Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 214
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

@shewcza Díky🙃 Jop, je to nějaká starší varianta, na Worn&Wound jsem našel i článek:

https://wornandwound.com/review/squale-50-atmos-ref-1521-review/

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jedna večerní při práci.. 💙🌊

Squale_listopad_2023.jpg?ver=0

Nemá náhodou někdo žabáky? Myslím, že to bude taky parádní kombinace na denní nošení, tady jsem je zatím neviděl, kromě těch blue ray, co byly teda v inzerci.. (btw. taky moc povedený) 

squale-1521-1521profgrpve-wear-800x800_w

Odesláno
před 19 hodinami, Pivas napsal:

Souhlas😀

IMG_7367.jpeg

IMG_7365.jpeg

Gratuluju, vítej do klubu! Parádní kousek ! 💯👍 Doufám, že jsi s nima spokojenej! :guitar: Tahle barevná kombinace je imho univerzálnější proti čistě modré, taky jsem Blue Ray hodně zvažoval.. těžký dilema.. 😉

Squale_prosinec_2023.jpg?ver=0

Odesláno

Dorazilo pár nových řemenů... tak to sem postupně časem naházím.. :) Vintage styl, zlatohnědá, místo trnovky motýlkovka, zúžení 20-16mm .. 

prosinec2023_Squale1.jpg?ver=0prosinec2023_Squale2.jpg?ver=0

Odesláno

@Axel- Jsem spokokeny hodne,až me to překvapuje.  Mel jsem matici a ac se mi cifernik libil vic,tak tady je nositelnost daleko lepsi a nosí se mi lip.  

Jinak kuze co si poridil je moc pekna.  Taky bych jim chtel neco takového pořídit.  

• po 2 týdnech...
Odesláno

Maticy jsou krásný, ale chce to pořádnou tlapu.. Na mě je těch 42mm u 1521 úplný strop, už tak jsou mi velký.. 😁 

Trošku to tu oživím a přidám jednu za plnýho sluníčka a druhou naopak za tmy.. 🌃:photo:

sqaule_prosinec_2023.jpg?ver=1squale_lumi_2_2023.jpg?ver=0

• po 5 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

U 1521 se ten tah trochu pere s pouzdrem.. Více splývá a ztrácí se jeho design, navíc lesku už je prostě příliš. Na gumě, na kůži více vyniknou díky vzniklému kontrastu materiálů/ploch. Paradoxně se mi líbí více ten původní mesh, k těm 60. létům tak nějak patří.. 😉

IMG_30752.jpg?ver=1

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...