Murphy97 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Lasky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 1 1
ABCDE Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. května uživatelem ABCDE 9 1
mlsoun1 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Tak můžu říct,že je to malý blázínekAle stejně ho miluji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
mlsoun1 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Tolik hraček má a jen ty klacíky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
mlsoun1 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
mlsoun1 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Házení je nej,samozřejmě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Ale ta voda je nej ochlazení samozřejmě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Ale dal si semnou k obědu bůček a teď už hoďku chrupčí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
ABCDE Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
mlsoun1 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května před 3 minutami, ABCDE napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nějaký kamarád v dálce?
ABCDE Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Před hodinou, mlsoun1 napsal: Nějaký kamarád v dálce? jj, poslouchal zrovna štěkot v dálce 1
ABCDE Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Fester Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Tak Kira se dneska předvedla jako vzorný spolujezdec. Vrátili jsme se na motorce z chaty, načež žena zjistila, že na chatě nechala telefon. Tak že pro něj zajedu. V tu ránu seděla Kira u motorky, že pojede se mnou. Tak jsme zajeli na chatu, vzal jsem telefon, dal cígo a hurá zpátky. Takže nějakých 250 km. Kira si jízdu užívala, stejně jako já a nemá problém ani s vyšší rychlostí, prostě schová hlavu za mě, opře si ji o moje záda a pelášíme s větrem o závod 1 1 4
DavidLC Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května No u nás jiná zkušenost, pořídil jsem bazének a nikdo se do adrenalinových akcí nežene... Maximálně jako velká miska na pití ach jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května před 3 hodinami, DavidLC napsal: No u nás jiná zkušenost, pořídil jsem bazének a nikdo se do adrenalinových akcí nežene... Maximálně jako velká miska na pití ach jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám taky na zahradě mini bazének vypadající jako mušle a nic.Za to venku leze a skáče do jakékoliv vody, od tůně-jezírek až po rybníky.A tady si ničeho nevšímá 1 1
mlsoun1 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května před 4 hodinami, Fester napsal: Tak Kira se dneska předvedla jako vzorný spolujezdec. Vrátili jsme se na motorce z chaty, načež žena zjistila, že na chatě nechala telefon. Tak že pro něj zajedu. V tu ránu seděla Kira u motorky, že pojede se mnou. Tak jsme zajeli na chatu, vzal jsem telefon, dal cígo a hurá zpátky. Takže nějakých 250 km. Kira si jízdu užívala, stejně jako já a nemá problém ani s vyšší rychlostí, prostě schová hlavu za mě, opře si ji o moje záda a pelášíme s větrem o závod To je super,že se jí to tak líbí.Hlavně se ji líbí být nejvíce s páníčkemA určitě je to lepší než cestovat v prohřátém voze.Stejně musí být zajímavé, když po cestě vlaje ten její ocásek 1
Vit Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května před 9 hodinami, mlsoun1 napsal: Mám taky na zahradě mini bazének vypadající jako mušle a nic.Za to venku leze a skáče do jakékoliv vody, od tůně-jezírek až po rybníky.A tady si ničeho nevšímá U nás je to to samé.
Fester Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května před 9 hodinami, mlsoun1 napsal: To je super,že se jí to tak líbí.Hlavně se ji líbí být nejvíce s páníčkemA určitě je to lepší než cestovat v prohřátém voze.Stejně musí být zajímavé, když po cestě vlaje ten její ocásek Ocásek a brýle budí největší pobavení. Jízda na motorce je super, ale pokud je přes 30 stupňů, taky to není nic moc. Ale naštěstí mám ke kokpitu i pláštěnku a sluneční clonu, takže bude Kira chráněná za jakéhokoliv počasí A Kira je super v tom, že se mnou jde nadšeně do všeho, co si vymyslím. Berňačku, co jsme měli před Kirou bych na motorku nedostal 3
ABCDE Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
kat. g. Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Asistence samozřejmě úplně všude . Venku chodíme bez tel., tak jen takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se