Jaem Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Ako sa dalo ocakavat, cinania sa posnazili. Pripravili nezabudnutelny otvaraci ceremonial. Ako sa pacil vam?
Návštěvník tolja Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Vzhledem k tomu, že nesouhlasím s místem jejího konání, tak ji důsledně ignoruji.
mengelis Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Ako sa dalo ocakavat, cinania sa posnazili. Pripravili nezabudnutelny otvaraci ceremonial. Ako sa pacil vam? Nostradamus prý prorokoval, že během téhle olympiády se semele něco, co povede k WWIII. A kuk do Gruzie a už se tam něco v geopoliticky citlivém regionu fakt mele.
Jakubisko Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Nostradamus prý prorokoval, že během téhle olympiády se semele něco, co povede k WWIII. A kuk do Gruzie a už se tam něco v geopoliticky citlivém regionu fakt mele. Nemas k tomuhle Tvemu tvrzeni nejaky podklad? Docela rad bych si o tom neco precetl.
mengelis Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Nemas k tomuhle Tvemu tvrzeni nejaky podklad? Docela rad bych si o tom neco precetl. V poslední době je toho plný internet. Stačí si vygooglit "end of times", "obama antichrist", "2012", "games of slaughter", a už se to valí...
xlaque Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Nostradamus prý prorokoval, že během téhle olympiády se semele něco, co povede k WWIII. A kuk do Gruzie a už se tam něco v geopoliticky citlivém regionu fakt mele. A nepredpovedal nahodou, že začne na Blizkom v&chode ? Neznavažujem osobu Nostradama, len bodam do tychto "proroctiev", ktorych je priliš veľa a akosi nemaju veľa spoločne s pôvodnym autorom
Návštěvník Snow Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Nostradamus prý prorokoval, že během téhle olympiády se semele něco, co povede k WWIII. A kuk do Gruzie a už se tam něco v geopoliticky citlivém regionu fakt mele. Ale hovno třetí světová, v Gruzii se to mele furtem furt. Zahájení bombastické, těžko překonatelné, olympiádu žeru a od tv mě nikdo neodtrhne, nezajímá mě akorát trapolína, i když.........
Cyber Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Ale hovno třetí světová, v Gruzii se to mele furtem furt. Zahájení bombastické, těžko překonatelné, olympiádu žeru a od tv mě nikdo neodtrhne, nezajímá mě akorát trapolína, i když......... No mě by zase zajímala akorát ta trampolína, zbytek tvlypiády je mi šumafuk.
redd Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Musim uznat, že zahájení měl Číňan fakt zmáklý. Moc se mi to líbilo...
heboš Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Pomalu to ani nezačalo a už máme zlatou!
mengelis Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Pomalu to ani nezačalo a už máme zlatou! Aspoň sme chvíli vedli žebříček národů :-D
VS Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Nostradamus prý prorokoval, že během téhle olympiády se semele něco, co povede k WWIII. A kuk do Gruzie a už se tam něco v geopoliticky citlivém regionu fakt mele. Neudivuje mě, že všechny tyto "zázračně" předpovězené události byly předpovězeny bez výjimky až potom, co se staly
mengelis Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Neudivuje mě, že všechny tyto "zázračně" předpovězené události byly předpovězeny bez výjimky až potom, co se staly Že se něco na během olympiády semele sem četl už letos v lednu.
Kalifx Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Vzhledem k tomu, že nesouhlasím s místem jejího konání, tak ji důsledně ignoruji. Mám naprosto stejný názor. Olympiádu též "bojkotuji".
VS Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 (upraveno) Že se něco na během olympiády semele sem četl už letos v lednu. Že se někde něco semele není předpověď. Na světě se pořád něco mele. Není umění předpovědět katastrofu bez udání času a místa. Ono se do toho vždycky něco trefí. Předpověď by byla, kdyby někdo včera zavolal strojvůdci Eurocity, ať zastaví ve Studénce a dá si kafe, protože spadne most. Jinak jsou to jenom bláboly. Upraveno 9. srpna 2008 uživatelem VS
B.F.G. Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Zpolitizované divadlo vydávané za sport mě nebere. Je to šaškárna plna feťáků.
babaq Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Olympiáda není nic jiného než snaha čínského komunistického režimu stát se "hezčími" pro svět. Chvílemi připomínala vojenskou přehlídku (olympijská vlajka nesená strojovým pochodem vojenské hlídky? hmm hmm), chvílemi spartakiádu. Chvíli vlajku nesli i zástupci ujgurské menšiny a tibeťanů, což je naprostý výsměch. Děkuji, nechci. Pár upocených strejců mi nijak neimponuje, a fakt že se potí v Číně je v mých očích činí ještě méně snesitelné. Na náměstí nebeského míru se nesmí fotit, jinak vás zavřou. Pro účast v hledišti vás musí doporučit uliční výbor komunistické strany.
utrejch Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Olympiáda není nic jiného než snaha čínského komunistického režimu stát se "hezčími" pro svět. Chvílemi připomínala vojenskou přehlídku (olympijská vlajka nesená strojovým pochodem vojenské hlídky? hmm hmm), chvílemi spartakiádu. Chvíli vlajku nesli i zástupci ujgurské menšiny a tibeťanů, což je naprostý výsměch. O moc horsi je signal dovnitr. Pro normalni cicani to ted vypada jako by cin abyla normalni standarni zeme uznavana vsemi staty. Letni olymposku nesleduji nikdy, takze ted taky ne
Šimon Stoklasa Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 No, taky nejsem zastáncem místa konání, ale na úvodní ceremoniál jsem se chtěl podívat, prostě zvědavost, jak se s tím vypořádali. A příjemně překvapili.
Gilius Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 A máme druhé zlato......opět střelba......David Kostelecký
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se