Logarex Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu V 2. 11. 2024 v 11:53, Jerryl napsal: Na tuhle značku jsem přišel náhodou až dnes. Asi nejvíc se mi líbí decentní model Sutnar. Českým značkám obecně fandím, ale mám obavy, že odkazy na naše lokální motivy mohou být pro širší expanzi omezující a spolu s poměrně ambiciózně nastavenými cenami nebude lehké ve světové konkurenci uspět. Držím palce! Mě se ten projekt líbí od začátku. Cením úspěšné české značky. A to rozhodně nejsem jejich cílovka. Jejich ceny mi přijdou hodně ambiciózní na to, že kupují strojky a v Čechách to sestavují. To že vygravírují rotor je sice hezký, ale málo. Za ty peníze bohužel půjdu radši do Švýcarska nebo Japonska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu V 6. 11. 2024 v 8:42, Logarex napsal: Mě se ten projekt líbí od začátku. Cením úspěšné české značky. A to rozhodně nejsem jejich cílovka. Jejich ceny mi přijdou hodně ambiciózní na to, že kupují strojky a v Čechách to sestavují. To že vygravírují rotor je sice hezký, ale málo. Za ty peníze bohužel půjdu radši do Švýcarska nebo Japonska. Já tu cenu vzhledem k tomu jaké mají vybavení, kolik stojí i vývoj a výroba pouzdra a marketingu plně chápu. I když nejsem jejich cílová skupina fandím jim a musím přiznat že můj dost kritický přístup když jsem je poprvé viděl nebyl vhodný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Před hodinou, Czechgun napsal: Já tu cenu vzhledem k tomu jaké mají vybavení, kolik stojí i vývoj a výroba pouzdra a marketingu plně chápu. I když nejsem jejich cílová skupina fandím jim a musím přiznat že můj dost kritický přístup když jsem je poprvé viděl nebyl vhodný. Tak chápu, že to není z plezíru, ale že tím rozpouštějí náklady, ale i tak pochybuju o jejich ziskovosti. Když vidím, že jejich limitky o pár kusech jsou v podstatě ještě na krámě k mání... tak... Hlavně by mě zajímalo, jaká cena bude těchto hodinek na případném aftermarketu. A to pochybuji, že někdo za ně dá aspoň polovinu ceny. Tyhle mikrobrandy tímto trpí a je vcelku jedno v jaké cenové kategorii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Ekonomicky to asi nebude žádnej zázrak. Upřímě bych nechtěl být v roli hlavního investora. Vzhledem k tomu, že největší hodinková komunita u nás jsme tu my, tak se mi úplně nezdá, že bychom jejich ziskovost zachránili. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se