Návštěvník YPO Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 To je až nápadně čístě náhodná podoba... to je celkem jedno kopíruje se všechno, ale když se podívám na to pouzdro od "TOP výrobce" pouzder tak je mi šoufl
911 Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 ještě doplním, že tyto longines v cz stojí cca 65t ---- no a jsme zase na začátku --- he he tenhle konkretni typ 65k? tak v tom pripade mi unika kdo si koupi TdB.
Návštěvník Ondra Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 (upraveno) to je celkem jedno kopíruje se všechno, ale když se podívám na to pouzdro od "TOP výrobce" pouzder tak je mi šoufl Hlavně ta korunka a tlačítka... fakt ruční práce edit: překlep Upraveno 31. října 2008 uživatelem Ondra
skalis Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 ještě doplním, že tyto longines v cz stojí cca 65t ---- no a jsme zase na začátku --- he he No mne se nelibi ani jedny a obema bych mel co vytknout. Ale ja nejsem v tomhle ohledu smerodatny, protoze me tenhle komplikovany design (hodne subciferniku s fukmkcemi) neoslovuje, i kdyz respektuju komplikovanost kalibru. Takze ja bych nesahl ani po jednech...
Jaem Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 staci vymenit lunetu za pozlatenu a hned sa TdB l.e. (96 790 Kč s DPH) zmeni na Petr Čech Exclusive l.e. (169 490 Kč s DPH) ceny a foto su z oficialneho webu prim.cz
Návštěvník Ondra Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 (upraveno) staci vymenit lunetu za pozlatenu a hned sa TdB l.e. (96 790 Kč s DPH) zmeni na Petr Čech Exclusive l.e. (169 490 Kč s DPH) ceny a foto su z oficialneho webu prim.cz Takto sa zarába, a nie makat od slnka do slnka... V Novom Meste už to vedia... A když si je koupíš na černém řemenu, bude to Petr Čech Exclusive Dark Night l.e. za 224.390 Kč bez DPH... Upraveno 31. října 2008 uživatelem Ondra
Návštěvník YPO Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 tak koukám na ty hodinky a přemýšlím o sdružení ČESKÝCH značek (p. Prokop) ....... proč je na těch ČESKÝCH hodinkách NĚMECKÉ datum,měsíc ???
koblih69 Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 (upraveno) staci vymenit lunetu za pozlatenu a hned sa TdB l.e. (96 790 Kč s DPH) zmeni na Petr Čech Exclusive l.e. (169 490 Kč s DPH) ceny a foto su z oficialneho webu prim.cz To přece není pravda, každý na 1 pohled vidí, že jde o něco jiného. Hodinky se liší nejen lunetou, ale i řemenem a navíc je na každých jiný čas a datum. Upraveno 31. října 2008 uživatelem koblih69
Gilius Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 Gilius - jestli je ti komunistickej zbrojní podnik milejší, než současná manufaktura, valim voči. hodinky,Cigi,hodinky......
Jaem Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 tak koukám na ty hodinky a přemýšlím o sdružení ČESKÝCH značek (p. Prokop) ....... proč je na těch ČESKÝCH hodinkách NĚMECKÉ datum,měsíc ??? lebo to nie je ETA/valjoux 7751, ale Prim kalibr 77.51?
utrejch Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 lebo to nie je ETA/valjoux 7751, ale Prim kalibr 77.51? Za cestinu se v ramci individualizace urcite priplaci dalsich 40k ...
Návštěvník Ondra Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 Za cestinu se v ramci individualizace urcite priplaci dalsich 40k ... solitérní překlad na míru halt něco koštuje...
VS Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 tenhle konkretni typ 65k? tak v tom pripade mi unika kdo si koupi TdB. No přece Cigi. Ale prý si je koupil nějaký kopalista, jméno už jsem zapomněl.
VS Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 (upraveno) staci vymenit lunetu za pozlatenu a hned sa TdB l.e. (96 790 Kč s DPH) zmeni na Petr Čech Exclusive l.e. (169 490 Kč s DPH) ceny a foto su z oficialneho webu prim.cz No, abychom byli objektivní, ta luneta není pozlacená, ale zlatá. Ale stejně, zlatý kroužek na klíče za 70000? Upraveno 31. října 2008 uživatelem VS
Návštěvník Ondra Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 No, abychom byli objektivní, ta luneta není pozlacená, ale zlatá. Ale stejně, zlatý kroužek na klíče za 70000? Ba ne... je zlacená nepravým zlatem, ale individuálně nanášeným...
New Milis Odesláno 31. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2008 Utrejch - co bys propána od toho primu chtěl navíc oproti jlc !!! Já fakt valim voči, s čím se tady ten prim srovnává, to bych si netrouf ani ja. Mi stačí ta omega. Takže moje upřímná odpověď je, že navíc oproti master control ti opravdu prim přinese "jen" nostalgii, osobní přístup, tu kapku spolupodílení se na té věci, jistotu, že to není fejk, vlastenecký pocit a spoustu posměváčků na chronomagu. Je o co stát ?? Gilius - jestli je ti komunistickej zbrojní podnik milejší, než současná manufaktura, valim voči. celá tahle diskuze mi vyvaluje voči z důlků, jen tak dál hoši To je dobrá demagogie - jestli se nepletu, tak jediný, co tady kdo srovnával byly ceny. Cena Elton vs. cena JLC. Ano, ceny jsou porovnávány, protože jsou stejné, produkty jsou každopádně neporovnatelné, to uznává koukám i cigi. Výrobek z Eltonu (někdy třeba s nakřivo namalovanejma indexama ), nepřináší "navíc" oproti JLC vůbec nic, o tom snad není sporu.
decebal Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 Skuste si tipnut, odkial pochadzaju tieto: edit: povodnu fotku postnem neskor... Příšerný ciferník. Propisot?
New Milis Odesláno 31. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2008 (upraveno) Příšerný ciferník. Propisot? Propisot na lepence, nový trend v pravé české HH. Když už jsme u toho porovnávání - hodinky této neznámé značky jsem před časem koupil na e-bay za zlomek ceny té nádhery z Eltonu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. října 2008 uživatelem New Milis
Jaem Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 Příšerný ciferník. Propisot? Stříbřený číselník, černá arabská čísla, body u čísel 12, 3, 6, 9 jsou vykryté svítící hmotou
cigi Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 Já rozumím srovnání s longines, a souhlasím, že prim projel. Ale s tím kdovíčím z frcu? milis, vzpamatuj se........ Kdo z vás viděl ty hodinky jinak, než na svým levným monitoru? No abych řekl pravdu, nekoupil jsem si je. Je to takový první primův výstřel, že udělá jiný hodinky, než plasťáky. Je fakt docela k pousmání.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se