mlsoun1 Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Pomalu se probouzíme a budeme lumpačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Tož po obědě chodíme pěkně spinkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Dneska na procházce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Závidím Ti a už se těším až budeme s Beníkem zase lítat po lesích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Válíme se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 @mlsoun1 to bude dřív, než řekneš “borůvkový koláč” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 V 28. 10. 2023 v 18:23, mAra_ napsal: Oslavaaaaaa!!! Naše holka má rok! Máro, kolik kg v roce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Den odedne je mi lépe,tak snad ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 25 minutami, Moty napsal: Máro, kolik kg v roce? 65+ Už ji nemám jak zvážit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Bax ma dnes 2 roky ,nejvic nejlepsi kamarad.Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Gratuluji a přeji jen to dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 20 minutami, mAra_ napsal: 65+ Už ji nemám jak zvážit Máro, zkus ukecat policajty, co u dálnice váží kamióny, myslím, že to pro ně nebude problém. Jen abys nedostal flastra, že máš přetížený auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 @mAra_ Bazarová váha decimálka vyjde na pár stovek, ale tohle modernější můstkové provedení do 600kg by Vás mohlo unést oba i s gaučem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 @markwagner malý knírač byl náš první pes se ségrou. Neskutečně živá a ostrá jak břitva… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 [mention=35206]markwagner[/mention] malý knírač byl náš první pes se ségrou. Neskutečně živá a ostrá jak břitva…Jo zivej ten on teda je a appetit ma taky nekonecnej...Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 (upraveno) před 2 hodinami, Fester napsal: Máro, zkus ukecat policajty, co u dálnice váží kamióny, myslím, že to pro ně nebude problém. Jen abys nedostal flastra, že máš přetížený auto před 2 hodinami, Radek124 napsal: @mAra_ Bazarová váha decimálka vyjde na pár stovek, ale tohle modernější můstkové provedení do 600kg by Vás mohlo unést oba i s gaučem Jen si dělejte prdel z nebožáka... Do teď jsem ji vážil tak, že jsem ji vzal do náruče a stoupl si s ní na váhu..váha má limit 150kg a už dva měsíce jsme přes. K veterinářovi nechodíme, jezdí k nám domů... Tak co s tím? A ne, váhu pro psa doma nechci Minulého psa jsem bral na váhu, když se vykupovala jabka Upraveno 2. listopadu 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Archimedes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 (upraveno) před 10 hodinami, mAra_ napsal: Jen si dělejte prdel z nebožáka... Do teď jsem ji vážil tak, že jsem ji vzal do náruče a stoupl si s ní na váhu..váha má limit 150kg a už dva měsíce jsme přes. Budeš musieť schudnúť, no... Upraveno 3. listopadu 2023 uživatelem M109 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 @mAra_ kámo, jaká prdel z nebožáka? Jak si myslíš, že vážím Satanelu já? Taky už je váha na limitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se