Buler Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 Zdravím. Chtěl jsem veliké hodinky, tak jsem vyměnil Chronomat Evolution za Super Avenger. Zde jsou. Co Vy na to?
Baker Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 Buler napsal: Zdravím. Chtěl jsem veliké hodinky, tak jsem vyměnil Chronomat Evolution za Super Avenger. Zde jsou. Co Vy na to? Dobra volba, jsou to sice obry, ale gratulace velika !
uns Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 Buler napsal: Zdravím. Chtěl jsem veliké hodinky, tak jsem vyměnil Chronomat Evolution za Super Avenger. Zde jsou. Co Vy na to? ta fotka kde ich mas na ruke je krajsia. na moj vkus su prilis velke...hlavne vysoke. ale aj tak prajem aby slapali.
Ivan Lelák Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 Ach jo, já mít pořádnou pazouru, tak jdu do nich, jen v jiné barvě a na kůži..
romanm Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 Aniž bych chtěl honit přííspěvky,musím říct paráda.Asi si udělám v nejbližších dnech výlet někde po obchodech pokochat se kolekcí velkých B.Co mě také zaujalo,je tvůj první příspěvek rok a půl od registrace.
midloch Odesláno 24. července 2008 Nahlásit Odesláno 24. července 2008 Gratuluju, já po nich taky koukal, ale pro mě fuckt moc velký, tak sem skočil do CSO.
mrakodrap Odesláno 24. července 2008 Nahlásit Odesláno 24. července 2008 Gratuluji! I já se po nich díval. Nejen že ty hodinky jsou velké, ale oni jsou obrovské i na ruce. Alespoň na té mé. Zvláštní je že moje Bentley jsou srovnatelně velké, ale na ruce to nepůsobí tak brutálně jako Super Avenger.
Pekos Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 S takovými indexy jsem je nikdy neviděl! Ale já jsem toho viděl málo.
kulix Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 Fakt kus železa, ale za ChronoEvo bych to nevyměnil.. :)
Pekos Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 Co je to za rok? Subciferníčky ve stejné barvě,nápis u datumu....?
Baker Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 (upraveno) Pekos napsal: Co je to za rok? Subciferníčky ve stejné barvě,nápis u datumu....? Mel by to byt model 2008, zkus se podivat sem. Upraveno 25. července 2008 uživatelem Baker
Buler Odesláno 25. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2008 Ano. Jedná se o model 2008.
Pekos Odesláno 26. července 2008 Nahlásit Odesláno 26. července 2008 Baker napsal: Mel by to byt model 2008, zkus se podivat sem. Tak to potom ano. Dík
autoEKOmotion Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Odesláno 27. července 2008 Trochu zvláštní tvar. Působí trochu neotesaně. Moc zatím nechápu co kromě vysoké ceny na Breitlingách lidi vidí, když tady není dobrý poměr cena / výkon. Ale z reakcí ostatních členů chápu, že je to něco výjmečného a respektuju to.
Pekos Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 (upraveno) autoEKOmotion napsal: Trochu zvláštní tvar. Působí trochu neotesaně. Moc zatím nechápu co kromě vysoké ceny na Breitlingách lidi vidí, když tady není dobrý poměr cena / výkon. Ale z reakcí ostatních členů chápu, že je to něco výjmečného a respektuju to. Kam na ty soudy chodíš? Upraveno 29. července 2008 uživatelem Pekos
PhoeniX Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 autoEKOmotion napsal: Trochu zvláštní tvar. Působí trochu neotesaně. Moc zatím nechápu co kromě vysoké ceny na Breitlingách lidi vidí, když tady není dobrý poměr cena / výkon. Ale z reakcí ostatních členů chápu, že je to něco výjmečného a respektuju to. Vzít to takto šmahem. Jsem trochu iritován.
autoEKOmotion Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 PhoeniX napsal: Vzít to takto šmahem. Jsem trochu iritován. No prostě máte pravdu, že je to kus železa jak píšete často ve svých příspěvcích Není nad Fortis pánové
B.F.G. Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 autoEKOmotion napsal: No prostě máte pravdu, že je to kus železa jak píšete často ve svých příspěvcích Není nad Fortis pánové Ty jsi ale jouda. Nejlepší je jasně Tag Heuer.
Conrad Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 autoEKOmotion napsal: Trochu zvláštní tvar. Působí trochu neotesaně. Moc zatím nechápu co kromě vysoké ceny na Breitlingách lidi vidí, když tady není dobrý poměr cena / výkon. Ale z reakcí ostatních členů chápu, že je to něco výjmečného a respektuju to. To máš ze sebe nebo z Midlocha ?
cali Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 autoEKOmotion napsal: Trochu zvláštní tvar. Působí trochu neotesaně. Moc zatím nechápu co kromě vysoké ceny na Breitlingách lidi vidí, když tady není dobrý poměr cena / výkon. Ale z reakcí ostatních členů chápu, že je to něco výjmečného a respektuju to. "nechapu co na tom lidi vidi....." je na chronomagu silne osemetna veta...... lebo sa nou da ofrflat skoro cokolvek vyjma ozajsnych peciek ktore ale 99.9% clenov nebude nikdy vlastnit ani vo sne.... ale nechodime sem predsa pre to aby sme kazili ostatnym radost. Co ti na to teda odpovedat? .... Drtiva vacsina dnesnych producentov spada do takzvanej kategorie "ETAmonterov" ked cenu urcuju uz ani nie tak parametre stroja a puzdra ale hlavne prestiz a zvuk znacky .... B je jednym z leadrov (cenovych) tohoto segmentu..... (ANO rovnako dobre hodinky od Hamiltonu, O&W a dalsich ziskas za zlomok ceny ak si narazal na to) ....ale uz to nebude B a o tom to je.... Ked sme pri tom tak napr Fortis si s Brajtlami nema v tomto smere vobec co vycitat a rozdiel je len v designe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se