Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, obracím se na vás, znalce, s žádostí o pomoc. Dokážete někdo blíže identifikovat, případně i ocenit tyto hodinky zn. Poběda? Vím jen značku, protože je to tam napsané, že jsou pozlacené, a že řemínek je dokoupen nedávno. Budu vděčný za jakoukoli pomoc. Jsou v mé rodině už nějakou dobu a zajímalo by mě, jak velký pozor si mám dávat :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ale které Pobědy to jsou? Máte tušení?

Prostě jedny z asi milionu. Nejspíš čekáš, že každé hodinky mají nějaký název modelu, to je častá laická představa. Ale nemají. Je to jako třeba s botama, dámské, pánské, dětské, a u každého tisíc typů.

Odesláno

Prostě jedny z asi milionu. Nejspíš čekáš, že každé hodinky mají nějaký název modelu, to je častá laická představa. Ale nemají. Je to jako třeba s botama, dámské, pánské, dětské, a u každého tisíc typů.

Bohužel. Chce to prohledat Google a najít. Podle meho nějaké sedmdesatky.

Já myslel, že jsem na stránce znalců a zrovna vám mám vysvětlovat jak věci chodí? Vím, že je to řadová značka, ale říct, že všechny jsou bezcenné má stejnou výpovědní hodnotu jako říct, že všechny auta značky Mercedes stojí stejně. Obzvlášť, když nemáte stejně jako já tušení, o který model se jedná. Když nevíte, tak nepište nic, nikdo vás nenutí.

PS. Všechno má název modelu, nemusí to být nutně slovo. Když jste takový odborník, mohl byste vědět základy.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...