Berbatow Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Odesláno 30. července 2008 Mám dotaz na místní Eternisty.Mám v merku tuto Eternu, ale prodejce mi zatím nedokázal věrohodně vysvětlit absenci nápisu SWISS MADE na hodinkách.Prý to někdy takhle dělali.
dknespl Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Odesláno 30. července 2008 Berbatow napsal: Mám dotaz na místní Eternisty.Mám v merku tuto Eternu, ale prodejce mi zatím nedokázal věrohodně vysvětlit absenci nápisu SWISS MADE na hodinkách.Prý to někdy takhle dělali. No zasadni informaci asi nesdelim. a) v katalogu napis swiss made okolo 6-ky maji, jinak co se da posoudit podle fotek vypadaji uplne stejne. mam doma nekolikery vintage Eterny, ktere skutacne napis Swiss, ci Swiss made na ciferniku vubec nemaji. c) Fejk Eteren (krome jednoho trapneho fejku Porsche) jsem nikdy nevidel, ani jsem o nem nikdy necetl d) mam doma cifernicky Eterna 1000 s napisem Made in Thailand na rubu. Tak a ted si udelej usudek sam :-). Teoreticky by skutecne ten dany kus (resp. serie) mohla mit vice ne-swiss dilu nez povoluje predpis, ale to je jen moje teorie, nevim jestli to tak funguje. Podle mne to ale fejk nebude. Kde to chces koupit? Jeste je mozne se zeptat na Eterna customer care viz adresa na webu. Nebo pokud by ses rozhodl tam psat, posli mi SZ, muzu poskytnout email na jejich Sales, nechci ho davat na web.
PhoeniX Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Odesláno 30. července 2008 dknespl napsal: Teoreticky by skutecne ten dany kus (resp. serie) mohla mit vice ne-swiss dilu nez povoluje predpis, ale to je jen moje teorie, nevim jestli to tak funguje. Jee, to by byla škoda, taková firma.
Berbatow Odesláno 30. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2008 (upraveno) Prodává je jeden chlápek v Polsku.Já to mám do Polska 6 km a mám tam plno obchodních partnerů.Chce za ně už nějakých 22 000,- komplet se všemi doklady a krabicí. Upraveno 30. července 2008 uživatelem Berbatow
NIGHTinGALE Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Odesláno 30. července 2008 (upraveno) dknespl napsal: a) v katalogu napis swiss made okolo 6-ky maji, jinak co se da posoudit podle fotek vypadaji uplne stejne. Katalog sice nemám, ale na webu tedy vypadají jinak. Skutečně jsou ve tvém katalogu stejné? Na webu je rozdíl v nápisu swiss made, v ciferníku (vnitřní luneta má po obvodu čárky a ne ty divné tečky) a hlavně mají nožky jiný tvar (na webu jsou rovné, kdežto ty z fotky je mají prohlé / vnitřní stranu). Navíc ty tečky ani nelícují s indexy (špičkami indexů). Jestli jsou ty z fotky pravé, pak jsou imho dost hnusné. Ty tečky vypadají divně... A pouzdro taky... Přikládám výřez z Eterna webu. http://www.eterna.ch/#/kontiki/four-hands/....41.12.1148/28/ Edit: Možná je to optický klam, ale ty z fotky mají divný řemen. Obšití je křivé a navíc mi i přijde, že mezi nožkama nesedí úplně přesně. Ale možná se pletu a jsou ty hodinky v pořádku. Upraveno 30. července 2008 uživatelem NIGHTinGALE
dknespl Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Odesláno 31. července 2008 Uznavam, trestuhodne prehlednuti s temi teckami misto carek. Tvar nozek ani remen mi ale nepripada rozdilny. Otazka je proc by nekdo, kdyz uz se dela s padelkem tam neudelal carky jak maji byt a delal by se misto toho s teckami. Mozna skutecne neni spatny napad poslat tu fotku do firmy. Jake je referencni cislo v papirech? Ty podobne ale s carkami maji 1592.41.41.1116. Co je to za rok vyroby? V kazdem pripade na ebay proworth je ma za 1500 USD (nebo nejlepsi nabidce) (a maji swiss made i carky :-) (http://cgi.ebay.de/NEW-Eterna-KonTiki-Four-Hands-Automatic-Watch_W0QQitemZ360074515308QQihZ023QQcategoryZ31387QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem). Bral jsem od nej 1948 COSC k plne spokojenosti.
