cokafola Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září Našel jsem ji u rybníka v únoru 2020 totálně vysílenou s přeraženou nohou na třikrát a bez čipu. Visela ji jak mi moje pérko..Dnes stále její vděk je nadstandardní. Teď zrovna čeká na páničku.... Škoda že lidi nejsou jak psi. ( už to má srostlé a umí s tím žít. dochtor říkal - nelámat. říkame ji trojkolka nebo pí´´´´ča černá zabil bych kdyby ji někdo ublíži...) 12 5
Prochy68 Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Přestaň si tam fotit blbosti a koukej se mi věnovat 3
Prochy68 Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září jsem rád že se dědek při všech svejch neduhach ještě pořád dokáže radovat ze života 8
Fester Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září Dneska zase sutiny a pohled figuranta z díry. Tahle byla naštěstí hodně prostorná 1 2
Vit Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Syn objevil Andyho anomálii, na jedné straně má fousy černé a na druhé straně bílé. 4 4 1
Vit Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Původně jsem to chtěl dát do vlákna "Kdo čím jezdí", ale tady se to asi ocení víc ... 6 7
DavidLC Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Dneska to bylo kdo z koho ale přežili jsme.... 2
bohus76 Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října (upraveno) Prej vypadáš podobně,dědku.... Upraveno 5. října uživatelem bohus76
mlsoun1 Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Před hodinou, bohus76 napsal: Prej vypadáš podobně,dědku.... VypadámAle vše bude dobré.Takto vypadal šmudla po kolizi…. 5
FantasticFabio Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října V 29. 9. 2025 v 7:15, Vit napsal: Syn objevil Andyho anomálii, na jedné straně má fousy černé a na druhé straně bílé. To není anomálie … ten má Jing a Jang 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se