Zdenek1307 Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Neodpusťte mu ....tady mi připomína Clinta Eastwooda 1
Vit Odesláno středa v 05:54 Nahlásit Odesláno středa v 05:54 Umíte také mrknout pravým okem a sklopit levé ucho? 6 2
mlsoun1 Odesláno středa v 07:25 Nahlásit Odesláno středa v 07:25 před 1 hodinou, Vit napsal: Umíte také mrknout pravým okem a sklopit levé ucho? Neumíme,ale mi nejsme šlechtaAle můžeš nás to naučit
Vit Odesláno středa v 09:54 Nahlásit Odesláno středa v 09:54 před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Neumíme,ale mi nejsme šlechtaAle můžeš nás to naučit Je to malý kašpar, ale máš pravdu, že se nosí jako hrabě ... ... a jak se umí urážet ... 1
Fester Odesláno středa v 10:06 Nahlásit Odesláno středa v 10:06 Eště že jsme enem prostý vesnický skoták pane hrábě
mlsoun1 Odesláno středa v 17:25 Nahlásit Odesláno středa v 17:25 Můžu v klidu pojíst to uzené?Nemůžu 2
mlsoun1 Odesláno čtvrtek v 07:22 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:22 Odpočíváme a teprve na mne doléhají nedávné zážitky a vzpomínky z uplynulých měsíců….cítím smutek po ztrátě kamarádů,ale tento tvoreček mi s tím pomáhá 1 1
Vit Odesláno čtvrtek v 07:49 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:49 před 25 minutami, mlsoun1 napsal: Odpočíváme a teprve na mne doléhají nedávné zážitky a vzpomínky z uplynulých měsíců….cítím smutek po ztrátě kamarádů,ale tento tvoreček mi s tím pomáhá Dovolím si toto vážné téma trochu odlehčit: ten pes mi přijde na těch fotkách u bosých nohou nějaký omámený.
mlsoun1 Odesláno čtvrtek v 08:02 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:02 před 11 minutami, Vit napsal: Dovolím si toto vážné téma trochu odlehčit: ten pes mi přijde na těch fotkách u bosých nohou nějaký omámený. díky.Ale moje nožky voni po bylinkách a ranní travičce,když jsem šel bos přes palouček
Vit Odesláno čtvrtek v 09:55 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 09:55 (upraveno) před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: díky.Ale moje nožky voni po bylinkách a ranní travičce,když jsem šel bos přes palouček Tak to je jiná, jako bych tě viděl, s věnečkem z lučního kvítí, za svitu měsíce ... Upraveno čtvrtek v 09:56 uživatelem Vit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se