Mimo Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Ahoj všem.Potřeboval bych poradit s identifikaci nálezu těchto dvou strojů. Pokud by někdo věděl budu vděčný za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Já ti to přečtu a hledat budeš sám, jo? Čajka a KFM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimo Odesláno 15. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Tak děkuji ruštinu jsem měl naposledy někdy před 30 lety. Kfm jsem už hledal ale nikde jsem nenašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 http://www.mikrolisk.de/show.php?site=280#sucheMarker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Šrot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Ja si koupil jednou takovou pryskyrici, ze do toho zaleju hodinkovej strojek a budu mit takovou hodinkovou krychlicku. Kurva, musim ji nekde najit, to je dobrej napad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Kdyby ta Čajka byla auto, dobrý. I když v tomhle stavu by to stálo taky za prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Ano, šestimetrove Čajky vzácná auta.Akorát s garáží by byl problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se