Libor_OV Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Za mě by pro výběr rozhodovaly ručky - jak budou vypadat do leštěné a jak do all black varianty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 19. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září No date provedení taky nevypadá vůbec špatně. Ten spodní povrch není ve skutečnosti tak hrubý ted to tak vypadá protože na ciferníku je ještě voda po broušení. Teď ho čeká koupel v ultrazvuku pak v lihu a nakonec lumi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 21. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Jestli jsem se něčeho bál tak to je patinování bronzu. Ale mám kamaráda který mi poradil úžasný přípravek a výsledkem je krásná patina. Všechny hrany jsem nakonec vzal brusným rounem a výsledek se dost podobá povrchové úpravě gun metal. Na videu to není vidět pak lépe nafotím detaily. Krátké video z patinování zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 25. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září Už podruhé během čtrnácti dnů mě skolila nějaká viróza, ale na tohle jsem už nevydržel čekat. Nadopovaný paralenem jsem zajel do dílny a složil tuhle nádheru. Ve skutečnosti vypadají hodinky naživo ještě lépe je těžké to zachytit na telefon. Každý z pěti vyrobených kusů má jedinečný vzhled který ještě podtrhuje unikátní hybridní karbon s bronzem. Teď už jen zbývá nasadit ručičky které jsou samozřejmě také z bronzu. Pokračování příště. 3 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září (upraveno) este sem hod nejake fotky z procesu nanasania lumi karbon s bronzom vyzera zaujimavo Upraveno 25. září uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září Fakt pěkný šikula.. přeji brzké uzdravení! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 25. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září (upraveno) před 4 hodinami, Harwey napsal: este sem hod nejake fotky z procesu nanasania lumi karbon s bronzom vyzera zaujimavo Zrovna na tomhle ciferníku jsem to natáčel a pak jsem zjistil že celou dobu byla v záběru moje hlava takže udělám nové video. Upraveno 25. září uživatelem Czechgun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 26. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Karbon je úžasný materiál ale má i několik negativ a jedním je to že se do pouzdra musí lisovat závitové vložky. Na videu je lisování závitových vložek M1,6. Vložky jsou samozřejmě z titanu. Všimněte si vnějšího profilu závitové vložky. Je navržený tak aby se vložka "zakousla" do materiálu a při dotažení šroubů nemohla vylézat ven. Video zde. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 29. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Natočil jsem trochu delší video co vše obnáší úprava datumového věnce. Jak se vám líbí nový vzhled datumovky s patinou? Video zde. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolek86 Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září před 34 minutami, Czechgun napsal: Natočil jsem trochu delší video co vše obnáší úprava datumového věnce. Jak se vám líbí nový vzhled datumovky s patinou? Video zde. Klobouček Pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 29. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září před 10 minutami, Dolek86 napsal: Klobouček Pane! Díky, jsem fakt rád že jsem se k tomu odhodlal protože teď ty hodinky vypadají úplně jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Návštěva Pejřimova mě nemine! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 30. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Dnes jsem zjistil že mám na Herohero tři odběratele. Vůbec jsem to netušil protože jsem čekal že mi přijde mail s upozorněním. A to jsem si včera říkal že se na to vyprdnu když nemám ani jednoho sledujícího. Dnes jsem přidal první video a další mám v plánu. Zrovna to začíná být na dílně zajímavé takže pokud máte chuť nahlédnout za oponu je ten správný čas dát odběr a sledovat mě Odkaz a zde : https://herohero.co/provokewatch?postId=xlidymjiwmxjfkjsdzoiyygdjsxmdolhna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 30. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Na tuhle chvíli jsem se neskutečně těšil a zároveň jsem byl i nervózní jestli všechno klapne. A právě teď to přišlo. První hodinky z Hithit jsou hotové. Za tímhle okamžikem je spousta práce, nervů a nejistoty ale povedlo se to! Škoda že se na fotce nedá zachytit jak skvěle hodinky vypadají naživo. Karbon s bronzem je úžasný a perfektně ho doplňuje luneta a cifernik z bronzu. A k tomu patinovane bronzové ručičky. 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 30. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Video je vždy lepší než deset fotek takže tady je :-) Mám fakt ohromnou radost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září mozno si to sem uz daval, ale ako to svieti takto po novom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 2. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října V 30. 9. 2024 v 15:15, Harwey napsal: mozno si to sem uz daval, ale ako to svieti takto po novom? Ahoj právě jsem to chtěl vyfotit a zjistil jsem že samsung nějak neumí fotit lumi ve tmě. Místo hranatých indexů mi z toho udělal kulaté body. Až budu u jiného telefonu vyfotím to. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 2. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Ručičky na limitovanou edici nasazeny. Teď už jen usadit do pouzdra a připravit k odeslání. Pomalu ale jistě se mi daří dohnat skluz. Video zde. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Musíš to fotit v režimu "PRO" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 3. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října Už to postupně leze na svět . Tyhle hodinky jsou zakázkové. Odlehčená luneta, cifernik bez nul a datum na pozici mezi 4 a 5. 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se