Přejít na obsah

Předvánoční flame volume 22

Doporučené příspěvky

asi jsi nepochopil princip obchodu  koupě a prodeje  ... zkus tady to moudro utrousit v tesku :-))))

v tescu sem nebyl tak pět let ..... chodím jenom k Vietnamcovi u nás na růžku a to s velkým odporem, ale když mi chyběj dvě koruny tak dycky řekne .... "to dobrý" .... tak ho mám vlastně rád

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

jen pro info ...na chrono 24 jsou 2 inzeráty kovový  chronotechny  18 -25 tis  ... a jedny  černý 27tis   ... já požadoval 22 za černý .... ještě má někdo pocit že chci přehnaně moc ?

ty mrdky jsou drahý i za tři tisíce ..... lepší hodinky vyráběl gruen .... za 100 dolarů ..... to byl dolar za desetikorunu ..... a byly zlatý .... teda PVD zlato ...... zub by z toho nebyl, ale dobře to vypadalo :D

Odkaz ke komentáři

A dost. Pánové, děkuji všem, kteří se debaty zúčastnili. Vzhledem k tomu, že si Subaru / omega-tag, již přečetl i mé konečné rozhodnutí, které obdržel po SZ, začínám toho člena blokovat. Vím, že vzhledem k nastavení Chronomagu, to není úplně efektivní činnost, ale co se dá dělat.

Odkaz ke komentáři

to můžou jenom židi .... vole

Přesně tak a jako pouhý goj se musíš nechat řídit a edukovat ashkenazem, protože tak to přece chtěl Bůh. Studuj Talmud, ale začni Protokoly ze shromáždění sionských mudrců, údajný podvrh sepsaný carskou tajnou službou. Mazel tov a pěkný šábes!

Upraveno uživatelem hajzlovastetka
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

A dost. Pánové, děkuji všem, kteří se debaty zúčastnili. Vzhledem k tomu, že si Subaru / omega-tag, již přečetl i mé konečné rozhodnutí, které obdržel po SZ, začínám toho člena blokovat. Vím, že vzhledem k nastavení Chronomagu, to není úplně efektivní činnost, ale co se dá dělat.

Hele, tak mu ten ban nedávej, dyť nic neudělal.

Odkaz ke komentáři

Zizala je zaloha za Knedlika prece. Dodrzuj chronologii :)

SukHoi ..... Žížala ..... Knedlík ...... dodržuj chronologii vole ...... naštěstí mě vždy najdete na mém aktuálním webu ....... kdo ho najde první vyhrál padesátikorunu převodem na účet .... ze soutěže vyjímám editora webu a všechny kterým to vyzvonil :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...