Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vzdyt vypada jako Necas :) .

Návštěvník tolja
Odesláno

...jak šlape lochneska ??? :)

vodkaď to víš?

já to docela tutlám

jestli nejsi přizdisráč tak přijeď, svezu tě

Odesláno

Asi to nebude moc popularni názor, ale myslim, ze prave strejdove jako Asad, Kaddafi, Mubarak a spol. byli jediní, co drzeli na uzde islamisty a další fanatiky. Dokonce i Saddam. Po jejich odchodu se ta oblast propadla/propadne do totálního chaosu, kterej bude horsi, nez to, co bylo/je tam ted.

Odesláno (upraveno)

Asi to nebude moc popularni názor, ale myslim, ze prave strejdove jako Asad, Kaddafi, Mubarak a spol. byli jediní, co drzeli na uzde islamisty a další fanatiky. Dokonce i Saddam. Po jejich odchodu se ta oblast propadla/propadne do totálního chaosu, kterej bude horsi, nez to, co bylo/je tam ted.

V plnem zneni se pripojuji a souhlasim k timto nepopularnim nazorem.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Tendle názor není nic novýho a ani nepopulárního. Je to prostě holá pravda a v mediich se to běžně prezentuje.

Pozor!! Dnes je to uz odvaha, toto nekde napisat.

Odesláno

Doporučuju: http://video.aktualne.cz/dvtv/hybaskova-do-evropy-bude-smerovat-12-milionu-lidi-cervi-jedn/r~7a181d4a895411e5974b0025900fea04/

Odesláno

Já bych ještě o jednom řešení věděl. My jsme se tenkrát (10.6.1967) měli zastavit až v Damašku ....

Odesláno

stydim se.. poukazuju na neco, pritom v kulinariu varim onlajn arabacky jidlo.. ono to pusobi potrhle, ale., proc se nedokazou tyhle skupiny respektovat? ., bylo by to prinosny pro vsechny.,, podle me to lidem dojde v r. 2030...

Odesláno

vodkaď to víš?

já to docela tutlám

jestli nejsi přizdisráč tak přijeď, svezu tě

...jestli máš i cukrovou vatu, tak to promyslím jako variantu na víkend... :rolleyes:

Návštěvník tolja
Odesláno

hosi, politiku nee

nj, ale pravda to je, na ty magory nic jinýho než tvrdá ruka neplatí

Odesláno

hosi, politiku nee

Pardon, ja jsem byl pod vlivem davove psychozy :) .

Odesláno (upraveno)

hosi, politiku nee

Pardon.....

Pardon......

Pardon.......

sakra, sem přišel pozdě.....

ale měli by ste ze mě radost, nechtěl sem o vás psát nic negativního  :)

Upraveno uživatelem MJ.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...