mAra_ Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 (upraveno) Dneska je hezky... Upraveno 14. března 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Mám dojem, že náš pes nás odpočúva. Začali sme sa v súvislosti so situaaciou rozprávať o zásobách potravín a tak. Pes sa na nás čudne pozrel a utekal žrať granule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Pred našim psom zásadne nerozoberáme zásadné veci Odoslané z SM-N970F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Dneska je hezky... Vsechno super vyladeny, mas to fakt hezky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Blíží se doba, kdy se pes v rodině třeba konečně hodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 D vitamín z neba zadarmo, tak to uz hej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Gerharde, je to fakt krasavec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Jejha dík. Aj Tvoji, ale by somm sa bal ze ma slupne na 1 hlt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 boží pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Jejha dík. Aj Tvoji, ale by somm sa bal ze ma slupne na 1 hlt.Kdepak, je to typický rodinný pes ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Sa mi páči ako ho "šrubuje" a nechá sa Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Moj predchadzajuci bělouš si nechal od deti aj plastovou lopatkou do guli pichat.. stylom "núúúkýý núúúkýý čo to tam mááš? čo to tam mááš?" Ani nemrkol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Byste viděli jak hlídají kočárek, když jdeme ven...Fakt malá si s nima može dělat co chce... Leze po nich, prsty v hubě normálka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Prej pes, prase to je... Opravdu doufám, že to, v čem se vyvaleli, je bahno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Nase v pilinach Odesláno z mého SM-A600FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Nase v pilinachTo je pěkné, copak to je? Mám tři tipy, cuvac, Cane Corso, podhalan? Jinak naše v hlídací pohotovosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 To je pěkné, copak to je? Mám tři tipy, cuvac, Cane Corso, podhalan? Jinak naše v hlídací pohotovosti...Pyrenejsky horsky pes. Chtel jsem do rodiny alabaje ale nesetkal jsem se s pochpenim Odesláno z mého SM-A600FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 (upraveno) Pyrenejsky horsky pes. Chtel jsem do rodiny alabaje ale nesetkal jsem se s pochpenimOdesláno z mého SM-A600FN pomocí TapatalkJsem blbec, myslel jsem Pyreneje a napsal jsem Cane Corso... No teď už to nedozenu, abych vypadal na odborníka ;-)Ale moc dobrá volba. Rodiče mají už třetí generaci podhalaňskych... Upraveno 20. března 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Jsem blbec, myslel jsem Pyreneje a napsal jsem Cane Corso... No teď už to nedozenu, abych vypadal na odborníka ;-)Ale moc dobrá volba. Rodiče mají už třetí generaci podhalaňskych...Rikal jsem si jak si to můžeš poplest?!!! Ale vim,co muze udelat s clovekem slabsi chvilka Odesláno z mého SM-A600FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Chtel jsem do rodiny alabaje ale nesetkal jsem se s pochpenim Četl jsi tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se