beeman Odesláno 3. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 dnes to balim, zatim bez karambolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Ani nevíš, jak držíme pěsti... Dobře se vyspi a už se těším na report z dalšího dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 diky, slo to, az tedy na to, ze jsem celou noc obrabel damasek a jednou se i probudil opocenej ted jsem hodil kousek do lazne a jsem v total v soku, jaka kresba z toho vylezla jsem opravdu necekal, mel jsem uplne jinou predstavu a je to fakt bombaspica a neteste se, neukazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Uka uka uka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 ukazoval jsem kdyz jsem byl malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Nebuď labuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 sice mám vybráno, ale taky ba mě zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 tak tedy jo ja totizto myslel, ze jak to ma ty vrstvy, nevim, cca 40 na 10mm, tak ze ze shora to bude takove nijake, jakoze jedna vrstva a bez vzoru, no a ono je to uplne jinak a ja jenom cumim, jak je to udelany jeste to neni nijak opracovany a zihany, jenom poleptany i to na chvilku, takze ono to pak vyleze vic jinak dnes nic moc, pripravil jsem jeste jedno damaskove pouzdro do stejneho stavu jako to vcerejsi, pak jsem musel bezet hlidat malou, tak jsem dal dokupy, tedy temer, dalsi kousek FirstBloodu - MMXX/XV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 jo jeste par rychlocvaku XIIVI FirstBlood MMXX/XV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 před 20 minutami, beeman napsal: tak tedy jo Dobre to vypada! Uz se moc tesime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Dobré to je, moc dobré.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 kdyz uz tady mam tu leptaci chemii, tak jsem si vyleptal jednu lunety pro XIIVI ala RJ, vsak vsichni vite, ze je mam, tak to snad nikoho neurazi a taky skupinove foto, kudy chodim, tudy fotim, chci se to naucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 6. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 jedu nonstop, ale s tim mym vybavenim je to trapeni, zajimavy je, ze to de o dost hur, nez cistej nerez, pocitam ze tim kovanim ten matros docela ztvrdnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 6. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 prvni drobny posun, nejhorsi mam snad za sebou tedy jeste to zopaknout 4x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Pořád držím palce a jestli ti do toho můžu kecat, dodělej to jedno do finále, ať vidíme, jak to nakonec bude vypadat a pak se vrhni na další;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 před 13 hodinami, beeman napsal: prvni drobny posun, nejhorsi mam snad za sebou tedy jeste to zopaknout 4x To je ruka-tomu se říká životopis ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 před 49 minutami, Tobi napsal: To je ruka-tomu se říká životopis ... To je přesně dlaň, na kterou pohlédne věštkyně čtoucí z ruky a řekne: "Hodinář" ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 7. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 před 13 hodinami, Kostra napsal: Pořád držím palce a jestli ti do toho můžu kecat, dodělej to jedno do finále, ať vidíme, jak to nakonec bude vypadat a pak se vrhni na další;-) tve pohnutky jsou zrejme a jelikoz jsem sam napjatej jak guma od trenek, jdu na to, jeste prekresluji tvar nozek a predelavam program pro CNC, stejne jako kreslim novou lunetu, co me opet v noci napadla, ale dnes neodejdu z dilny, dokud to nebudu mit hotovy a kluci, hodinarem bych si fakt netituloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se