Myslím si, že v roce 2010 titul nebude. Nedovedu si přestavit, že Rosberg nebo Hedifeld jsou piloty v jejichž silách by bylo, aby dosáhli na titul. Domnívám se, že se jim to nepovede ani v budoucnosti. Také mě překvapila zpráva o možném přechodu Buttona k McLarenu, nedovedu si představit, kdo by se stal jedničkou. Mazánek Lewis Hamilton by případnou roli dvojky asi psychycky nezvládl. Zeptám se, nevíte, kdo usedne jako dvojka do monopostu Renaulta ? Renault je moje oblíbená značka, zatím nemám povědomost ani o hlavním sponzorovi. Každou informaci budu hodně vděčný. Renault je zatím na tom špatně, protože nenašel hlanvího sponzora a kdysy prohlásil, když ho do novýho rok nenajde tak končí, ikdyž to pak zase vyvracel. zatím je potvrzen jen Kubica jako jednčka a ani spekulací moc zatím okolo dvojky není. Ale ten Button je hodně překvapivý, ale nevidím to moc reálně a na to že ho mám jako jezdce rád, tak si myslím, že by mu to s Lewisem neklapalo, ale třeba se pletu. Sem spíše zvědavý jak se ukáží nové tými, protože šli do toho, že budou zavedeny platové stropy a to se jaksi nestalo, tak se trochu obávám toho,ž e tam budou dva závody v jednom a bude to dost nepřehledné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Renault je zatím na tom špatně, protože nenašel hlanvího sponzora a kdysy prohlásil, když ho do novýho rok nenajde tak končí, ikdyž to pak zase vyvracel. zatím je potvrzen jen Kubica jako jednčka a ani spekulací moc zatím okolo dvojky není. Ale ten Button je hodně překvapivý, ale nevidím to moc reálně a na to že ho mám jako jezdce rád, tak si myslím, že by mu to s Lewisem neklapalo, ale třeba se pletu. Sem spíše zvědavý jak se ukáží nové tými, protože šli do toho, že budou zavedeny platové stropy a to se jaksi nestalo, tak se trochu obávám toho,ž e tam budou dva závody v jednom a bude to dost nepřehledné.... Dovolil jsem si rozházet Tvůj příspěvek do několika odstavců, protože by byla má odpověď nepřehledná. Informacemi o Renaultu si mě vůbec nepotěšil. Kubicu v týmu nevidím rád. Zároveň jsem se dočetl, že má odejít můj oblíbenec Romain Grosjean. V tomto jezdci mé neznalé oko vidí velký potenciál a byl bych roztrpčen, kdyby musel z kolotoče F1 odejít. Obávám se, že by nenašel u nově vzniklých týmů místo, protože tito novici hledají jen zkušené jezdce. I když na druhou stranu, kdo ví, otázka je, jací sponzoři za Grosjeanem stojí. Vždyť třeba tuším, že u Camposu dostal místo synovec Ayrtona Senny Bruno. Tak uvidíme... Podle dnešního britského tisku Jenson Button u McLarenu podepsal. Už včera jsem psal, že by mě zajímalo, kdo zaujme místo stájové jedničky. Domnívám se totiž, že taktika týmů bez jasně stanoveného řádu nepatří k těm nejlepším, ale je to jen můj subjektivní pocit, nejsem odborník. Co předvedou nové týmy je skutečně věcí zcela neznámou. Největší potenciál bych viděl u pohrobka BMW. tedy pokud vznikne a pokud ne, tak u Lotusu. Přiznám se, že ostatní nováčky nesleduji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 (upraveno) Já vidím v příští sezóně jako černýho koně McLaren, protože už letos prokázali velkou vůli a snahu vykopat se zase nahoru a ke konci sezóny se jim to už v podstatě podařilo. Samozřejmě se zcela jistě v plný parádě vrátí Ferrari a jak nemám Alonsa rád, tak dvojka Alonso/Ferrari by mohla fungovat... Button u McLarenu je mně celkem jedno, protože letošní rok prokázal (na příkladu stáje Brawn), že když je dobrá mašina tak stačí, když to pilot moc nebude kazit. A tím se dostávám k novým stájím... S ohledem na to, že v nových týmech schází osobnost Brawnova kalibru tak nepředpokládám opakování letošního roku tak jak se to povedlo Brawnu. Ale rád se budu mýlit. Jinak přeju konstruktérům ze všech stájí aby se jim podařilo bezchybně implementovat zvětšené palivové nádrže, protože já osobně nepovažuju opětovné posazení pilotů do cisteren na kolečkách za dvakrát šťastnej nápad... Upraveno 17. listopadu 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 (upraveno) .................A tím se dostávám k novým stájím... S ohledem na to, že v nových týmech schází osobnost Brawnova kalibru tak nepředpokládám opakování letošního roku tak jak se to povedlo Brawnu............. Jedna menší osobnost by se našla, to je Mike Gascoigne u stáje Lotus. Těší mě, že je zrovna tam, protože se ke jménu Lotus vážou ty moje nejlepší vzpomínky. Od Jima Clarka přes Jochena Rindta, Emersona Fittipaldi, jednoho z nejleších jezdců, kteří do formule usedli Ronnnie Petersona, který zahynul v Monze v roce 1978 až po nejlepšího pilota všech dob, který už asi nebude překonán, Ayrtona Sennu. Zaslechl jsem, že by měl