magentiss Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 takhle dopadl náš bígl ... byl jsem s ním na vodítku deset metrů od baráku, kde se potuloval samotný pitbul bez pána, chytnul psa za nohu a nechtěl pustit, tak jsem na něj kleknul a řezal ho pěstma do čenichu, bez reakce, pak mě napadlo trefit bitbula do oka, zaječel, pustil nohu a postavil se, okamžitě jsem jej kopnul vší fotbalovou silou do žeber, něco křuplo, hned jsem zmetka chytnul, hodil za plot a se psem utekl do domu, já pokousaná ruka, pes po operaci, sešitý sval, na noze 8 stehů jedna rána a 3 stehy druhá, mít u sebe zbraň, tak neváhám, venčit jej žena nebo dítě, tak nevím ... jo, tohle se mi stalo nedávno, už starej známej "flekáč", jak mu říkám, ohař, zmerčil toho mýho a už po něm šel, ten si to nenechal líbit, ale je přeci jen o hlavu menší. tak jsem neváhal a začal do něj kopat, což ho docela překvapilo, naštěstí se za chvíli docoural majitel, tak ho čapnul za ocas a po bitvě jakoby nic. tak mu říkám, ať mu dá příště aspoň košík a že prej košík je hendikep, na což jsem mu odvětil, že jestli se to bude ještě opakovat, že to budu nějak řešit. původně jsem chtěl brát paralyzer, ale ten by toho čokla zabil, takže teď koketuju s myšlenkou aspoň plynovky, ale tam to odnesou oba psi, tak nevím. navíc manželka za měsíc rodí a stát se to, když venčí s kočárem, navíc ty psy máme dva, druhej je malej jezevec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Naše Angie... v březnu jí bude rok, fotky jsou staršího data zlatý retrívr a zlatá povaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 lolohh, bandicoot, filo-boxer: Vďaka za pochvalu fotiek . Vrodená skromnosť mi nezabránila, aby som z ješitnosti nepridal ešte niečo zo života toho nášho "gaunera"... New Milis, keď budeš kupovať toho "pětipsa" tak už aj s prepäťovou ochranou a červenou kontrolkou... Tá červená kontrolka by sa hodila aj tomu nášmu - aby sa mu rozsvietila, keď chystá ďalšiu lumpáreň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 ... zlatý retrívr a zlatá povaha Plný súhlas! magentiss: Veľa primitívnych dvojnožcov si nezaslúži mať psa... Nikdy nepochopia, čo dokáže pes pri dobrej starostlivosti svojou oddanosťou dať svojej "svorke"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 (upraveno) magnetiss - sám tohle řeším, vyřeším teleskopem. Jinak, jedna aktuální...nejhorší je to mytí :-) Upraveno 13. února 2009 uživatelem Alessio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 magentiss: Veľa primitívnych dvojnožcov si nezaslúži mať psa... Nikdy nepochopia, čo dokáže pes pri dobrej starostlivosti svojou oddanosťou dať svojej "svorke"... to je přesný ... ta naše "hérečka" je nejlepší rodinná psychoterapie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hulán Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 (upraveno) Fotka 3 měsíce dozadu, dnes už to není drobeček :-) Upraveno 13. února 2009 uživatelem Radek Hulán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX1138 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 jo, tohle se mi stalo nedávno, už starej známej "flekáč", jak mu říkám, ohař, zmerčil toho mýho a už po něm šel, ten si to nenechal líbit, ale je přeci jen o hlavu menší. tak jsem neváhal a začal do něj kopat, což ho docela překvapilo, naštěstí se za chvíli docoural majitel, tak ho čapnul za ocas a po bitvě jakoby nic. tak mu říkám, ať mu dá příště aspoň košík a že prej košík je hendikep, na což jsem mu odvětil, že jestli se to bude ještě opakovat, že to budu nějak řešit. původně jsem chtěl brát paralyzer, ale ten by toho čokla zabil, takže teď koketuju s myšlenkou aspoň plynovky, ale tam to odnesou oba psi, tak nevím. navíc manželka za měsíc rodí a stát se to, když venčí s kočárem, navíc ty psy máme dva, druhej je malej jezevec.. Já jsem sice ortodoxní buddhista, ale v sebeobraně bych kašlal na to, jestli ta bestie přežije nebo ne. Jako dítě mě napadl dobrman a od tý doby ne nikam nehnu bez nože. