Datel Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 To není žádný spodek, tohle je eso, pane ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 aji vrsek by uz byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 To je mazec, paráda, skoro jako truhla mrtvého muže s pokladem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 moje řeč. Mohli bychom Beemana přivést na myšlenku, že by si k tomu chronobaronství mohl přivydělat jako truhlářský magnát ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 nestihl jsem to poskladat, ale uz je to pripraveno jeste musim dodelat na box zapinani, neco me opet napadlo, opet jsem si to samozrejme zkomplikoval, ale bude to fakt zajimavy jenom musim opet sehnat novy material, naprogramovat cnc , udelat pripravek pro ohybacku, vyrobitt a nasadit na box, chjo a jeste me napadl vyrobit vyztezejkovac, na te du ted hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 vsechno je jinak, tedy neco, opet zmena, resp. doplneni u boxu, takze jeste jednou a lepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 nova, uz finalni, krabicka je na svete, nestihl jsem ale vyrobit drzacky na reminky, zato jsem stihl udelat tei vystezejkovace s standardnim zavitem, jeste aplikovat logo, nebo premyslim, ze jenom vyplnim koncovku lumi, uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 jeste detail vystezejkovace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Krása, smekám!Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 diky, bude se ale jeste vymazlovat, box, dnes jsem vyzvedl bronzove plechy a jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Si normálně démon :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 akorat ze obcas nevim co delam, dokud to nedodelam ted zrovna toto, box jsem zapomel doma, tak ani nevim, jestli to tam bude sedet a hlavne jestli to bude fungovat 8-) kdo uhodne, k cemu to bude slouzit v ramci boxu, ma u me kozeny reminek s bronzovou sponou vlastni vyroby a dle mych moznosti i dle prani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Oblozenie rohov boxu a pracka na utiahnutie remena okolo boxu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Kování na rohy, moc krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 ty rohy jsou jasny, ten zbytek, no, Harwey je blizko, ale musis byt presnejsi mala napoveda, jsou ctyri na jeden box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 "nohy", zespod, ktere zaroven drzi remeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Na bokoch su zarazky na dotiahnutie remena, cez nejaky "protikus". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 porad to neni ono kuci jenom jsem to ted prilozil k boxu a vyzkousel, funguje to, sroubovat to ale dnes uz nebudu, jsem mrtvej, mozna rano, do ty doby cekam na spravnou odpoved, museji v ni byt obsazeny dve slova, konkretni, jinak to nebude spravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Bajonetove uzamykani :-P. Kaslu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Kristušát:) Ide to ale do tych 2 drazok ze ano. zamok, poistka, remen, kluc, pant, natiahnutie, uzamknutie, pridrzanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se