Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 11 minutami, Vit napsal:

Ta kočka by se měla přesadit do většího květináče. 

Některé kytky prospívají v těsných květináčích, kočky zřejmě patří do této skupiny 😄

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
před 52 minutami, organic napsal:

To je srandovní. mám taky Corgiho a má stejný pelech :D Jen Mikeš chybí...

Je nějaký(á) velký(á) nebo má menší pelech.

A koho ten váš frajer(ka?) potom honí po dvoře?

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 8
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 1 hodinou, Fester napsal:

My dneska s Kirou PodBrno-Pardubice-PodBrno. A když jsem byl v Pardubkách, musel jsem Kiře koupit nová skla do brýlí, aby byla ještě krutopřísnější😍 Holt má páníčka magora🤣

Nevěřil bych,že se tak dá "přesvědčit" pes na jízdu a ještě s brýlema. Asi tě fakt má ráda. 

• Like 3
Odesláno

Ha sousedi mají nového psa 😀, je podobný našemu 🤔 aha,to je náš 😂..... no už podruhý, takže nejspíš nový plot......🫣😀 

• Like 1
  • Haha 11
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

@bohus76 jak už jsem psal, Kira miluje všechno, co se hýbe, auto, loď, vlak, takže jsem doufal, že ji bude bavit i motorka. A baví. Za čtyři dny máme najeto skoro 700 km a pokaždé se dere k motorce, že ještě někam pojedeme… Brýle byl zezačátku problém, což je normální, ale pamlsky pomohly a jak se rozjedeme, brýle jsou to poslední, co řeší. Ráno bylo 13 stupňů a na Devět křížů jsme jeli po dálnici, takže dostala i “ponožku” se sluchátky, kvůli zimě. Tu nemusí, ale po rozjezdu ji taky přestala řešit. Uvažoval jsem i o pláštěnce přes kokpit, ale to jsem pak zavrhl a přežila to v pohodě.

A milujeme se oba. Ona mě a já ji. A do čeho jdu já, jde do toho se mnou. A lepší jízda na motorce, než aby seděla doma na dvoře🤣 Máme slíbenou lokomotivu, ale naše cílová meta je, proletět se ve vrtáku, takže budeme muset v záchranařině sakra zamakat😰

Upraveno uživatelem Fester
Doplnění
  • Like 5
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 1 hodinou, DavidLC napsal:

Ha sousedi mají nového psa 😀, je podobný našemu 🤔 aha,to je náš 😂..... no už podruhý, takže nejspíš nový plot......🫣😀 

Neviděl někdo našeho psa? Jo já , měl pilku na dřevo a štípačky a mumlal si něco o tom, že není až takovej blbec aby to nezvládnul ……🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 2
Odesláno

@FantasticFabio Vzhledem k délce plotu stačí štípačky, tam se těch děr vejde...🙄😁, ten provizorák je jen do prvního kousnutí...😁. Nejhorší je že má ten blboun v hlavičce fakt asi puding, výchova se nedaří....buď má nechápavý pohled, nebo se směje a pak už jen chrápe. Co s tím nadělám 🤷‍♂️😄.

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno
před 2 minutami, DavidLC napsal:

@FantasticFabio Vzhledem k délce plotu stačí štípačky, tam se těch děr vejde...🙄😁, ten provizorák je jen do prvního kousnutí...😁. Nejhorší je že má ten blboun v hlavičce fakt asi puding, výchova se nedaří....buď má nechápavý pohled, nebo se směje a pak už jen chrápe. Co s tím nadělám 🤷‍♂️😄.

Nic✌️ jestli je s ním sranda , tak ti dává hrozně moc …..

Výchova? Zkusil si hudební výchovu ? Třeba to zabere 🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Odesláno
před 10 minutami, FantasticFabio napsal:

Nic✌️ jestli je s ním sranda , tak ti dává hrozně moc …..

Výchova? Zkusil si hudební výchovu ? Třeba to zabere 🤣🤣🤣🤣

No hraje nám na nervy 😂😂

Jinak samozřejmě kámoš a miláček 🥰😍 pokud na něj zrovna neřvu "ty parchante" 😁😁....

• Haha 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...