Pjurcik Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Jak Hublot vubec nemusim, tak tyhle bych klidne hrde nosil. Nejen kvuli vzhledu, ale i celemu pribehu kolem,https://www.hublot.com/en/collection/big-bang/big-bang-unico-sorai-45mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Já ti nevim, Maruš... Možná je to nemoc, ale v podobných případech koukám v první řadě na šroubky - třeba to technicky opravdu nejde, ale že mají drážky každý jinak, by mi u tak renomované značky vadilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Já ti nevim, Maruš... Možná je to nemoc, ale v podobných případech koukám v první řadě na šroubky - třeba to technicky opravdu nejde, ale že mají drážky každý jinak, by mi u tak renomované značky vadilo... A umíš si představit, jak by na takovejchdle hodinkách vypadaly ty šroubky zarovnaný? To by vocenil snad jen korporátní estetik typu voranžový boty/vopasek/řemen k hodinkám = sem dokonale sladědej a výjimečnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Dyť píšu, možná jsem nemocnej. Pravda, hodinky s vykousaným ciferníčkem taky nemusím, to je však každýho gusto. Ale na šroubky jsem háklivej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Mě se líbí jako většina kousků od Hublot, jsem divnej no :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Já ti nevim, Maruš... Možná je to nemoc, ale v podobných případech koukám v první řadě na šroubky - třeba to technicky opravdu nejde, ale že mají drážky každý jinak, by mi u tak renomované značky vadilo... Pokud to jsou šroubky jako šroubky, tak to technicky v podstatě nejde. U Oaků je to jiný, tam se vrtí zespoda matkou (ne mojí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Mě se líbí jako většina kousků od Hublot, jsem divnej no :-)Ale nie si, mi sa Hublot tiež páči, dva kúsky som už mal. Ale od doby, čo mi prešli rukami AP, už mi proste spracovanie Hublotu príde také nejaké "laciné" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 (upraveno) vtipny je jak Biver z kazdy znacky, kterou dostane do ruky udela Hublot ;-) viz Tag Heuer a ty skeletonovy carrera, viz Zenith a skeletonovy Defy :-) me to nijakneurazi, ale je strasne citelnej. Faktem je, ze malokdo je dnes v tyhle branzi legenda jako on, od spoluprace s Gentou v AP, nebo koupi Blancpainu v osmdesatkach Upraveno 28. listopadu 2019 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se