lucid Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Manželka říká, že jsem hodně ukecanej a komunikativní Ty máš manželku? Chudera, si (doma) asi ani nevrzne.
michalval Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Chlapi, tak už nechte mikroshopa žít. Včera se to tady vyjasnilo, modům to stačilo a vy zas do něj šijete?No tak toho napsal 30 za den, no a? Jednak tady "vypovídal před porotou" a pak napsal něco o lupách, co mi přišlo docela poučné.Byli tady adepti, jejichž příspěvky byly typu: "Nádhera", "Och", "Ach", tohle snad není totéž. A hlavně už brzy si budeme moci koupit levné a dobré lupy.
Návštěvník mikroshop Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Bob123 - Díky za radu, pokusím se v tom orientovat:-)vojta1 - no je pravda, že kolikrát to už tak je:-)michalval - Díky za zastání:-) Já su v pohodě. Někteří lidé chtějí jen bezhlavě plkat, jiní se chtějí něco dozvědět. Dříve fóra byla o názorech a argumentech. Dnes klávesnice snese všechno
Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Chlapi, tak už nechte mikroshopa žít. Včera se to tady vyjasnilo, modům to stačilo a vy zas do něj šijete?No tak toho napsal 30 za den, no a? Jednak tady "vypovídal před porotou" a pak napsal něco o lupách, co mi přišlo docela poučné.Byli tady adepti, jejichž příspěvky byly typu: "Nádhera", "Och", "Ach", tohle snad není totéž. A hlavně už brzy si budeme moci koupit levné a dobré lupy. NENENE - za půl roku.
zekon7302 Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 V Praze nic, jen namrzlý sklo u auta. Zatím to zvládly za 2 minuty ostřikovače a stěrače a topení, ale bude hůř a už to cítím v kostech. Zase začnou padat ty zbytečný bílý h...a a bude mi zima a budou štrapáce. Až na jaře ty s....y zase slezou tak se zase ukáže jak byli majitelé čoklů přes zimu poctiví. Zas to bude pod okny sm.dět jak otevřená žumpa. Já chci duben Jsi mi připomněl, vytáhnu auto z garáže, nasednu a po chvíli si říkám, na co to hovado přede mnou asi jede, že to tak sk...ně smrdí. Problém jsem objevil na botě, jinak pejsky mám rád.
michalval Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 NENENE - za půl roku. A jo, pravda.Tak to už bude tou dobou mikroshop fanda do hodinek nebo bude... fuč
Návštěvník mikroshop Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 A jo, pravda.Tak to už bude tou dobou mikroshop fanda do hodinek nebo bude... fuč uvidíme... třeba dostanu červenou kartu
long Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 to: Bohus76 Jistí to VŠECHNO nyní Charita BROUMOV ´, která dala kontejner 200 metrů od našeho baráku a předtím jsem dojel k IKEA na Zličín.I k nám ke kontejnerům chodí morgoši v poslední době snad i takové tipy jako je Pákistán, nebo Bangladéš a jiná pakáž dělající tam bordel !!!!
straspol Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Jsi mi připomněl, vytáhnu auto z garáže, nasednu a po chvíli si říkám, na co to hovado přede mnou asi jede, že to tak sk...ně sm.dí. Problém jsem objevil na botě, jinak pejsky mám rád.Já taky, ale když po nich majitelé ulízí. Když to hajzlové nechají ležet, nejradši bych je to přinutil sežrat s octem a cibulí (ty majitele, přirozeně...) . Zatepla.
long Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 (upraveno) Ani ne tak naštval jako spíše n....l ten frajer co je tady dva dny a poradí všem od té jediné správné lupy až po nákup auta kdy level nejvyšší je Fiat Muplipla.Extra hnusný auta s mizivým prodejem i v rámci Fiatu a ještě navíc je to Fiat.To je stejný jako jít za buchtama a klofnout tam tu co má jednu nohu kratší a je blbá jak troky, fiknout jí a příští den všem kámošům vyprávět, že to byl šťouch Vašeho života a nejlepší na té buchtě byla nakonec ta debata o Homérovi . Upraveno 25. listopadu 2013 uživatelem long
zekon7302 Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Já taky, ale když po nich majitelé ulízí. Když to hajzlové nechají ležet, nejradši bych je to přinutil sežrat s octem a cibulí (ty majitele, přirozeně...) . Zatepla. Asi tak nějak.
travex Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Sakra, že ty největší šrámy hodinky schytaj v bezpečí domova. No je to normální?
tommas4 Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Sakra, že ty největší šrámy hodinky schytaj v bezpečí domova. No je to normální?Futra?
travex Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Futra? Omítka, bohužel nikoliv fajnová.
StefanM Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Omítka, bohužel nikoliv fajnová.Pred tyzdnom som si takisto o omietku poskriabal akrylove sklicko Dnes mi prisla hodinkovica, tak sa musim naucit ich doma odkladat.
mondeo2 Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Nechápu, přijdu domu hodinky okamžitě odkládám, v práci to samé přijdu do laborky a hodinky jdou na poličku.
Návštěvník YPO Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 A kdy je nosis?unitas vole
GSIA79 Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Každej večer vyndám hodinky z pouzdra, dám si je na ruku, postavím se před zrcadlo a koukám jak nám to spolu hezky sluší.
mondeo2 Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 A kdy je nosis?Já nevím, když někam jdu tak si je i vezmu no.Třeba minulý měsíc jsem si je vůbec nebral.............................odvykačka no
Doporučené příspěvky