Přejít na obsah

Hodinky PROVOKE

Doporučené příspěvky

Karbonová pouzdra. Z těch jsem byl celou dobu nervózní. Hlavně z toho aby byla kvalita materiálu stejná jako na první kus. Pokud by byl karbon špatný celý projekt by na tom skončil a to by byl pěkný průser. Výrobce naštěstí splnil co slíbil a materiál je perfektní. Teď už jsem o dost klidnější protože všechno ostatní jde dobře a podle plánu. 

IMG_1834.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Posledních čtrnáct dní jsem měl tolik práce že ani nebyl čas přidávat fotky. Ale to neznamená že se nic neděje. Všechny vyráběné díly na hodinky jsou hotové. Zde jsou korunky, zavitové vložky do karbonu a montážní zátky. Všechno samozřejmě kvůli co nejmenší hmotnosti z titanu.

IMG_1858.jpeg

198bd316-9a82-4c8e-8e6c-e13ed3aab44f.jpeg

c01ee8f9-7835-4f51-9738-8d7347384e93.jpeg

7c1bf4f5-80b5-4ed4-9629-c8650c98640f.jpeg

939af429-3297-4ebe-9478-454a01951f80.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Na facebooku na mě asi před dvěma měsíci vyskočila soutěž pro začínající podnikatele od 02. Řekl jsem si proč to nezkusit a přihlásil jsem se. No a povedlo se 🙂 I když je to maličkost mám velkou radost. Je to moje první výhra v nějaké soutěži. 

odvaha za milion.JPG

• Like 10
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Všem co mají objednané hodinky z Hithit jsem napsal email. Pokud ho nevidíte podívejte se do složky se spamem. Práce na projektu úspěšně pokračují až budu mít trochu volněji tak se o všem víc rozepíšu. Dnes přidám pár fotek hotových dílů. 

Užijte si zbytek léta já se jdu zavřít do dílny a dlouho se asi nepodívám ven 😄

P.S. Nová dílna je hotová kdo se bude chtít stavit podívat na hodinky pokecat stačí napsat a domluvíme se. 

PROVOKE CIFERNÍKY A LUNETY.jpg

PROVOKE CHYBĚJÍCÍ DÍL.jpg

PROVOKE KUPOVANÉ DÍLY 2.jpg

PROVOKE KUPOVANÉ DÍLY 1.jpg

PROVOKE POUZDRA.jpg

PROVOKE DÝNKA.jpg

PROVOKE RUČIČKY.jpg

PROVOKE DROBNÉ DÍLY.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, DarylVanHorne napsal:

Tohle je fakt brutální 😲😍 Upřímně lituji, že jsem toto vlákno nenavštívil dříve a že jsem si žádné neobjednal včas 😭

Sledovat proces výroby je úžasné - opravdu velmi pěkně to dokumentuješ. Prostě pecka 👍 

Díky 🙂 

Pokud by jsi chtěl hodinky podívej se na můj e-shop kde je můžeš objednat. Objednávky z e-shopu budu vyřizovat potom co odešlu všechny hodinky z kampaně. https://www.provokewatch.com/

Odkaz ke komentáři

Čau @Czechgun projížděl jsem tvoje stránky a brnkla mě do očí chyba v textu na víčku. Vím, že se tu ty texty řešili, tak jen pro tvoje info ať si to do budoucna pořešíš. Asi je to stará fotka.

Držím palce a sledování toho vlákna je lepší než seriál na Netflixu....

image.thumb.png.3fcde1bc3d284c5771ca57b98549d4c8.png

Odkaz ke komentáři

V 22. 8. 2024 v 10:39, Kotlick napsal:

Čau @Czechgun projížděl jsem tvoje stránky a brnkla mě do očí chyba v textu na víčku. Vím, že se tu ty texty řešili, tak jen pro tvoje info ať si to do budoucna pořešíš. Asi je to stará fotka.

