shewcza Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 V 15. 11. 2023 v 22:39, nizkotucnytvaroh napsal: Super, ani jsem nevěděl, že se dělaly s výraznou hodinovou ručkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 @shewcza Díky Jop, je to nějaká starší varianta, na Worn&Wound jsem našel i článek: https://wornandwound.com/review/squale-50-atmos-ref-1521-review/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Jedna večerní při práci.. Nemá náhodou někdo žabáky? Myslím, že to bude taky parádní kombinace na denní nošení, tady jsem je zatím neviděl, kromě těch blue ray, co byly teda v inzerci.. (btw. taky moc povedený) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 před 19 hodinami, Pivas napsal: Souhlas Gratuluju, vítej do klubu! Parádní kousek ! Doufám, že jsi s nima spokojenej! Tahle barevná kombinace je imho univerzálnější proti čistě modré, taky jsem Blue Ray hodně zvažoval.. těžký dilema.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 (upraveno) https://blog.chronoshop.cz/bacha-na-ruce-nova-kooperace-squale-a-seconde-seconde/ Fakt se mi líbí. Upraveno 7. prosince 2023 uživatelem Adamus132 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Dorazilo pár nových řemenů... tak to sem postupně časem naházím.. Vintage styl, zlatohnědá, místo trnovky motýlkovka, zúžení 20-16mm .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 @Axel- Jsem spokokeny hodne,až me to překvapuje. Mel jsem matici a ac se mi cifernik libil vic,tak tady je nositelnost daleko lepsi a nosí se mi lip. Jinak kuze co si poridil je moc pekna. Taky bych jim chtel neco takového pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Maticy jsou krásný, ale chce to pořádnou tlapu.. Na mě je těch 42mm u 1521 úplný strop, už tak jsou mi velký.. Trošku to tu oživím a přidám jednu za plnýho sluníčka a druhou naopak za tmy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 (upraveno) moje naj obľúbené Upraveno 22. ledna 2024 uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 dnes GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radis09 Odesláno 24. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2024 Dost sem je teď zanedbával a zaslouží si sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 25. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2024 K 65. výročí přišlo Squale s nabídkou nových tahů... tzn kdo by chtěl třeba své 1521 přesadit z meshe na něco nového, má možnost:) Squale Stainless Steel Straps || Squale Official Website Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Militaire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 Modrá je dobrá... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 Na tom oranzovem tropicu to vypada dobre, to asi taky zkusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 Skus, odporucam na leto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Nový náramek na Squale 1521 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Jako, nutne to mit nemusim. Navic ta basic spona v dnesni dobe ruznych sofistikovanych mikroregulaci… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 U 1521 se ten tah trochu pere s pouzdrem.. Více splývá a ztrácí se jeho design, navíc lesku už je prostě příliš. Na gumě, na kůži více vyniknou díky vzniklému kontrastu materiálů/ploch. Paradoxně se mi líbí více ten původní mesh, k těm 60. létům tak nějak patří.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se