Libunda Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Zdravím vás gentlemani. Delší dobu jsem tu nebyl a začíná to vypadat, že se sem chodím jen chlubit :-) Ba né. Moc práce, moc starostí, žena, malý děti, do toho se učím zahradničit, vařit, truhlařit, udit, grilovat, opravovat dětem čínský hračky ap. Každopádně........................ toto představení bude pravděpodobně trochu jiné, než obvykle. Bez dlouhého příběhu, ale snad s pointou. Jsem takhle jednou jel na oběd a když jsem koukal z okýnka na tu fabriku, řekl jsem si, že mrknu, co právě nabízejí :-) Nesmím napsat nic bližšího, ale tady jsou: Snad jediné hodinky, které se mi líbí ze stávající produkce. Dávám první fotky a pokud si někdo všimne, co je jinak, budu pokračovat :-) Prim Orlík II Bronz LE: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Korunka a gratuluju, zrovna tyhle jsou moc pekny.
Libunda Odesláno 24. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Děkuji pane Watsone :-) OK, Bronzové Orlíky jsou fajn, ale.................................... může být všechno jinak :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Odesláno 25. října 2019 bronzový dýnko taky vypadá parádnicky
Libunda Odesláno 25. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2019 (upraveno) Mě se ty bronz Orlíky líbí delší dobu, ale od začátku mě vadila kombinace s DLC.Tak jsem si řekl, že to vymyslím jinak.Mám to v bronzu komplet, dýnko s antireflexem i korunku. Na dýnku uz je vidět patina. Upraveno 25. října 2019 uživatelem Libunda
financ Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Odesláno 25. října 2019 Korunka je celobronzova sroubovaci, nebo bronzova cepicka nasazena na oceli? Kdyz jsem je pro Elton navrhoval, tuhle variantu nedotahli ani do prototypu.
Daemonultimate Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 Parádní, líbí se mi označení materiálu, člověk si to dohledá a zas je chytřejší jako já teď. Zas se mi potvrdilo, že přes hodinky se dá poznávat úplně všechno.Od A ...astronomie po Zet...třeba zoologie. Super Orlíky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se