YPO Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 asi jsi nepochopil princip obchodu koupě a prodeje ... zkus tady to moudro utrousit v tesku :-))))v tescu sem nebyl tak pět let ..... chodím jenom k Vietnamcovi u nás na růžku a to s velkým odporem, ale když mi chyběj dvě koruny tak dycky řekne .... "to dobrý" .... tak ho mám vlastně rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omega - tag Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 jen pro info ...na chrono 24 jsou 2 inzeráty kovový chronotechny 18 -25 tis ... a jedny černý 27tis ... já požadoval 22 za černý .... ještě má někdo pocit že chci přehnaně moc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Dyk ti to tady bert vysvětlil, ban jsi nedostal za tu šmelinu, ale za to, žes na něj byl ošklivej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 jen pro info ...na chrono 24 jsou 2 inzeráty kovový chronotechny 18 -25 tis ... a jedny černý 27tis ... já požadoval 22 za černý .... ještě má někdo pocit že chci přehnaně moc ?ty mrdky jsou drahý i za tři tisíce ..... lepší hodinky vyráběl gruen .... za 100 dolarů ..... to byl dolar za desetikorunu ..... a byly zlatý .... teda PVD zlato ...... zub by z toho nebyl, ale dobře to vypadalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omega - tag Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 bacha ať tě nevyhodí taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omega - tag Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 je to duše citlivá ... a já měl za to že je to chlap ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 A dost. Pánové, děkuji všem, kteří se debaty zúčastnili. Vzhledem k tomu, že si Subaru / omega-tag, již přečetl i mé konečné rozhodnutí, které obdržel po SZ, začínám toho člena blokovat. Vím, že vzhledem k nastavení Chronomagu, to není úplně efektivní činnost, ale co se dá dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 YPO je jedinej, kterej se zásadně vyhazuje sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) bacha ať tě nevyhodí taky :-)pro tyhle případy mám nick Knedlík .... v záloze .... já sem připravenej .... na všechno Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajzlovastetka Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) to můžou jenom židi .... volePřesně tak a jako pouhý goj se musíš nechat řídit a edukovat ashkenazem, protože tak to přece chtěl Bůh. Studuj Talmud, ale začni Protokoly ze shromáždění sionských mudrců, údajný podvrh sepsaný carskou tajnou službou. Mazel tov a pěkný šábes! Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem hajzlovastetka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajzlovastetka Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Výdělek spravedlivého žida slouží k životu, kdežto výtěžek svévolníků k hříchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajzlovastetka Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Přísloví Šalamouna, syna Davidova, krále Izraele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajzlovastetka Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Neprávem nabyté poklady neprospějí, kdežto spravedlnost vysvobodí do smrti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajzlovastetka Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) Ústa spravedlivého jsou zdrojem života, kdežto v ústech svévolníků se skrývá násilí. Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem hajzlovastetka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajzlovastetka Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) Světlo spravedlivých radostně září, kdežto svévolníkům svítilna zhasne! Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem hajzlovastetka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 A dost. Pánové, děkuji všem, kteří se debaty zúčastnili. Vzhledem k tomu, že si Subaru / omega-tag, již přečetl i mé konečné rozhodnutí, které obdržel po SZ, začínám toho člena blokovat. Vím, že vzhledem k nastavení Chronomagu, to není úplně efektivní činnost, ale co se dá dělat.Hele, tak mu ten ban nedávej, dyť nic neudělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 pro tyhle případy mám nick Knedlík .... v záloze .... já sem připravenej .... na všechnoA co nick Zizala? Na ten si zapomnel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Zizala je zaloha za Knedlika prece. Dodrzuj chronologii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 no jo...sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Zizala je zaloha za Knedlika prece. Dodrzuj chronologii SukHoi ..... Žížala ..... Knedlík ...... dodržuj chronologii vole ...... naštěstí mě vždy najdete na mém aktuálním webu ....... kdo ho najde první vyhrál padesátikorunu převodem na účet .... ze soutěže vyjímám editora webu a všechny kterým to vyzvonil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se