Gilius Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 a co se divíš......však to je veverka se softwarem z Pittbulla......
Návštěvník Snow Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 to je plyšový??? Ty vole, v rodokmenu je i světový šampion.
Gilius Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Ty vole, v rodokmenu je i světový šampion. takže....beru to tak,že to plyšový nejni......
Návštěvník Snow Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 takže....beru to tak,že to plyšový nejni...... On vlastně plyšový je, musel by sis na něj sáhnout.
Návštěvník Snow Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Snowe, tak máte dva? Ano, nejraději bych chtěl mít tři, ale manželka nepovolí, však víš, je to drahá hračka. Ale jsem po většinu dne sám a pejsek je milý společník. Nebudu se stydět, mám je moc rád .
911 Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 nevim kam to dat, tak to lupnu sem. fotku toho novyho psa co maj v bilem nebo cernem dome, ted sam nevim jak se tomu rika, znate. tak ted si muzete koupit super hodinky
Boudy Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Nemam psa, mam kocku Ale říkáme jí Mišo nebo Mýšo takže to fakt pes není
Dantechno Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Arnold a Sára Arnie je ten malej frajer? Super
raven Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 My máme čtyřměsíční štěně Flat Coated Retrievera. Jmenuje se Apollo a za pár dní nás čeká první výstava. Pořídit si psa, byl jeden z nejlepších nápadů, které jsme kdy měli. Nikdy jsme netušili, čemu všemu se člověk může se psem věnovat. Zatím zkoušíme jenom lovecký výcvik, ale až trochu povyrostem tak budeme s páníčkem dělat agility a panička by chtěla záchranařinu.
Conrad Odesláno 5. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 (upraveno) Bohužel musím oznámit,že můj milovaný Kubíček bude již jen na mém avataru,v neděli po statečném boji s dlouhou nemocí odešel do psího nebe v krásných 14,5 letech.Nevím,zda jsem udělal dobře ale na chatě kde jsem si po pochoval i v bytě bylo tak prázdno,že už mi na noze leží 7 týdenní / jak jinak / drsnosrstý jezevčík Horác,snad by se na mě proto Kubíček nezlobil,ale poradil mi to kamarád bud hned nebo už nikdy BTW vypadá na pěkného grázlíka. Život bez psa je život pod psa Upraveno 5. srpna 2009 uživatelem Conrad
911 Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Bohužel musím oznámit,že můj milovaný Kubíček bude již jen na mém avataru,v neděli po statečném boji s dlouhou nemocí odešel do psího nebe v krásných 14,5 letech.Nevím,zda jsem udělal dobře ale na chatě kde jsem si po pochoval i v bytě bylo tak prázdno,že už mi na noze leží 7 týdenní / jak jinak / drsnosrstý jezevčík Horác,snad by se na mě proto Kubíček nezlobil,ale poradil mi to kamarád bud hned nebo už nikdy BTW vypadá na pěkného grázlíka. Život bez psa je život pod psa je pravda bud hned nebo nikdy. ja bych ale asi volil teda jinou rasu abych ho neporovnaval. ale kazdy to ma jinak. tak at te poradne potrapi a uzijete si
Dantechno Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Aspon ti Conrade udela radost a pomuze zachnat chmury ze ztraty.
carpaccio Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Bohužel musím oznámit,že můj milovaný Kubíček bude již jen na mém avataru,v neděli po statečném boji s dlouhou nemocí odešel do psího nebe v krásných 14,5 letech.Nevím,zda jsem udělal dobře ale na chatě kde jsem si po pochoval i v bytě bylo tak prázdno,že už mi na noze leží 7 týdenní / jak jinak / drsnosrstý jezevčík Horác,snad by se na mě proto Kubíček nezlobil,ale poradil mi to kamarád bud hned nebo už nikdy BTW vypadá na pěkného grázlíka. Život bez psa je život pod psa To je mi lito. Nicmene je fakt, ze 14,5 let je vek vic nez pozehnany a kdyz si ho uzil, neni ceho litovat. A na pochybu, jestli by se na Tebe Kubula zlobil, muzu rict jen tohle: Predstav si ten virval, co by probehnul, kdyby sis Horace donesl o pul roku driv... Myslim, ze by Te za novou "hracku" jedine pochvalil. Tak preju, at Te grazlik dukladne ochcije a at si s nim uzijes spoustu krasnych chvil. Jo, a samozrejme - NAVAL FOTKU, pac jezevcici stenata jsou proste super!
giallo Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 Sympatické vlákno, tak si dám příspěvek ;o) Jako myslivec jsem doma společenská plemena zakázal a momentálně máme NDO - německý drátosrstý ohař a BRT - borderteriér - jedna krasavice větší než druhá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se