platinumteeth Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 před 22 hodinami, Trňák napsal: Že by z toho sněhu byli nějací nadšení, to nemohu říct... To je super partička! Jak dlouho ti vydrží takhle v klidu pózovat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Už jsou naučení, jak se zastavíme u pařezu, tak se na něj štelují sami, většinou vydrží jak dlouho je třeba - čti několik fotem . Za pamlsky cokoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
platinumteeth Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Tak to je obdivuhodná výchova, asi dobrej páníček! To zachytit moji fenku NKO v nějaké rozumné póze, je vždycky na dlouhej proces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Po vycházce vykoupaný a vyčesany. Vůbec se mu to nezamlouvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Takové to naše mazlení u telky před spaním.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Co to tam je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Vanocni navsteva v utulku.. :-)Prochazka a neodolal jsem a probehl jsem se s ni klusem v lese po zasnezene ceste.. byla stastna a metelila to se mnou :-) myslim ta ctyrnoha :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Jakého mám psa? Přeci toho nejroztomilejšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 před 12 minutami, Jiří Sedlák napsal: Jakého mám psa? Přeci toho nejroztomilejšího. To musela být velká procházka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Tož po sedmé ráno jsme vyrazili a bylo to super,neboť zde na Lošticku sněží celý víkend A už letí,honil zajíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Jenom na kole do krámu a zpět. Je tam slaný mokro. To nemáme rádi. Blažena takhle dokáže usnout kdykoli, procházka neprocházka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 A už vymýšlí co by provedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 před 7 minutami, Jiří Sedlák napsal: Jenom na kole do krámu a zpět. Je tam slaný mokro. To nemáme rádi. Blažena takhle dokáže usnout kdykoli, procházka neprocházka. Tak to jo.To Já musím Beníka pořádně utahat,aby usnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Rukavičky miloval i Arťa když byl malý a Beník pokračuje v tradici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Není ten pes hubený? sakra, jednou jsem honil 2 kilometry bulteriéra, ale tohle kdyby mi uteklo, tak ani nevstávám, to nemá cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Je. A honit je fakt nema smysl. 60 km/h nedam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se