New Milis Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Odesláno 31. července 2008 Taky mám dobrou zkušenost s Proworth, bejt tebou, tak to koupím tam. Ony tohle asi nebudou fejky ale představ si, že je pak budeš chtít prodat a budeš v opačný situaci: "A proč tam není swiss made, a proč tam jsou ty debilní tečky, a proč to je tak levný...."
Berbatow Odesláno 31. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2008 Nějaké další fotky.Prodávající souhlasí s ověřením pravosti.
CzechJoker Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Odesláno 31. července 2008 Logicky bych usuzoval, že to nebude fake - číňan by určitě nezapoměl na Swiss made. Spíš možná nějaký souběh vyrobený mimo Švýcarsko, ale na to asi nejlépe odpoví přímo výrobce.
redd Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Odesláno 31. července 2008 Swiss Made a tečky místo čárek bych jako problém neviděl...
redd Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Odesláno 31. července 2008 Google ještě poradil tohle: http://www.professionaljeweler.com/archive...v04/1104tp.html Pravděpodobně tedy model 2004.
Snow Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 (upraveno) Ahoj Berbatowe, nechci nic předjímat, ale píšeš, že je prodejce v Polsku, fotografie, které jsi postoval jsou však od člena fóra Watch Lounge, který má nick Thies a udává bydliště Lübeck,spolková země Schleswig-Holstein, prohléni si pozorně fotografie z jeho prodejního inzerátu, Eterna Kontiki four-hands schwarz 42mm a úsudek si udělej sám. Edit pro porovnání foto árijce a foto Poláka (?) převzaté z Tvého postu. Upraveno 1. srpna 2008 uživatelem thesis
rorda Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 Polák koupí od Němce a dráž prodá Čechovi ... Hodinky prostě nejsou jeho ... Timhle svinskym způsobem obchoduje spousta malejch smradů na Aukru a občas jsou z toho docela tristní příběhy, protože se jim nepodaří koupit pro svýho kupujícího a různě se vymlouvaj ... Aspoň co jsem slyšel neb na Aukro už nelezu ...
redd Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 (upraveno) 850 Eur + nějaký poštovný, atd. Rozhodně mi nepřijde cena 22K nějaká přestřelená... Tak ho stáhni na 20 a oba budete spokojeni. Upraveno 1. srpna 2008 uživatelem redd
INA Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 thesis napsal: Ahoj Berbatowe, nechci nic předjímat, ale píšeš, že je prodejce v Polsku, fotografie, které jsi postoval jsou však od člena fóra Watch Lounge, který má nick Thies a udává bydliště Lübeck,spolková země Schleswig-Holstein, prohléni si pozorně fotografie z jeho prodejního inzerátu, Eterna Kontiki four-hands schwarz 42mm a úsudek si udělej sám. ......... Ano je zvlastni ze "Polak" nepouziva aktualni foto, nicmene jestlize byl kupcem techto konkretnich hodinek, ktere byly prodany uz 4.6. za Eur 850,-Eur a nenosil je, tak se to da pochopit... Vzhledem k tomu, ze na vyse uvedenem odkazu od Thesise jsou i obrazky ser. cisla hodinek, tak uz nemas zadny problem si overit u "Polaka" jestli to jsou skutecne ty hodinky z nemecka a take primo u Eterny...
rorda Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 Aha, on už je prodal, beru zpět, že nejsou jeho ... To ostatní ale platí ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se