mlsoun1 Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Plávání mu jde na jedničku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 2 3
Dafit Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Strýc přijel s Fabii a odjel s Jaguarem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 13 3
mlsoun1 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Nejkrásnější probuzení(lhal bych,ještě krásnější bylo když jsem se zohl nad našimi dětmi),ale taky to je takové miminko chlupatý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 2
mlsoun1 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Už zase lítá jak o závod Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Co to tam dole je? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Vir Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
mlsoun1 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Klacek je pořád klacek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Zdenek1307 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června ...ten náš je dnes od 8 hodin, na 8 hodin, sám doma... to budu muset žehlit hodně dlouhou procházkou včetně nějakýho bahenního wellnesu 3
Fester Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Tak my už nachystaní v barvách na sezónu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 4
mlsoun1 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 2 hodinami, Zdenek1307 napsal: ...ten náš je dnes od 8 hodin, na 8 hodin, sám doma... to budu muset žehlit hodně dlouhou procházkou včetně nějakýho bahenního wellnesu Domů musíš přijet s nějakou dobrotkou.Vždy si dám do batohu sušené masenko 1
Zdenek1307 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Domů musíš přijet s nějakou dobrotkou.Vždy si dám do batohu sušené masenko Nedostal nic a tohle z něj zbylo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Dnes mi poslal kamarád link, jestli vím , že jsem na iDnesu jsem na to málem i zapomněl …. 2 zlouni ☝ rok a 10dni zpět Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 5
Jiří Sedlák Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Pejsek zákopový Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15 1
Vit Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 10 hodinami, Lobber napsal: Dnes mi poslal kamarád link, jestli vím , že jsem na iDnesu jsem na to málem i zapomněl …. 2 zlouni ☝ rok a 10dni zpět Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pošli prosím link.
ABCDE Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 2
kat. g. Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Dnes prtě zabíjelo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
mlsoun1 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Kuk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 1
Vir Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2 4
Zdenek1307 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 23 hodinami, ABCDE napsal: ... Mám podobnou... to brouzdání ve vysokých porostech je jeho největší zábava, pokud navic může něco prohánět, tak je to dokonalé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se