tommas4 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Stejně jim tady bude zima. Už teď v Řecku shání zimní bundy, takže by možná bylo lepší orientovat se na oblasti kde je více teplo a převládá tam východní náboženství a kultura, například Turecko, Emiráty, Omán a podobně. Mám rád zatracovaný emerický móresy kdy každý imigrant maká namísto natahování rukou na sociálce. A vůbec, každý stát v Evropě má legálně zvolenou vládu a to je ještě zastřešeno evropským parlentem, tak že by s tím něco udělali? Je to jejich práce a za tu je všichni platíme tak hýbat se chlapci a kvótovaná děvčata, šup šup než se něco fest posere. Kurva jak já mirumilovnej člověk dostanu do jednoho postu politiku s náboženstvím a rasismem topovaným genderovou diskriminací? Ach ano, to bude to víno. Radši sklapnu než dostanu ban. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Diskuze nečti, to je o nervy...Nechci se tu rozepisovat, ale v bezpečí Kosu se chovají jako dobytek....i k sobě navzájem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 No já bych taky nebyl nadšený, kdybch se ráno vzbudil a na zahradě měl 1000 lidí Ale ta nenávist v česku mě fakt štve. Navíc učitě se někteří budou chovat hrozně, ale situace z lidí dělá zvířata. Navíc v každé větší skupině se najdou hovada, spíš by se to na věci chtělo dívat z více stran......název článku v independent se mi líbí : British tourists complain impoverished boat migrants are making holidays 'awkward' in Kos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Ja vedel, ze v tom budou tydle sycaci. Jednoho znam, omlatim mu to vo hlavu. Dokud je budou pamatkari pri rekonstrukci vozovky vyzadovat,tak se jich nezbavime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 http://www.independent.co.uk/news/world/europe/british-tourists-complain-impoverished-boat-migrants-are-making-holidays-awkward-in-kos-10281398.htmla jak se prosímtě chovají ? Jasně já bych je nechal utopit, přece mi nebudou kazit dovolenou. Stejně je to muslimská, nebo jiná špína, tak co s nima.Hele a co takhle se umět postarat o vlastní a až pak dělat kryty pro druhé? V případě Řecka bez diskuze a v případě ČR snad ještě víc. Tak trochu mi to připomíná situaci, kdy si půjčujeme abychom mohli půjčit (Řecku) akorát exponenciálně vyhrocenou. Nebude trvat dlouho a % kriminality, vražd (ze zoufalství a nebo ze závisti, že jiní mají auto, bydlení, práci...) bude šílené, tohle nejsou Evropané a dopad "záchranné politiky" bude mít obdobu podřezávání si větve, na které sedíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 (upraveno) Až tu zas někdo bude říkat, že tohle by se přece v Norsku nemohlo stát, že kdo ví, jak to bylo, že sociálka určitě nějaký důvod musela mít a že ta Michaláková je stejně nějaká divná. http://andrejruscak.blog.idnes.cz/c/463882/barnevernet-falsuje-dukazy-je-to-potvrzeno.html Upraveno 28. května 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 (upraveno) Omlouvám se z nějakého nepochopitelného důvodu jsem si přečetl diskuzi na novinkách, nevím proč to dělám. Tak mě to naštvalo a to jsi ještě nečetl ty německé, kde v článku byla uvedena jejich kýžená cílová destinace. Určitě to dá prostor extremistickým stranám, pokud budou dělat bordel.