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šmaky Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2009 (upraveno) náhubek neměl....ale kousat nechtěl....jen mne pacifikoval......pod sebe. Oni to dělají,když nejde do tuhého,tak zuby nechávaj bejt.....ale myslím,že kdybych mu dal záminku.....tak to jelo. A jak říkám,zážitek fakt prima...... A když přituhuje, tak koušou do achillovek a ležícímu zastaví zuby u krku - taky fajn pocit To je ostatně sen mého otce u našich šarplaninců - aby se mimo domov nenechali ničím zastrašit (což se daří) a v na zahradě nedali šanci nikomu, kdo jde přes plot a ne brankou (prvního a zatím posledního jsem odchytil ještě na plotě - psi byli se mnou v garáži a on byl tak druhý stupeň ZŠ, takže bohudík/bohužel zůstal v celku). Upraveno 17. února 2009 uživatelem Šmaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Přidám se k místním "boxeristům", toto byla oblíbená odpočinkově-hlídací pozice na schodech našeho miláčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Lady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 (upraveno) Kibi, ten Tvuj hafan ma na krku Nato strap z nejakych Tvych hodinek?? Upraveno 24. února 2009 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sword2 Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 moje malá.... inak hovawart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 moje malá.... inak hovawart Pěkná!!! Papírová??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sword2 Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Pěkná!!! Papírová??? áno s PP, import z dalekej cudziny...konkrétne z ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shorty.boy Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 mam Shar-Peie, krasnej, ale hrozne palicatej pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 (upraveno) u nas doma se povaluje 1x Shih - Tzu a 1x Americky Pitbulterrier Upraveno 1. března 2009 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 (upraveno) Muj pes (Seltie) umrel nedavno po 16 letech a soucasne bydleni a prace mi noveho nedovoli. Nebo dovoli, ale nemohl bych se mu venovat jak si zaslouzi. Takze zbejva jen pes ktereho si poridil skorotchan - myslivec. Velsterier vlastnim jmenem Kerry. Takhle temperamentiho psa jsem nevidel... Do roka veku nema cenu ho neco ucit. Zije si svym vlastnim zivotem a nic s nim nehne, ani vejprask. Uz ma na krku dohledaneho a zastaveneho divocaka. Jinak na ruce mam samozrejme Monstry:-) Upraveno 1. března 2009 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 Snad z nej vyroste pekny pracant kdyz uz ted zastavi divocaka ikdyz z vlastni hlavy Terrier a les to je skoro jista pohroma. A kdyz jich zdrhne nekolik... Ta nase mala je prave v tom veku, kdy se ji moc poslouchat nechce. Povely sice zna, ale bez patricne motivace(mlsku) si to hodne rozmysli. Pitbullka sla s divocakem jenom cumak na cumak pres mezeru v plote. Byla to pro oba laska na prvni "cuch" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX1138 Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 Muj pes (Seltie) umrel nedavno po 16 letech a soucasne bydleni a prace mi noveho nedovoli. Nebo dovoli, ale nemohl bych se mu venovat jak si zaslouzi. Takze zbejva jen pes ktereho si poridil skorotchan - myslivec. Velsterier vlastnim jmenem Kerry. Takhle temperamentiho psa jsem nevidel... Do roka veku nema cenu ho neco ucit. Zije si svym vlastnim zivotem a nic s nim nehne, ani vejprask. Uz ma na krku dohledaneho a zastaveneho divocaka. Jinak na ruce mam samozrejme Monstry:-) Ten dohledaný divočák byl lesní lesní pych! Počkej až budou myslivci ostřelovat majitele monster. To to tady prořídne. A kvůli tobě! Kdyby jsi nebyl egoista tak odhalíte s tchánem tváře a trička a nevinní japanofilové zůstanou ušetřeni. Btw.: Včera jsem večeřel s japonským zenovým mistrem, který si teď vzal tak 25ti letou blondýnu, češku. Hodinky neměli ani jeden:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se