Držím palce a sledování toho vlákna je lepší než seriál na Netflixu....

image.thumb.png.3fcde1bc3d284c5771ca57b98549d4c8.png

Ahoj, vím o tom a jak budu mít smontované hodinky jsou na řadě fotky. Chci doplnit i fotky variant. Na web teď už nemám kapacitu. Měl jsem toho nějak moc v osobním  i pracovním životě a všechnu energii teď dávám do výroby první série. 

Odkaz ke komentáři

Když se vám stane koníček prací už pak vlastně nechodíte do práce. Tenhle citát je hluboká pravda. Už téměř osm let "nechodím do práce" a dělám to co mě baví. Proto mi ani nevadí když musím jít pracovat v neděli večer. 

unnamed (47).jpg

• Like 2
Odkaz ke komentáři

Pozice datumového okénka. Téma na hodně dlouhou debatu. Každý má jinou představu. Za mě je to pozice na trojce a dal bych za to ruku do ohně 😄 Každopádně není problém datum posunout na jinou pozici nebo změnit tvar okénka. Jediný limit je průměr datumového věnce. Na obrázcích jsou rozpracované návrhy custom ciferníků  s různými pozicemi datumového okénka. Při změně pozice bude datumový věnec vždy černý s mosaznými čísli. Také není problém měnit font písma. 

Pokud máte objednané zakázkové provedení hodinek mrkněte se na email. Psal jsem jsem všem a od několika zákazníků nemám odpověď. 

4_5.JPG

6.JPG

12.JPG

Odkaz ke komentáři

Přidávám slíbenou fotku "no date" ciferníku. Pro zajímavost přidám i pár fotek jak ciferník vzniká. Ještě chybí DLC povlakování, leštění indexů a nanesení luminescence. Omluvte špatné natočení obrázku až budu mít čas zjistím kde je chyba. Na posledním obrázku je ciferník bez datumovky. Pracuji teď na custom hodinkách a když budu moct zveřejnit hotové hodinky přidám pak zajímavé fotky, nějaké návrhy jsou fakt super. 

20240830_094756.jpg

20240830_094756.jpg

20240830_094306.jpg

20240830_093639.jpg

Upraveno uživatelem Czechgun
  • Like 2
Odkaz ke komentáři

Věděl jsem že mě to bude bavit ale ne že až tak moc. Návrh zakázkových hodinek je fakt super  proces. Nejlepší na tom je ten vývoj který začíná větou smažeme nuly nebo změníme indexy a končí to vztyčeným prostředníčkem místo indexu na první hodině 🙂 Určitě sem pak přidám fotky hotových hodinek od zákazníků kteří s tím budou souhlasit. Už se mi celkem povedlo vychytat celý proces návrhu. Nejlepší je když zákazník přijede na dílnu a na vlastní oči se podívá jaké jsou možnosti. 

Celý projekt jede do finále, vše je ready na povrchové úpravy a montáž. Jako první budu odesílat limitovanou edici. Také přivítám první zákazníky na workshopu. Sám jsem zvědav jak to celé půjde. 

Na obrázku je fotka z výroby vlastního loga na korunku. 

458256285_844500117657955_2460344107412399191_n.jpg

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, Zdenek1307 napsal:

Super práce! Aj ty No Date budou na e-shopu? Případně ty Date mezi 4 a 5? 🙂

Ahoj, nebudou skladem hned k odběru ale budou s dostupností třeba za měsíc. Je to kvůli tomu abych pak nemusel mít skladem spoustu variant. Věci jako stříbrné nebo černé ručky jsou bez problému ale další typ ciferníku pro mě znamená další peníze které mi budou "ležet na stole" místo abych je dal třeba do vývoje dalšího modelu. 

Až budu mít všechny varianty skladem mám v plánu celkově upravit shop co se týče fotek atd... 

A samozřejmě i nadále pro členy fora bude vždy možné domluvit nějaké malé úpravy ta jak to bylo během Hithit kampaně. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...