Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi, tak už nechte mikroshopa žít. Včera se to tady vyjasnilo, modům to stačilo a vy zas do něj šijete?

No tak toho napsal 30 za den, no a? Jednak tady "vypovídal před porotou" a pak napsal něco o lupách, co mi přišlo docela poučné.

Byli tady adepti, jejichž příspěvky byly typu: "Nádhera", "Och", "Ach", tohle snad není totéž. A hlavně už brzy si budeme moci koupit levné a dobré lupy.  :cheers:

Návštěvník mikroshop
Odesláno

Bob123 - Díky za radu, pokusím se v tom orientovat:-)
vojta1 - no je pravda, že kolikrát to už tak je:-)

michalval - Díky za zastání:-) Já su v pohodě. Někteří lidé chtějí jen bezhlavě plkat, jiní se chtějí něco dozvědět. Dříve fóra byla o názorech a argumentech. Dnes klávesnice snese všechno :death: 

Odesláno

Chlapi, tak už nechte mikroshopa žít. Včera se to tady vyjasnilo, modům to stačilo a vy zas do něj šijete?

No tak toho napsal 30 za den, no a? Jednak tady "vypovídal před porotou" a pak napsal něco o lupách, co mi přišlo docela poučné.

Byli tady adepti, jejichž příspěvky byly typu: "Nádhera", "Och", "Ach", tohle snad není totéž. A hlavně už brzy si budeme moci koupit levné a dobré lupy.  :cheers:

NENENE - za půl roku. :cool02:

Odesláno

V Praze nic, jen namrzlý sklo u auta. Zatím to zvládly za 2 minuty ostřikovače a stěrače a topení, ale bude hůř a už to cítím v kostech. Zase začnou padat ty zbytečný bílý h...a a bude mi zima a budou štrapáce. Až na jaře ty s....y zase slezou tak se zase ukáže jak byli majitelé čoklů přes zimu poctiví. Zas to bude pod okny sm.dět jak otevřená žumpa. Já chci duben :crying_anim:

Jsi mi připomněl, vytáhnu auto z garáže, nasednu a po chvíli si říkám, na co to hovado přede mnou asi jede, že to tak sk...ně smrdí. Problém jsem objevil na botě, jinak pejsky mám rád.

Návštěvník mikroshop
Odesláno

A jo, pravda.

Tak to už bude tou dobou mikroshop fanda do hodinek nebo bude... fuč  :)

uvidíme... třeba dostanu červenou kartu :lol2:

Odesláno

to: Bohus76

Jistí to VŠECHNO nyní Charita BROUMOV ´, která dala kontejner 200 metrů od našeho baráku a předtím jsem dojel k IKEA na Zličín.

I k nám ke kontejnerům chodí morgoši  v poslední době snad i takové tipy jako je  Pákistán, nebo Bangladéš a jiná pakáž dělající tam bordel !!!!

Odesláno

Jsi mi připomněl, vytáhnu auto z garáže, nasednu a po chvíli si říkám, na co to hovado přede mnou asi jede, že to tak sk...ně sm.dí. Problém jsem objevil na botě, jinak pejsky mám rád.

Já taky, ale když po nich majitelé ulízí. Když to hajzlové nechají ležet, nejradši bych je to přinutil sežrat s octem a cibulí (ty majitele, přirozeně...) .  Zatepla. :furious:

Odesláno (upraveno)

Ani ne tak naštval jako spíše n....l ten frajer co je tady dva dny a poradí všem od  té jediné správné lupy až po nákup auta kdy level nejvyšší je Fiat Muplipla.

Extra hnusný auta s mizivým prodejem i v rámci Fiatu a ještě navíc je to Fiat.

To je stejný jako jít za buchtama a klofnout tam tu co má jednu nohu kratší a je blbá jak troky, fiknout jí a příští den všem kámošům vyprávět, že to byl šťouch Vašeho života a nejlepší na té buchtě byla nakonec ta debata o Homérovi .

Upraveno uživatelem long
Odesláno

Já taky, ale když po nich majitelé ulízí. Když to hajzlové nechají ležet, nejradši bych je to přinutil sežrat s octem a cibulí (ty majitele, přirozeně...) .  Zatepla. :furious:

Asi tak nějak.

Odesláno

Každej večer vyndám hodinky z pouzdra, dám si je na ruku, postavím se před zrcadlo a koukám jak nám to spolu hezky sluší. :goof:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...