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Edit: 500. příspěvek a já ho vystřílím na takovou blbost - tak ten č. 1000 bude snad už s Roládama. Já se třeba nestydím za to, že i na Praze 10/15 pozoruji za 10 let VÝRAZNÉ změny ve složení obyvatel a vyvolává to ve mně smíšené pocity. Stejné je to s vysokou školou. Prostě i v blbém hostivařském lesoparku začíná být čeština slyšet až podezřele málo... A turisté to podle mě teda nejsou. Docela by mě zajímalo, jak se třeba za 10 let projeví tenhle "export inteligence" v jejich domovinách. Teď mám možnost to vidět i z druhé strany a už jsem tu zažil situaci, kdy mi někdo řekl "This is Holland, not fuc...g Czech republic!!!". (Podruhé za sebou jsem si spletl klávesovou zkratku, protože když 15 let píšu na QWERTZ, tak si ani za půl roku nezvyknu na NL verzi QWERTY natolik, abych to občas nepo.... Neměl jsem koule na to říct, že jsme v jiné provincii a měl by si zlepšit znalosti své země ). Nevím kolik je to v ČR, ale v NL by mělo být tak 20% přistěhovalců a pokud mohu soudit, tak asi fakt makaj tvrdě. Minimálně ve škole tomu tak je - zatím jsem se tu nesetkal s flákačem bez ohledu na národnost. I na ulicích při ranním úklidu/stavbách vidím Poláky/Slováky makat. Averze vůči Polákům je tu dost silná a vidím to i když se mě někdo ptá, jestli jsem z Polska. Čech je ještě tak nějak OK. Prostě ten ze země, kde mají Prahu, levné párty město. Celkově se bojím budoucnosti...--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------P.S.: Životní úroveň sem prostě láká spoustu lidí - čistě na základě JPP: 7? min. mzda, studentské stáže 600-1200?/měsíc. 600? bere kamarádka jako pomocná ruka na katedře za 60h/měsíc... Kamarád teď v ČR nastoupil do Nestle za min. mzdu a to se divím, že mu vůbec něco platí. Že jsou tu vysoké životní náklady? Jídlo bude dražší o jednotky procent, kdybych se snažil, srazím to na i na 60 ?/měsíc. Bydlení cca. 3x víc než Praha, zbytek bude stejný, jako s tím jídlem. Ten rozdíl prostě není takový. Dost lidí tu nepracuje ani 40h týdně... Ve městě s 200k obyvateli v určité časy nepotkávám ani živáčka, přitom v Praze jsou ulice plné i tam, kde bydlím (a to je spíš okraj, takže podle mě relevantní srovnání).A přesto se rád vrátím do ČR a budu si vážit své země i přes všechny ty emisní/parkovací zóny, ekopoplatky, sledování na všech frontách...a dražší losos nebo sýr . Spousta lidí si neuvědomuje, jak se máme ještě relativně dobře. Jen mám pocit, že se to pořád někdo snaží zkazit. Upraveno 28. května 2015 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 a to jsi ještě nečetl ty německé, kde v článku byla uvedena jejich kýžená cílová destinace. Určitě to dá prostor extremistickým stranám, pokud budou dělat bordel.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Edit: 500. příspěvek a já ho vystřílím na takovou blbost - tak ten č. 1000 bude snad už s Roládama. Já se třeba nestydím za to, že i na Praze 10/15 pozoruji za 10 let VÝRAZNÉ změny ve složení obyvatel a vyvolává to ve mně smíšené pocity. Stejné je to s vysokou školou. Prostě i v blbém hostivařském lesoparku začíná být čeština slyšet až podezřele málo... A turisté to podle mě teda nejsou. Docela by mě zajímalo, jak se třeba za 10 let projeví tenhle "export inteligence" v jejich domovinách. Teď mám možnost to vidět i z druhé strany a už jsem tu zažil situaci, kdy mi někdo řekl "This is Holland, not fuc...g Czech republic!!!". (Podruhé za sebou jsem si spletl klávesovou zkratku, protože když 15 let píšu na QWERTZ, tak si ani za půl roku nezvyknu na NL verzi QWERTY natolik, abych to občas nepo.... Neměl jsem koule na to říct, že jsme v jiné provincii a měl by si zlepšit znalosti své země ). Nevím kolik je to v ČR, ale v NL by mělo být tak 20% přistěhovalců a pokud mohu soudit, tak asi fakt makaj tvrdě. Minimálně ve škole tomu tak je - zatím jsem se tu nesetkal s flákačem bez ohledu na národnost. I na ulicích při ranním úklidu/stavbách vidím Poláky/Slováky makat. Averze vůči Polákům je tu dost silná a vidím to i když se mě někdo ptá, jestli jsem z Polska. Čech je ještě tak nějak OK. Prostě ten ze země, kde mají Prahu, levné párty město. Celkově se bojím budoucnosti...