beeman Odesláno 15. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 diky moc panove, je to i muj salek kafe hlavne jsem si chtel vyzkouset vyrobu noveho pouzdra pro 40mm verzi (rada "M", 42mm bude "L" a 44mm bude "XL" ) prisel jsem dokonce v ceera i na to, jak o neco malo zoptimalizovat vyrobu diky -1 upnuti, musim ale opet predelat spoustu veci vcetne pripravku radu "L" aktualne zacinat nebudu, budu se venovat pouze "M" a "XL" a taky jsem potreboval zjistit moznosti a uskali gravirovani, zda se, ze to pujde jako po masle po ranu jeste par rychlych foto jo a jeste budu dnes dodelavat aplikovane logo na bocni stranu nozicek, jak je tam ta dira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Hooodně dobrý, řada M se mi moc líbí. Mám to v hlavě správně, že to půjde nasadit i na first blood základ?A pro lenochy, co nechtějí opisovat, co znamená to povídání na lunetě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 rada "M" ma vnitrni pouzdro o prumeru 36mm, vnejsi pak 40mm, tedy toto konkretni pouzdro na FirstBlood nasadit nepujde (vnitrni pouzdro ma prumer 40mm), to je po novu rada "XL" nekde jsem zahlidl, ze tomu vnitrnimu pouzdru rikaj KAPSLE, mozna tomu tak zacnu taky tak rikat, je to kratsi a udernejsi pro lenochy tedy: Tempora mutantur, et nos mutamur in illis – Časy se mění a my s měníme v nich. a jeste obligatni obrazek, dnes bych chtel vyrobit dalsi cifefrnik, uz jsem jej zkousel pred par dny, ale nevyslo to, delal jsem jej z moc tlustyho materialu a nebylo to dobry P.S. jete k tem radam, nejak potrebuji v zakladu odlisit tri ruzne prumery, ktere budu vyrabet, takze: 40mm = rada "M" 42mm = rada "L" 44mm = rada "XL" jak a kde to budu oznacovat jeste nevim, nejspis na dynku, s k kterym mimochodem ted taky bojuju a ladim vysledny kukuc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Časy se mění a my se měníme v nich a právě tohle říkají tvoje hodinky samy o sobě. Viz upgradovou svolávačku. Pokračující odpovědnost za své "děti", svou krev. Tvé velmi působivé sdělení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 omlouvam se za delsi nepritomnost, bylo toho hodne, hlavne posledni dny jsem travil s klapkama na usich i ocich a nesundal je nez jsem nedokoncil prvni a nejspis posledni "orloje" to jsem se zase do neceho pustil rekl jsem si, ze nez doladim novy smer, vyrobim jeden kus soliterni, kde si pohraju hlavne s vyrobou ciru, rucicek a gravirovani, abych vedel, co si mohu v nejblizsi dobe dovolit a tedy i jakym smerem se vydat no co vam budu povidat, zamiril jsem vys nez by bylo zahodno ale zatnul jsem se a prave jsem "orloje" dokoncil, sam netusim, kde se ve me ta trpelivost vzala neco jsem ted pofotil, ale to zde nemohu zverejnit, spatne svetlo a tento kousek afkt neni jednoduche vyfotit, mozna budu muset povolat profefsionala prischeraka, uvidim, zkusim rano za svetla, treba to pujde tak alespon ochutnavka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 ale tak co, uz jsem sem dava i mnohem horsi fotky a vy urcite snesete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Koukám na to a nevím co napsat. To muselo dát spoustu práce, vypadá to všechno strašně složitě a jako celek je to zajímavé. Máš můj respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 dikyti, klidne muzes napsat, ze se ti nelibi, ja to unesu ackoliv na zivo je to fakt uplne neco jinyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 no tak sa podel o tajomstva vyroby cifru:) MMXXII/XXI je aky matros? rezane a potom lepene? alebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 To bych právě nenapsal, že se mi nelíbí, protože líbí. Ciferník se sluneční soustavou je bomba, luneta by mohla být výraznější, tam by se mi fakt líbila ta gravírovaná ze 40mm verze, klidně bez nápisu s těmi římskými číslicemi, ale v tom reverzním provedení s černým podkladem. Ručičky mi přijdou nejméně dotažené, resp. jejich finiš s hrubě nanesenou lumi barvou a černěním by chtěl ještě doladit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 to je orloj pred rekonstrukci prece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 chvilku mi to šrotovalo, který že dostupný strojek obslouží tolik ručiček ;o) Dobrá práce Uko Ješity - hodináře, který všechnu svou tvůrčí sílu napře do 4cm kolečka ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Zajímavý počin. Možná trochu hůře odečitatelný čas, ale jako nápad chválím. Předpokládám, že ta korunka je vysunutá a že když se zašroubuje, tak ten krček "zmizí" a korunka dolehne na pouzdro. Takto, jak to je, to na fotce vypadá fakt blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 jj, korunka je v poloze pro nastaveni casu, klasicky zajede a zasroubuje se je to kvuli foceni, fotim pomalu a rucicky pak utikaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 před 3 hodinami, beeman napsal: to je orloj pred rekonstrukci prece Ahá, tak to jsem zvědavý na výsledek rekonstrukce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 jsem v tom fofru uplne zapomel fotit, tak o neco lepsi, lec mobilem foceny, tesne pred zapadem oskara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Tohle je urcite tvuj nejzajimavejsi model, vypadaji super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Hele ty seš fakt ďábel. Ten progres je neskutečnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 diky diky avsak neni vsechno zlato co se trpiti 8-/ cely vikend jsem resil posledni orloje, byla tam mensi propal v cifru, ktery jsem hodlal opravit, coz se nepodarilo, vyrabel jsem tedy cifr novej pri te prilezitosti jsem musel samozrejme sundat rucky no a tady nastal mensi problemek, jelikoz jsem krouhal do rucicek dirky stejny jako kdybych je delal ze stribra, aniz bych si uvedomil, ze bronz je precejenom tvrdsi material, tak hodinova rucicka nesla zanic sundat no nakonec jsem to dal, ale jaksi mi zustal v rucicce i urvanej naboj z hodinoveho kola ze strojku 8-) to jsem sehnal az dnes mezitim jsem si pohral i s rucickama a malinko je jeste poladil, no a hlavne jsem konecne i vygraviroval coto na dynko a taky udelal nove/dalsi pouzdro, bez ochrany korunky dnes tedy konecne orloje hotove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Tyvole beemane, ty seš fakt ďábel! Super to je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se