FantasticFabio Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Díky moc všem vám klucka ! Dnes opět kapačka a zítra na ct/ mr ve Strakonicích …..stav je stejnej …. Nelepší se…… 1
DavidLC Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna V 10. 8. 2026 v 14:22, FantasticFabio napsal: Díky moc všem vám klucka ! Dnes opět kapačka a zítra na ct/ mr ve Strakonicích …..stav je stejnej …. Nelepší se…… Myslím na vás, doufám že už je líp.... 1
FantasticFabio Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Právě teď, DavidLC napsal: Myslím na vás, doufám že už je líp.... Odvezli jsme ho na kliniku do Strakonic , nechají si ho tam do zítra … snad na magnetický něco zjistí …. Ale musím říct , že se zlepšil …. Snaží se sám … není už apatickej …taky třeba, naposledy kajdil v sobotu večer …. Dnes ráno ( ca 4 hodiny ) se mu chtělo a snažil se postavit aby se mohl vysrajdit …. Tak jsme ho podrželi a dopadlo to ok ! Bohužel, čůrání nezvládá zadržet… levou stranu obličeje má bez reflexe … nereaguje na štípnutí ani jinou bolest …. Ozvu se zítra… díky za vaší podporu 3
FantasticFabio Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Klucka , teď volali z veteriny ! Příčina je silný zánět středního ucha , který byl zjistitelný až na MR ….. ten zánět ho ochrnul ….. Pokud je to jen možné , využívejte takových možností , vím že to není nejlevnější , ale budete mít jistotu , že to nemá jinou příčinu ( nádor ) fakt se nám ulevilo …. Jdu si dát dva rumy na dobrou noc …. Pak si dám ještě abych mohl usnout zdravým spánkem opilce ! Jupííííí ! 8
FantasticFabio Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna před 14 minutami, FantasticFabio napsal: Klucka , teď volali z veteriny ! Příčina je silný zánět středního ucha , který byl zjistitelný až na MR ….. ten zánět ho ochrnul ….. Pokud je to jen možné , využívejte takových možností , vím že to není nejlevnější , ale budete mít jistotu , že to nemá jinou příčinu ( nádor ) fakt se nám ulevilo …. Jdu si dát dva rumy na dobrou noc …. Pak si dám ještě abych mohl usnout zdravým spánkem opilce ! Jupííííí ! Možná sem to pomotal a je to střední a vnitrřní ucho….. tak se nezlobte! Máme radost a já jdu chlastat ! 1 2
FantasticFabio Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Že ten náš “ kluk jeden ušatej “ na to může být náchylnější , převislý a hodně chlupatý ucho se snadno zapaří a to je živná půda pro takovej ksindl ….při kontrole tím Otoskopem se to prý nedá zjistit …o uši smese mu však starali. Užmám v sobě tři rumy a po čtvrtým budu jako rodilej MVDR …. 1 1
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna před 36 minutami, FantasticFabio napsal: Že ten náš “ kluk jeden ušatej “ na to může být náchylnější , převislý a hodně chlupatý ucho se snadno zapaří a to je živná půda pro takovej ksindl ….při kontrole tím Otoskopem se to prý nedá zjistit …o uši smese mu však starali. Užmám v sobě tři rumy a po čtvrtým budu jako rodilej MVDR …. Drobet se mi ulevilo.Tak snad se dá brzo dohromady a zase bude vše ok. 1 1
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna V 9. 8. 2026 v 13:38, tomina666 napsal: Myslel jsem si, že po ztrátě a odchodu Rox bude moje srdce bolavé a ke stafíkům se už nejspíš nevrátím. Jenže to nejde.. Jednou stafík, vždycky stafík a já věděl, že to bez dalšího bull parťáka nezvládnu a ten smutek a prázdnota bude horší a horší. Rox mi nikdo nikdy nevrátí. Byla první, jedinečná, mnohému mě naučila a byla symbolem mé životní cesty. I teď mi chybí.. Cesta to nebyla jednoduchá, ale ve finále jsem poslechl hlas srdce a nechal věci více plynout. Milá Coffee!!! Kéž ti budu moct dát a předat všechno to, co jsem se s Rox naučil. Včetně lumpáren. Ale také oddanosti, důvěry a porozumění. Buď šťastná, zdravá a já slibuji, že tě nezklamu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak tě tu vítáme a těšíme se na fotečky a držíme palce, ať jsi tu s námi mnoho roků a přejeme Ti hodně zdravíčka, pohody a moc a moc lásky 1
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Přijel bráška se rozloučit,bo jede s partnerem na rok do Japonska a mi zase do států,tak jsme se venku pořádně prolítali a usnul jak mimčo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
mlsoun1 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Kuk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Vit Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 9 minutami, mlsoun1 napsal: Kuk Přiznej se, cos mu provedl, že se tak vyčítavě dívá? 1 1
mlsoun1 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 2 hodinami, Vit napsal: Přiznej se, cos mu provedl, že se tak vyčítavě dívá? Seřval jsem ho,podhrabal se k sousedům a ošustil sousedovic fenuJe to prasák 8
Vit Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 38 minutami, mlsoun1 napsal: Seřval jsem ho,podhrabal se k sousedům a ošustil sousedovic fenuJe to prasák Jaký pán, ... Nebyl na nějakém školení u Bohuša? 1
mlsoun1 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Právě teď, Vit napsal: Jaký pán, ... Nebyl na nějakém školení u Bohuša? Věděl jsem,že to řekneš….s milenkou mám jen jedno dítěBeník už mne překonal Bohuš by ho naučil spíše hulit a chlastat 1
bohus76 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 1 hodinou, Vit napsal: Jaký pán, ... Nebyl na nějakém školení u Bohuša? Bohuš rád dekadentní zábavu,ale ta není pro každého..... 3
Murphy97 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Nevim, do jakeho vlakna to zaradit… Po prichodu domu z restauracniho zarizeni jsem na gauci objevil toto. Nevite nekdo co to muze byt, ale hlavne - co s tim mam delat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 9
FantasticFabio Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 6 hodinami, Murphy97 napsal: Nevim, do jakeho vlakna to zaradit… Po prichodu domu z restauracniho zarizeni jsem na gauci objevil toto. Nevite nekdo co to muze byt, ale hlavne - co s tim mam delat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je domácí skřitek….. podle toho jak leží bych řekl, že je ve střehu a hlídá ….. nebo že by měl volno ? Každopádně bych ho nerušil …… a šel si sednout na zem ….. 2
Pandera Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 7 hodinami, Murphy97 napsal: Nevim, do jakeho vlakna to zaradit… Po prichodu domu z restauracniho zarizeni jsem na gauci objevil toto. Nevite nekdo co to muze byt, ale hlavne - co s tim mam delat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No jestli to přišlo z restaurace a takto skončilo na gauči, tak bych ráno vařil silný vývar... 3
mlsoun1 Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 9 hodinami, Murphy97 napsal: Nevim, do jakeho vlakna to zaradit… Po prichodu domu z restauracniho zarizeni jsem na gauci objevil toto. Nevite nekdo co to muze byt, ale hlavne - co s tim mam delat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je lenochod,zavolej do ZOO 3
mlsoun1 Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Tož lítá v korytě a hledá kapičku a nikde nic,ještě že rybnik nevyschl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se