--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------P.S.: Životní úroveň sem prostě láká spoustu lidí - čistě na základě JPP: 7? min. mzda, studentské stáže 600-1200?/měsíc. 600? bere kamarádka jako pomocná ruka na katedře za 60h/měsíc... Kamarád teď v ČR nastoupil do Nestle za min. mzdu a to se divím, že mu vůbec něco platí. Že jsou tu vysoké životní náklady? Jídlo bude dražší o jednotky procent, kdybych se snažil, srazím to na i na 60 ?/měsíc. Bydlení cca. 3x víc než Praha, zbytek bude stejný, jako s tím jídlem. Ten rozdíl prostě není takový. Dost lidí tu nepracuje ani 40h týdně... Ve městě s 200k obyvateli v určité časy nepotkávám ani živáčka, přitom v Praze jsou ulice plné i tam, kde bydlím (a to je spíš okraj, takže podle mě relevantní srovnání).A přesto se rád vrátím do ČR a budu si vážit své země i přes všechny ty emisní/parkovací zóny, ekopoplatky, sledování na všech frontách...a dražší losos nebo sýr . Spousta lidí si neuvědomuje, jak se máme ještě relativně dobře. Jen mám pocit, že se to pořád někdo snaží zkazit. Pěkně jsi to napsal Vitku, věru moc pěkně.... Spousta lidí vyčítá našemu praotci Čechovi, že přibrzdil na soutoku Labe a Vltavy.......ale když se projedeš po světě, tak objektivně musíš uznat, že se máme jako prasátka v žitě. Jen ta naše mentalita nám to nedovolí pochválit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Jana a jej kauza...neuveritelny cirkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Jana a jej kauza...neuveritelny cirkus.nečekal jsem ani nic jinýho...........jsem zvědav jaká bude výše odškodného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 A tak ja sem rad, ze nebylo vyslyseno volani lidu. Ze je nekdo zgruntu nesympatickej je jedna vec ale ze by tahle slizounka mela jit sedet za takovou blbovinu je druha vec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 A tak ja sem rad, ze nebylo vyslyseno volani lidu. Ze je nekdo zgruntu nesympatickej je jedna vec ale ze by tahle slizounka mela jit sedet za takovou blbovinu je druha vec.To Ti tak žeru.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Zer nezer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Jídlo bude dražší o jednotky procent, kdybych se snažil, srazím to na i na 60 ?/měsíc. e]To fakt vyzijes z dvoch evri denne? Chodievas zadarmo jedavat k Sikhom do chramu, mas post..dari sa ti v bretarianstve...alebo v com je ten trik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 ivan_989: Píšu "kdybych se snažil"... Syrové maso kupuji 1x týdně a nemám tušení, kolik jídel z toho je (balíček kolem 6?), salát či jiná zelenina, ovoce, chleba s goudou 48%, k snídani každý den pouze ovesné vločky Crusti Croc z LIDLu,... a jsem na cca. 80, max 90? za měsíc. Taková hlávka salátu vydrží pro jednoho fakt na dlouho . Z toho, co běžně doma kupujeme, vůbec nekupuji máslo (chleba si nemažu ničím, 48% tvs stačí), mouku, polotovary, koření, balenou vodu, jednokusové pečivo,.. je toho hrozně moc. Zdravotní rizika si uvědomuji (nedostatek