david9 Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2019 Ahoj, obracím se na vás, znalce, s žádostí o pomoc. Dokážete někdo blíže identifikovat, případně i ocenit tyto hodinky zn. Poběda? Vím jen značku, protože je to tam napsané, že jsou pozlacené, a že řemínek je dokoupen nedávno. Budu vděčný za jakoukoli pomoc. Jsou v mé rodině už nějakou dobu a zajímalo by mě, jak velký pozor si mám dávat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 (upraveno) Bezcenné. Prakticky. Upraveno 20. prosince 2019 uživatelem Frantik
mikymik Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Tak kdyby zrovna tyhle sháněl nějaký šejk, mohlo by to být i jinak...
david9 Odesláno 20. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Bezcenné. Prakticky.Ale které Pobědy to jsou? Máte tušení?
Frantik Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Bohužel. Chce to prohledat Google a najít. Podle meho nějaké sedmdesatky.
Karlos Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Ale které Pobědy to jsou? Máte tušení?Prostě jedny z asi milionu. Nejspíš čekáš, že každé hodinky mají nějaký název modelu, to je častá laická představa. Ale nemají. Je to jako třeba s botama, dámské, pánské, dětské, a u každého tisíc typů.
david9 Odesláno 20. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Prostě jedny z asi milionu. Nejspíš čekáš, že každé hodinky mají nějaký název modelu, to je častá laická představa. Ale nemají. Je to jako třeba s botama, dámské, pánské, dětské, a u každého tisíc typů. Bohužel. Chce to prohledat Google a najít. Podle meho nějaké sedmdesatky.Já myslel, že jsem na stránce znalců a zrovna vám mám vysvětlovat jak věci chodí? Vím, že je to řadová značka, ale říct, že všechny jsou bezcenné má stejnou výpovědní hodnotu jako říct, že všechny auta značky Mercedes stojí stejně. Obzvlášť, když nemáte stejně jako já tušení, o který model se jedná. Když nevíte, tak nepište nic, nikdo vás nenutí. PS. Všechno má název modelu, nemusí to být nutně slovo. Když jste takový odborník, mohl byste vědět základy.
Bert Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Strojek - 15 šutrů, kopie francouzského LIPu.Pouzdro: Obecný kovNázev: ŽádnýCena: Co kdo dá Škoda, že třeba nemáš tuhle verzi číselníku, to by byla jiná..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 david: Teď ti zbývá už jen jediná možnost - napsat výrobci, ať ti prozradí model
Karlos Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Budu vděčný za jakoukoli pomoc.To mi připomnělo tohle:
Hardslimer Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 (upraveno) Edit: seru na to... Upraveno 20. prosince 2019 uživatelem Hardslimer
malbur Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 https://www.ebay.com/itm/Watch-Pobeda-2602-new-Gold-Plated-Watch-Made-in-USSR-Russia-1992-15-stones/153738918113?hash=item23cb8db8e1:g:1uEAAOSwSeVd3IWA
Doporučené příspěvky