za Lotus jezdit Jarno Trulli, což by stáji se slavným jménem značně pomohlo. Upraveno 17. listopadu 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Já teda taky nepovažuju Buttona za špičkovýho pilota, takže pokud půjde do McL, tak jedničkou zůstane Hamilton. Nebo udělají to klasický "jednička není nikdo, uvidí se podle průběhu". Ono je to složitý, taktika dvou silných vyrovnaných jezdců se jim tolik nevyplácela, na druhou stranu ani jednička Hamilton s hodně matným Kovalainenem taky nešlo moc dohromady. Jsem na to zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Já myslím, že Button není špatný pilot. Jestli dostane v McL stejné podmínky jako Hamilton, asi ho přejede. Podle mě je Hamilton sice dobrý šofér "motokár", ale na monoposty nemá ten správný grif, viz. spousta jeho školáckých chyb. Jeho úspěchy má na "vině" pouze to auto. Jak se říká technika je 95% - pilot ten zbytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Já vidím v příští sezóně jako černýho koně McLaren, protože už letos prokázali velkou vůli a snahu vykopat se zase nahoru a ke konci sezóny se jim to už v podstatě podařilo. Samozřejmě se zcela jistě v plný parádě vrátí Ferrari a jak nemám Alonsa rád, tak dvojka Alonso/Ferrari by mohla fungovat... Button u McLarenu je mně celkem jedno, protože letošní rok prokázal (na příkladu stáje Brawn), že když je dobrá mašina tak stačí, když to pilot moc nebude kazit. A tím se dostávám k novým stájím... S ohledem na to, že v nových týmech schází osobnost Brawnova kalibru tak nepředpokládám opakování letošního roku tak jak se to povedlo Brawnu. Ale rád se budu mýlit. Jinak přeju konstruktérům ze všech stájí aby se jim podařilo bezchybně implementovat zvětšené palivové nádrže, protože já osobně nepovažuju opětovné posazení pilotů do cisteren na kolečkách za dvakrát šťastnej nápad... No to co se stalo letos se stát teoreticky může, ale to co se stalo bych přirovnal (ne významem pro automobilový průmysl, ale s ohledem na ostatní konstrukce F1) jako když lotus zavedl "wing car". Prostě udělali něco co není proti pravidlům a bylo to účinější než co dokázali ostatní stáje, toť vše. O buttonovi a Hamiltonovi tu nemá cenu moc diskutovat, protože to ukáže leda až se to stane, jinak každý má na to úplně jiný pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 No tak další dvě zajímavé zprávy. Jedna o tom, že se Raikkonen nedohodl s Mclarenem, tak si dává na rok pauzu, tady! A druhá je vyjádření Rosse Brawna na Buttona, ale z toho se nedá moc vyčíst, jak to tedy je, tady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 Tak už přestoupil http://sport.idnes.cz/mistr-sveta-formule-...717_formule_fil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 Tak už přestoupil http://sport.idnes.cz/mistr-sveta-formule-...717_formule_fil Tak na tudle dvojici jsem více než zvědavý, ale myslím si, že by to mohlo fungovat jako s Barrichellem, ale fakt netuším, jak Buttonovi sedne Mclaren... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 Zanechává mě to chladným, jednoznačného vítěze F jedniček pro rok 2010 vidím v mé neoblíbené stáji s oblíbeným pilotem už drahná léta. Jedná se tedy o pro mě nesourodou kombinaci, což je Ferrari s Fernandem Alonsem za volantem. Nevím, jak se s fanděním rudým vozům vypořádám, ale myslím, že to nakonec překousnu. Alonso je Alonso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 Zanechává mě to chladným, jednoznačného vítěze F jedniček pro rok 2010 vidím v mé neoblíbené stáji s oblíbeným pilotem už drahná léta. Jedná se tedy o pro mě nesourodou kombinaci, což je Ferrari s Fernandem Alonsem za volantem. Nevím, jak se s fanděním rudým vozům vypořádám, ale myslím, že to nakonec překousnu. Alonso je Alonso. Myslím, že za ferari by chtěla jezdit většina pilotů F1, ale ne každému se to podaří . Ferari má tu výhodu, že je to legenda a v minulosti v něm jezdili takové osobnosti jako např. Lauda, Shumacher atd. Jsem přesvědčen, že spojení Alonso - Ferari je téměř jistota titulu příštího mistra světa . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 Pro McLaren je hlavně marketingově výhodné mít dva britské piloty. Pro ostrovní hrdost skvělá věc... A sympatického pilota v F1 po odchodu Hakkinena nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2009 Michael Schumacher v sezone 2010 jako pilot Mercedesu? http://portal.gmx.net/de/themen/sport/form....html#.00000002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Michael Schumacher v sezone 2010 jako pilot Mercedesu? http://portal.gmx.net/de/themen/sport/form....html#.00000002 Jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se