Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nějak mi blbne mobil kousek po záruce. Nejdříve problémy s fotkama. Sem tam prostě fotka zmizela, zbyl jen fragment se jménem a info, že má velikost 0 kb. A teď zase zmizení energie z baterky. 

Občas si žije vlastním životem, když je nabitej tak umí spotřebovat za hodinu 15 procent a to nic nedělá, všechny úlohy ukončeny, žádný hovor. Tak obden si telefon řekne: a teď! 70 procent, papá vypínám se ahoj. Prázdnej. Jestli to tak půjde dál tak s ním mrsknu do zdi.

edit: ta sr@čka je samsung.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem t2
Odesláno

Tyhle blbosti dela zakladni deska, udelal bych nastaveni do tovarniho nastaveni a kdyz to nepomuze, tak s nim mrskni o zed.

Vymen baterku od cinana za 6? a mas na dalsi rok pokoj.

A nebo schori :)

Návštěvník LukeD
Odesláno

0% navýšení? Není to náhodou nějaká pěkná pohádka nebo dokonce sci-fi?

Občas mívají akci, byť teda nevím, jestli zrovna u homo kreditu. Já už takhle se zeleným panáčkem s nulovým navýšením v minulosti kupoval vysavač či notebook. A nestálo mě to ani korunu navíc.

Odesláno

K tomu moc nieje dovod. Ale mrsknut tym o zem je tiez riesenie.

No to by jsi se divil, neni asi rozdil mezi Cinskou nebo (pokud se vubec jeste nekde jinde vyrabeji) jinou baterii, ale pokud je blbe vyrobena tak "bouchnout" muze.

Me to udelala nahrazka v mem Samsungu a ta se nafoukla tak, ze nesel ani slozit dohromady :D:D

No to by jsi se divil, neni asi rozdil mezi Cinskou nebo (pokud se vubec jeste nekde jinde vyrabeji) jinou baterii, ale pokud je blbe vyrobena tak "bouchnout" muze.

Me to udelala nahrazka v mem Samsungu a ta se nafoukla tak, ze nesel ani slozit dohromady :D:D

jen dodam, ze origo repas Samsungu vysel na 450,- a je po problemech, tel. drzi i "2dny"

Odesláno

Jo, dodnes mi to sm.dí.

To znám, jedna moje bývalá kámoška jezdila zásadně s vnitřním okruhem větrání, jinak by sa poblila...

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Hmmm, homo-kredit na jabko? A proč ne rovnou na Rolexky, s akontací ve stravenkách?

Kurňa chlapi, kdybyste se zbouchlou babou plánovali rodinu a neměli kde chrápat, pochopil bych hypotéku - ale zadlužovat se kvůli spotřebnímu zboží a ještě dělat překvapeného, že na Vás chce Kellner taky vydělat? :sad01_anim:

Pokud ti někdo půjčí peníze zadarmo, tak proč bys je všechny utratil, můžou ti vydělat jinde. Sice u Macbooku za 40t je to vydělat o ničem, ale co už... Nakonec jsem to vzal za cash, Kellnerovy podmínky jsou dost vo ničem.. Automaticky souhlasíš s možností změny úrokové sazby, pokud se hne úroková sazba u ČNB, automaticky dostaneš revoluvingový úvěrový rámec na kreditní kartě, nemusíš ji přijmout atp.,ale takový srážky zkoušet na mě nebudou... Takže za mě HOME CREDIT - NIKDY !!!! Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno (upraveno)

Z volného dopoledne dopoledne jsou zase plné ruce práce- vytekla pračka. ...   :suicide_anim:

to víš, fšechno co vibruje časem vyteče.............

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

to víš, fšechno co vibruje časem vyteče.............

Tak jsem to opravil a před chvílí vytekla znova. XXENBWQALKNLKJERTGERRFASUKGHGVBDFKSEGNBWEJRKHGPIOUDGF   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...