B12 třeba, ale nemám to spočítaný, možná to zase tolik nešidím), vegan ani vegetarián nebudu a až se za měsíc vrátím do Prahy, tak zase budu jíst normálně. Každopádně subjektivně se cítím mnohem lépe, plný energie. To může být klidně i tím pravidelným dopravováním se všude na kole, protože v G fakt cokoli jiného kvůli navržení města smysl nemá. Zkusil jsem si dát třeba slané tyčinky/čipsy nebo jinou prasárnu a už si na ten režim tělo zvyklo natolik, že mi bylo docela těžko, dokonce bych řekl špatně (zkoušel jsem to 3x, jestli to nebyla jen náhoda).Uznávám, že 60? bylo moc, ale je ještě spousta věcí, bez kterých bych se obešel - sladkosti, čaj,... Radši si teď za to prostě koupím jiné věci, s rodinou by to samozřejmě nešlo. Pointa byla, že to jídlo není o tolik dražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 (upraveno) ...... mela jit sedet za takovou blbovinu .... No tak určitěéé,fčera to Míra Kalousek říkal taky,a že prej budou padat hlavy,akorát je průser že už se jeden z tech kontrášů omluvil,hmm asi to přiznání z něho vymlátili.Ale je to na dobré cestě,Novák už je taky venku,osobně si mysím že Rath vyměkne a prozradí Kellyho tajný recept transmutace vína na zlato,ehmm na prachy a bude volný protože pak se z toho budem mít všichni dobře.... enom chudák Tvrdoň je tam zaseklej asi neplatil členské příspěvky ale to se poddá že jo. Upraveno 30. května 2015 uživatelem tonytrubka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 (upraveno) Možná ještě nejsem dostatečně pod vlivem kofeinu, ale dokáže mi někdo prosím vysvětlit,co se stane, když celníci "zabaví 25 tun kuřecího masa, směřujícího k adresátovi, který jedlužníkem státu"? viz. - http://www.novinky.cz/krimi/370914-prekvapeni-ridici-platili-na-hranicich-dluhy.html Možná jsem já úplný de..l, ale stát ví, že mu pan X dluží peníze. Není schopen je vybrat.Ono dostat peníze z někoho kdo kupuje kuřecí maso po kamiónech není jednoduché,to není jak když soud nařídí exekuci někomu na důchod pro nezaplacený superhrncenebo zlikviduje firmu na základě smyšleného návrhu na konkurz.Zadrží tedy zboží na cestě k němu (za odhadem 1,5mil), to asi nebude pro nedoplatek 524,- korun.Je to chvályhodné, ano.Zaplatíme skladování, eventuálně i náhradu škody za znehodnocené zboží - my z našich daní.Pan X - dlužník státu asi přebírá 25 tun kuřecího masa někde uprostřed pole, nebo si to na benzíncepřekládá po částech do dodávky, jinak si nedovedu vysvětlit proč orgáni nejdou na provozovnu zabavitvěci vůči nedoplatku?Stát posere dodavatele. Zboží nikdy nedorazilo, nedostane ho zaplaceno. ? Upraveno 30. května 2015 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 reálně to dopadne tak že to maso skončí někde v kafilérce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Kuva jdu si udělat ještě jedno kafe, pořád to nechápu.Ale zadržení ilegálů je dobrý, to jo. Možná už to chápu! Kdo obchoduje s drůbežím masem v ČR ve velkým?To je dobrej fór. Takže likvidace konkurence? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Stát posere dodavatele. Zboží nikdy nedorazilo, nedostane ho zaplaceno.No - jsou tam dvě otázky - pokud ošklivý odběratel je v databázi nespolehlivých plátců, tak má dodavatel smůlu a je to jeho riziko, které došlo naplnění.Pokud ne, má šanci, protože zobží je zřejmě stále v jeho vlastnictví (pokud nedošlo k převzetí věci odběratelem, což asi nedošlo. Ale záleží hlavně na jejich smlouvě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky