sodekcz Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 To logo je definitivní, nebo se nebráníš nějaké úpravě? Laicky bych řekl, že horní zaoblená část XII se tluče s ostrou spodní částí VI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 by mne zajímalo, jak chceš u V zprznit špičatý spodek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 jako mam v zaloze i druhou variantu, ale tu se nejak uz zavrhl, ale je to taky moznost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 no opravdu si myslím, že ta první varianta je lepší. mít ve dvou číslech v podstatě "dva různé fonty" mi přijde trošku hloupé. Ale je to jen můj názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 ferrycz - nevím. Ale můžu se zeptat někoho, kdo takovým věcem rozumí. Bral jsem to jen podle svých očí a prdlajs tomu rozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 sodekcz- to jsme na tom stejně, jen prostě mě to tahá za oči:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 jelikoz jsem uz uplnej guru v 3d modelovani tak jsem se pustil do realneho modelu, ktery jak verim, bude slouzit jako podklad k vyrobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 (upraveno) tak nevim, chtel jsem vymlasknout sendvic i s logem na cifru, ale nevim nevim je to naprd Upraveno 20. listopadu 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 tak asi takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 na rucky taky placnu lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 kua, prplam se s tim a ted jsem zjistil, ze jsem prohodil poradi male a velke rucicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 (upraveno) fixed Upraveno 20. listopadu 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 co zmensit XII (a ve stejnem pomeru i VI) tak, aby nezasahovalo do indexu 11 a 12? to oriznuti taha za oci, ale jiste to bude dost subjektvni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 (upraveno) diky, samozrejme, ze me to hned napadlo, ale chtel jsem zkusit tuto variantu, tedy nechat XII a VI co nejvetsi, uvidim, jak to budu vnimat s odstupem casujde mi to pomalu, protoze jdu presne rozmery a to neni zadna legrace i kdyz jsem profik :-D Upraveno 20. listopadu 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 (upraveno) dopracoval jsem se k prumeru 43mm luneta / 45mm pouzdro, vysce 14,5mm, stezejky 24mm a L2L 54mm, strojek Sellita SW200, safir bude tlustej 2mm rad bych je ztencil, snad se to povede, nejak rezervicka by jeste byla Upraveno 20. listopadu 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Vypadá to pěkně. Skoro si to říká o nějaké rytí na rehaut ;-) Pak z toho udělej vicekusovou limitku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 i kdyz tedy ted fakt nevim, jsem z toho zmaten doporucite nejaky stroj s manualnim natahem se stredovou vterinovkou srovnatelne kvality s ETA? diky automat tam asi nechci, kvuli tloustceTřeba ti Christopher Ward prodá jejich inhouse SH21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Nejsem sám, tak se přidám jako Stavek Bořitel připadá mi to, že ve středu ciferníku je docela tlačenice. Samotný ciferník OK, ale ručky tam přidávají další grafické prvky a to véčko z římské šestky by podle mne mělo mít malý odstup od centrálních hřídelek. Dokonce si myslím, že by "V" mohlo mít větší vazbu s "X" nad sebou, třeba jako zrcadlový odraz spodní poloviny toho "X". A svislá čára s té šestky by mohla dostat nějaké místo určené pozicí dvou svislých čar z XII. (Vím, že to máš postavené na grafice související s dělením kruhu, ale ve středu je fakt husto) Faktem je, že když XII VI bude v barvě cifru a jen jako reliéf, tak to nepůsobí tak divoce, jako Weiss am Schwartz na předchozích nákresech... Nedej si každopádně kazit náladu, takových zlepšovatelů by se našlo spousta, ale pracantů tak málo.... ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 diky, relief na cifru bude pouze ve stejne barve jako cifr, ale tvoje pripominky jsem si vzal k srdci, obzvlast se mi libi ten napad se "zrcadlenim" X a V, urcite to zkusim namalovat upravil jsem boky, ty vydute mi prisli rano divny, bachraty, takto by to mohlo byt lepsi a zmensil se i celkovy prumer na prijatelnych 43 a nejake drobne jinak kdybyste mel nekdo na prodej strojek, klidne nefunkcni/torzo, ETA 2842 nebo Sellita SW 200 nebo klidne nejaky cinsky klon a kdyby k tomu bylo i pouzdro, klidne samozrejme uplne napadrt, tak sem s tim, rozmery sice znam, ale co je v ruce, to se pocita a ja zrovna ted nic z toho doma nemam, koupeno v Cine jest, ale nez to sem dorazi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se