Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tohle není moje fotka, ale jen pro vizualizaci.  Jak jsou vlci jiní v zimě a v létě.
Jak se brání proti nízkým teplotám aby přežili v Kanadě teploty hluboko pod bodem mrazu ( -40°c ) 

příroda je úžasná !!! 

:0) 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Lobber
  • Like 5
Odesláno
V 8. 3. 2026 v 19:42, FantasticFabio napsal:

Jemi právě 9 a 1 den ….. vypadám trochu jako rocková hvězda , ale jinak sem abstinent a nekuřák …..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Kavalírku jsme měli jako prvního psa. Úžasný pejsek. Manželka o něm chvilku ma konci roku uvažovala, ale pak vyhrál jakopes😂

• Díky 1
Odesláno
před 39 minutami, Fester napsal:

Kavalírku jsme měli jako prvního psa. Úžasný pejsek. Manželka o něm chvilku ma konci roku uvažovala, ale pak vyhrál jakopes😂

Simtě , co to je “ jakopes “ ? 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 50 minutami, Fester napsal:

Tohle🤣

Ale je to náš malý kašpárek a zlatíčko.

No to rozhodně není “ jakopes “ ! To je regulérní mordýř mexickej , neblaze proslulý ve všech koutech planety ! Vždyť se podívej , ulovil jak tygra , tak hrocha…..a když bude chtít dostane i vás ! 

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Kira teď hárá. Ležela v obýváku na gauči a Rocky se rozhodl, že když je teda velkej samec, tak si vrzne. Přisunul se k ní zezadu, načež Kira dvakrát zavrčela, na což malý Napoleon nedbal. Tak si ho přitáhla packou, zubama chytla za obojek a zahodila k televizi. A bylo po sexu…🤣

• Haha 12
Odesláno

Obi-wan roste jako z vody…

5 měsíců a 2 týdny, 13,5 kg a v kohoutku 47 cm. Ale hlavně je to hroznej model😁😁

• Like 10
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 10. 3. 2026 v 8:09, Lobber napsal:

Tohle není moje fotka, ale jen pro vizualizaci.  Jak jsou vlci jiní v zimě a v létě.
Jak se brání proti nízkým teplotám aby přežili v Kanadě teploty hluboko pod bodem mrazu ( -40°c ) 

příroda je úžasná !!! 

:0) 

To bych taky potřeboval...🥶😂

• Haha 1
Odesláno

Vidíš mě teď došlo , že jsem té své mentosce , taky před 14 dny koupil míče na hraní …. Tak mu jeden musím zítra konečně taky nafouknout 😂

jinak fakt krasavec …. 
- oni z té “roztomilosti” rostou rychle, prevíti. Pak je z nich na nějaký čas demoliční zračí, srací koule, než se začnou formovat 😂

Já toho svého dnes pustil před odpoledním čůráním z baráku na zahradu a on si tam ležel jen tak na trávě aniž by měl tendence něco ničit …. Až jsem se musel štípnout jestli nesním 😂
Ale u nej s formováním nepočítám mamině je 8 a je furt ***** 😂

• Like 1
Odesláno (upraveno)
V 11. 3. 2026 v 18:35, DavidLC napsal:

To bych taky potřeboval...🥶😂

Hele od dob co jsem začal ( nejen v zimním období ) chodít hodně do přírody tak jsem v 90% jen ve vlně … A nějak si nestěžuji 

teda když nepočítám pracovní hodiny, tak ve vlně poslední dobou nechodim fakt jen 2půlka května do 2půlky září . A někdy jí na sebe hodím i u wohně v létě -

To je  taky takový super zimní kožich 😂

edit - tuhle zimu Králický Sněžník - termotriko a vlněná mikča v -10°c absolutní spokojenost - a to jsem jak drátek do betonu 😂

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Nějak nemám srdce (odvahu) ty krvežíznivé bestie budit, ale pudl je ostražitý. Oprava - ostražitá 🤣

• Like 5
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 4 hodinami, Lobber napsal:

Hele od dob co jsem začal ( nejen v zimním období ) chodít hodně do přírody tak jsem v 90% jen ve vlně … A nějak si nestěžuji 

teda když nepočítám pracovní hodiny, tak ve vlně poslední dobou nechodim fakt jen 2půlka května do 2půlky září . A někdy jí na sebe hodím i u wohně v létě -

To je  taky takový super zimní kožich 😂

edit - tuhle zimu Králický Sněžník - termotriko a vlněná mikča v -10°c absolutní spokojenost - a to jsem jak drátek do betonu 😂

No ja jsem hodně silný roxor, ale vliv to nemá 😏 vlna souhlas, merino trika základ a pak vrstvit 😉😁

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...