gun4 Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Aspon ma koho hlidat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 4
Vit Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května před 4 minutami, gun4 napsal: Aspon ma koho hlidat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta kočka by se měla přesadit do většího květináče. 3
Navros Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května před 11 minutami, Vit napsal: Ta kočka by se měla přesadit do většího květináče. Některé kytky prospívají v těsných květináčích, kočky zřejmě patří do této skupiny 1
gun4 Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Byly tam jarni...ted tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 8
mlsoun1 Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Vit Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Andy a Mikeš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1 1
organic Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je srandovní. mám taky Corgiho a má stejný pelech Jen Mikeš chybí... Upraveno 26. května uživatelem organic 6 2
Vit Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května (upraveno) před 52 minutami, organic napsal: To je srandovní. mám taky Corgiho a má stejný pelech Jen Mikeš chybí... Je nějaký(á) velký(á) nebo má menší pelech. A koho ten váš frajer(ka?) potom honí po dvoře? Upraveno 26. května uživatelem Vit
organic Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Menší pelech. Kupovaný ještě když byla štěndo. Ale ona se ráda so něj natlačí a hlavu má na tom tamtou. Frajerka honí veverky a zajíce po lese. 1
Fester Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 4 hodinami, organic napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je srandovní. mám taky Corgiho a má stejný pelech Jen Mikeš chybí... Mikeša přikůpíme! 1
Fester Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května My dneska s Kirou PodBrno-Pardubice-PodBrno. A když jsem byl v Pardubkách, musel jsem Kiře koupit nová skla do brýlí, aby byla ještě krutopřísnější Holt má páníčka magora Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 5 2
ABCDE Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
bohus76 Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 1 hodinou, Fester napsal: My dneska s Kirou PodBrno-Pardubice-PodBrno. A když jsem byl v Pardubkách, musel jsem Kiře koupit nová skla do brýlí, aby byla ještě krutopřísnější Holt má páníčka magora Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nevěřil bych,že se tak dá "přesvědčit" pes na jízdu a ještě s brýlema. Asi tě fakt má ráda. 3
DavidLC Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Ha sousedi mají nového psa , je podobný našemu aha,to je náš ..... no už podruhý, takže nejspíš nový plot...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 11 1
Fester Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května (upraveno) @bohus76 jak už jsem psal, Kira miluje všechno, co se hýbe, auto, loď, vlak, takže jsem doufal, že ji bude bavit i motorka. A baví. Za čtyři dny máme najeto skoro 700 km a pokaždé se dere k motorce, že ještě někam pojedeme… Brýle byl zezačátku problém, což je normální, ale pamlsky pomohly a jak se rozjedeme, brýle jsou to poslední, co řeší. Ráno bylo 13 stupňů a na Devět křížů jsme jeli po dálnici, takže dostala i “ponožku” se sluchátky, kvůli zimě. Tu nemusí, ale po rozjezdu ji taky přestala řešit. Uvažoval jsem i o pláštěnce přes kokpit, ale to jsem pak zavrhl a přežila to v pohodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A milujeme se oba. Ona mě a já ji. A do čeho jdu já, jde do toho se mnou. A lepší jízda na motorce, než aby seděla doma na dvoře Máme slíbenou lokomotivu, ale naše cílová meta je, proletět se ve vrtáku, takže budeme muset v záchranařině sakra zamakat Upraveno 26. května uživatelem Fester Doplnění 5 1
FantasticFabio Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 1 hodinou, DavidLC napsal: Ha sousedi mají nového psa , je podobný našemu aha,to je náš ..... no už podruhý, takže nejspíš nový plot...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Neviděl někdo našeho psa? Jo já , měl pilku na dřevo a štípačky a mumlal si něco o tom, že není až takovej blbec aby to nezvládnul …… 2
DavidLC Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května @FantasticFabio Vzhledem k délce plotu stačí štípačky, tam se těch děr vejde..., ten provizorák je jen do prvního kousnutí.... Nejhorší je že má ten blboun v hlavičce fakt asi puding, výchova se nedaří....buď má nechápavý pohled, nebo se směje a pak už jen chrápe. Co s tím nadělám . 1 1
FantasticFabio Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 2 minutami, DavidLC napsal: @FantasticFabio Vzhledem k délce plotu stačí štípačky, tam se těch děr vejde..., ten provizorák je jen do prvního kousnutí.... Nejhorší je že má ten blboun v hlavičce fakt asi puding, výchova se nedaří....buď má nechápavý pohled, nebo se směje a pak už jen chrápe. Co s tím nadělám . Nic jestli je s ním sranda , tak ti dává hrozně moc ….. Výchova? Zkusil si hudební výchovu ? Třeba to zabere 1
DavidLC Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 10 minutami, FantasticFabio napsal: Nic jestli je s ním sranda , tak ti dává hrozně moc ….. Výchova? Zkusil si hudební výchovu ? Třeba to zabere No hraje nám na nervy Jinak samozřejmě kámoš a miláček pokud na něj zrovna neřvu "ty parchante" .... 2
horal Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Ahoj, jmenuju se Artuš a jsem tu nový. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se